Teljes körű ajtónyitás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtónyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen megbízható ajtónyitó szakembereket Budapesten! Gyors és hatékony szolgáltatásainkra bármikor számíthat. Hívjon minket most! - Ajtónyitás Budapest Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

61 ajtónyitó most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Marton

Marton

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtónyitás Budapesten?

14600 - 27300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtónyitók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtónyitót!

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Ajtónyitás

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Klímatöltésre mentem a megbeszélt időpontra és erre még 40 percet várattak. Azt nem tudja a műhelyszerelő hogy ha pl. napi átlag 5 Celsius van akkor a digit klímát hiába kapcsolom be az csak fűteni fog, azt mondta télen is bekellene kapcsolni! Mondom igen csak ez digit... De persze ez csak nálam fordult elő, ha másnak jó ez a műhely nyugodtan vigye oda.

A mostani helyzetben is nyitva vagyunk. Rejtett költségek nélkül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal.

 • Ajtónyitás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Azonnal és gyorsan megoldjuk a zár kinyitását. Hívjon bizalommal. Zárnyitás non-stop Bp. Zárszerelő ügyelet Budapesten 1 órán belül. Zár feltörés non-stop. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés, precíz munkavégzés.

 • Ajtónyitás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Eredetiség vizsgára vittem az autómat, nagyon gyors ügyintézés és nagyon kedves kiszolgálás várt. 🙂

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia.

 • Ajtónyitás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Mindent (is) megmagyaráznak a tisztet urak, csak épp a kért munkát nem végzik el.

Azonnali zárjavítás Budapest teljes területén, biztonsági zár javítás. Szakembereink a legrövidebb időn belül a helyszínen megjavítják elromlott ajtózárját. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása.

 • Ajtónyitás

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrektek és nagyon rendesek voltak nagyon szuper szerelő gárdájuk van

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Ajtónyitás

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Remek gyors munka!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtónyitó szakemberektől?

Rendelj ajtónyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő ajtónyitás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtónyitás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az ajtónyitás átlagos díja 12000 - 22500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 280 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓNYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk zárszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált zárszerelőt keresned ha a következőre van szükséged: ajtónyitás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy zárszerelő segítségét?

Egy megbízható zárszerelő az ajtónyitás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ajtónyitás?

Az Ajtónyitás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy zárszerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas