Teljes körű beltéri ajtó cseréje panellakásban Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj beltéri ajtócseréje panellakásban szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Ajánlatunk: Beltéri ajtó cseréje panellakásban Budapest területén. Válassza a legjobb szakembereket! 420 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

63 beltéri ajtócseréje panellakásban most online

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó cseréje panellakásban Budapesten?

9700 - 18200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb beltéri ajtócseréje panellakásbanok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező beltéri ajtócseréje panellakásbant!

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javítás szerelés! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Tekintse meg ajtó, beltéri ajtó, ablak, parketta, garázskapu akcióinkat. Ajtó, beltéri ajtó...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt kiszolgálás. Gyors,precíz beépítés. Ajánlom az üzlete!

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektség, szakértelem, kedvesség , szeretem. Mindig mosolyogva segítenek a műkedvelőknek is, hasznos és érthető tanáccsal. Csak ajánlani tudom az üzletet.

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet. Garancia. Minőség. Szolgáltatások: Árajánlatkészítés, Felmérés, Beépítés.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Sokféle terméket forgalmaznak és nagyon jó áron

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon ajánlom !

Budapesten nyílaszáró szerelés, szigetelés. Ablak Ajtó Beállítás Budapest, felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Most csalódtam bennük! 1 hete adtam le rendelést, leszakadt redőny miatt, majd hívnak.Jó. Azóta sem történt semmi, visszajelzés sem,egyáltalán várhatóak-e valaha,szinte éreztem előre a nem akarást úgy tűnik. Türelemmel vártam eddig,35 fokban, sötét,szellőzetetés nélküli szobában élő 80 évesnek intéztem volna az ügyét. :( Ma hívtam őket újra,fel vagyok háborodva, A válasz lényegében az lett rá, hogy sok a munkájuk, és egy gurtni cserére Esztergomba ha kijönnek,azt (én) NEM TUDOM MEGFIZETNI" ( A többit már nem is írom,még neki állt feljebb,nagy munkát nem hagyják ott, stb :D "mindenkinek meleg van" :D ,idősebb férfi hang) Szóval itt tartunk.Odáig el sem jutottunk, hogy adódhatott volna hozzá kisebb javítás, és ablakos munka felmérés,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi beltéri ajtócseréje panellakásban szakemberektől?

Rendelj beltéri ajtócseréje panellakásban szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó cseréje panellakásban közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beltéri ajtó cseréje panellakásban: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a beltéri ajtó cseréje panellakásban átlagos díja 8000 - 15000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 340 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BELTÉRI AJTÓ CSERÉJE PANELLAKÁSBAN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával bízható meg bátran: beltéri ajtó cseréje panellakásban vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha egy megbízható ajtószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A beltéri ajtó cseréje panellakásban és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas