Antik bútor restaurálás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antik bútorrestaurátor szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Budapest legjobb antik bútor restaurálás szolgáltatását kínáljuk! Tapasztalt szakembereink 409-re állnak rendelkezésedre. Válassz közülük most és kérj ingyenes árajánlatot! Ha nem tudod, hogyan válassz, segítünk! Mondd el nekünk a problémádat és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal! Nézd át a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket és kérj további információkat ingyen! Válassz a legjobbak közül most!

62 antik bútorrestaurátor most online

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvállalom.

József

József

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az antik bútor restaurálás Budapesten?

48400 - 90800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb antik bútorrestaurátorok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antik bútorrestaurátort!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Antik bútor restaurálás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságogat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Antik bútor restaurálás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon aranyosak az eladók

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Antik bútor restaurálás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Precíz,pontos,esztétikus munka, legyen szó bármilyen bútorról, helyiségről. Még a születendő kislányunk bölcsőjét is ő készítette :) Csak ajánlani tudom!

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy...

 • Antik bútor restaurálás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat. Kiszállítás és szerelés. Akár 3 napon belül.

 • Antik bútor restaurálás

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt időpontban, pontosan jöttek. Kb 10 perc alatt felpakolták a lomokat. Ajánlom.

Ábel
2 éve

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Antik bútor restaurálás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedvező ár, megbízhatóság.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi antik bútorrestaurátor szakemberektől?

Rendelj antik bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor antik bútor restaurálás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az antik bútor restaurálás átlagos ára 40000 - 75000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Budapesten?

Ebben a pillanatban 280 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor ezzel a munkával bízható meg: antik bútor restaurálás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi antikbútor restaurátor?

Egy megbízható antikbútor restaurátor pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: antikbútor restaurátor?

Ha profi antikbútor restaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Antik bútor restaurálás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas