Beltéri ajtó cseréje panellakásban: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Ajtószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ajtószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 344 ajtószerelő közül! Korrekt beltéri ajtó cseréje panellakásban árak — 8000-15000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

52 ajtószerelő most online

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó cseréje panellakásban Budapesten?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2022. április 1-től

A legjobb ajtószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtószerelőt!

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javítás szerelés! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Dorottya Nagy
8 months ago

Tekintse meg ajtó, beltéri ajtó, ablak, parketta, garázskapu akcióinkat. Ajtó, beltéri ajtó...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt kiszolgálás. Gyors,precíz beépítés. Ajánlom az üzlete!

Tóth Árpi
8 months ago

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektség, szakértelem, kedvesség , szeretem. Mindig mosolyogva segítenek a műkedvelőknek is, hasznos és érthető tanáccsal. Csak ajánlani tudom az üzletet.

Zoltán Mészáros
7 months ago

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet. Garancia. Minőség. Szolgáltatások: Árajánlatkészítés, Felmérés, Beépítés.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Sokféle terméket forgalmaznak és nagyon jó áron

László Rédey
8 months ago

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon ajánlom !

Bettina Balogh
6 months ago

Budapesten nyílaszáró szerelés, szigetelés. Ablak Ajtó Beállítás Budapest, felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás.

 • Beltéri ajtó cseréje panellakásban

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Most csalódtam bennük! 1 hete adtam le rendelést, leszakadt redőny miatt, majd hívnak.Jó. Azóta sem történt semmi, visszajelzés sem,egyáltalán várhatóak-e valaha,szinte éreztem előre a nem akarást úgy tűnik. Türelemmel vártam eddig,35 fokban, sötét,szellőzetetés nélküli szobában élő 80 évesnek intéztem volna az ügyét. :( Ma hívtam őket újra,fel vagyok háborodva, A válasz lényegében az lett rá, hogy sok a munkájuk, és egy gurtni cserére Esztergomba ha kijönnek,azt (én) NEM TUDOM MEGFIZETNI" ( A többit már nem is írom,még neki állt feljebb,nagy munkát nem hagyják ott, stb :D "mindenkinek meleg van" :D ,idősebb férfi hang) Szóval itt tartunk.Odáig el sem jutottunk, hogy adódhatott volna hozzá kisebb javítás, és ablakos munka felmérés,

István Szamkó
6 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtószerelő szakemberektől?

Rendelj ajtószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó cseréje panellakásban közben Budapesten

Kérdések és válaszok