Az otthon melege kazáncsere Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Télen hideg van és a kazánod már nem melegít úgy, mint régen? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Válassz 498 szakember közül, akik garantáltan a legjobb áron dolgoznak - 44000-82500 Ft/db. De miért keresgélnél, amikor mi mindent megteszünk helyetted? Oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal felkeressük a legmegfelelőbb szakembereket, akik elküldik neked az árajánlatukat. És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN! Nincs semmi vesztenivalód, csak az otthonod melegét nyerheted vissza. Válaszd a Qjob-ot és legyen meleg az otthonod!

77 fűtésszerelő szakember most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

49300 - 92400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Budapesten!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Az otthon melege kazáncsere

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Több próbálkozás után amelyben voltak lenyúlós cégek, akik inkább kárt csináltak, mint használtak volna Csőkamerával rendelkezik sok más céggel ellentétben így azonnal megtalálta a dugulás helyét és okát. Sajnálom, h nem őt hívtuk rögtön. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kevés manapság az ennyire megbízható és végtelenül korrekt szakember a mai világban.

Kelemen
2 éve

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Az otthon melege kazáncsere

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
2 éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Az otthon melege kazáncsere

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Az otthon melege kazáncsere

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
3 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Az otthon melege kazáncsere

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben. Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Az otthon melege kazáncsere

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mert nagyon gyorsan szakszerüen oldották meg...rettenetesen nagy dugulás volt...több órán át küzdöttek kitartóan és rengeteg próbálkozzással fifikával munkával hogy elhárítsák a problémát../.a wc csészét és minden egyebet sérülésmentesen szedtek fel /hogy ne kelljen bontani betont tőrni a kertben ásni..stb. és több napi munkátol sok költségtől kíméltekek meg...és a munka nehézségéhez és időigényességéhez viszonyítva nagyon korrekt sőt kimondottan olcsó árat számítottak fel. Köszönöm hogy ilyen szakszerüen gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat. Jó lenne ha csak ilyen lelkiismeretes szakember dolgozna

Balázs
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi fűtésszerelő szakembertől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, az otthon melege kazáncsere közben Budapesten