Bidé szerelése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Bidé szereléséhez a legjobb szakemberekkel dolgozz! Válassz 491 vízszerelő közül Budapesten, árak 7200-13500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a legmegfelelőbb szakemberre. Miután megosztod velünk a felmerülő feladatot, az elérhető szakembereink azonnal ajánlatot küldenek, hogy segíthessenek a bidé szerelésében. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket a biztos és gyors megoldásért!

74 szakember most online

István

István

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Bidé szerelése

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

Bármilyen vízszerelési problémával elboldugulunk Budapesten és környékén 0-24 műszakban. Budapesti székhelyü vízvezeték szerelő gyorsszolgálat 0-24 azonnal tudunk indúlni. Hívjon. A jó szakember nyitja. Aggódik? Mi segítünk. Ne habozzon, hívjon. felújítás?

 • Bidé szerelése

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom! Pontos, korrekt jó munkát végez, számlával, normál áron.

Aurél
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Bidé szerelése

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Bidé szerelése

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

 • Bidé szerelése

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Amikor már semmi nem használt (lefolyótiszítók, pumpa, csőgörény), hívtam Zoltánt, és pillanatok alatt tökéletes munkát végzett. Tényleg nem érdemes órákat, vagy napokat tölteni azzal hogy magunk próbáljuk megoldani a komolyabb dugulást is. Megfelelő eszközzel egy profi pillanatok alatt megoldja.

Farkas
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos Érkezés, Kiemelkedő Szakértelem. Precíz, Gondos Szerelés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Bidé szerelése

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vízórát cseréltettem velük. Belátható időn belül adtak időpontot. Ott voltak, amikorra ígérték. Az előző szélhámos idiótával (B. Attila) ellentétben, aki el is szarta mindkét mellékvízmérőt, kellő odafigyeléssel beszerelték. Elfogadható áron dolgoznak. Az adatokat a kolléga egyből továbbította online a Fővárosi Vízművek Zrt. felé.

Viktor
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, bidé szerelése közben Budapesten

Bidé szerelése

A fali bidé szerelése költségkímélőbb lesz, mint a rendes bidé szerelése, ha azt a Qjob vízszerelőitől rendeli meg. Az ilyen típusú higiénikus zuhany beszerelése wc-ben olcsó megoldás a személyes higiénia kielégítésére. Szerelési költségek a mi szakembereinknél az átlagnál alacsonyabbak. Az oldal segítségével történő keresés és bármely felújítási munka megrendelésének kényelmét már több száz felhasználó értékelte, akik elégedettek voltak a minőségi és gyors segítségnyújtással WC felújítás során. A szolgáltatásokra adott visszajelzések megtalálhatók a vízszerelők profiljaiban - olvassa el őket, hogy képet kapjon a szakemberek képzettségéről, és a legmegfelelőbb szakember kiválasztásához. 

Fali bidé zuhany típusok

Az oldalon regisztrált szakemberek jól ismerik a modern fürdőszoba technikai piac minden újdonságát, így a higiénikus zuhany bármelyik modelljét minőségi módon beszerelik. A weboldalon különböző fali bidé szerelése rendelhető meg: 

 • beépített WC higiénikus zuhany
 • fali zuhany  
 • mosdókagylóra felszerelt zuhanyváltó

A higiénikus zuhanyok minden típusa elzárószeleppel van felszerelve. Ez megakadályozza a vízszivárgást, amikor a kézi zuhany nincs használatban. A fali bidé zuhany bekötésének minősége alapvető fontosságú a szivárgásmentesség biztosítása céljából. 

Ha nem rendelkezik szükséges szakmai tudással és tapasztalattal, akkor ne kísérletezzen semmilyen szerelési munkálatokkal. A helytelen csatlakoztatás a készülék fontos alkatrészeinek károsodását eredményezheti, ami végső soron növeli a javítási költségeket. 

Idő- és pénz megtakarítása céljából jobb ha a feladatot egyből az oldalon regisztrált, tapasztalt vízszerelőkre bízza. Ha Qjob-on rendel, biztos lehet benne, hogy minden szerelési munkát magas szakmai színvonalon végeznek el - a berendezés további működésével kapcsolatban semmilyen problémával nem kell szembenéznie.

Bármilyen higiéniai zuhanyt el lehet látni egy termosztáttal, ami lehetővé teszi a vízhőmérséklet szabályozását a WC-ben. A termosztát beépítée nem lesz drágább, mint az átlagos vízszerelési munka. A megrendelés pontos összegét külön-külön szakemberrel kell pontosítani. Ezt az oldal belső chat segítségével vagy személyesen teheti meg. 

Az oldal Budapesti vízvezetékszerelői olyan típusú higiéniai zuhany szereléssel foglalkoznak, mint a bidé fedél. Bár a telepítése nem túl bonyolult, az ára azonban magasabb. Hasonló berendezések beszerelése különleges ismereteket igényel. Az oldal vízszerelői elmondják az egyes típusok előnyeit és hátrányait és segítenek az Ön számára legmegfelelőbb típus megtalálásában. 

A szakemberek munkavégzési sorrendje 

A higiéniai fali bidé beszerelése több lépésben történik. Az árat a munka volumene és bonyolultsága határozza meg. A szakemberek a következő munkákat végzik:  

 • a WC falburkolat eltávolítása
 • a vízvezetékek cseréje és bekötése az új berendezésbe,  
 • a csapok leszerelése   
 • a rejtett vagy nyitott higiéniai zuhany szerelvény összeszerelése és bekötése 
 • a berendezés tesztelése

A higiéniai bidé szerelése átlagosan 2 – 5 órát vesz igénybe. Ha összetett előkészületekre van szükség, akkor a szerelés ideje néhány napra hosszabbodhat. A munka pontos határidejét a szakember a helyszíni felmérés után tudja megadni. A portálon regisztrált vízvezeték-szerelők értékelik a megrendelők idejét, ezért az előre egyeztetett határidő betartásával gyorsan teljesítik a megrendeléseket. A munkálatok megkezdése előtt a szakember az Ön számára megfelelő ütemtervet készít. 

A megrendelés összegének meghatározása 

A szakemberek áraira több tényező hat: 

 • a szerelés és az előkészítő munka összetettsége   
 • a kiválasztott berendezés típusa  
 • a teljesítés határideje
 • a munkát megnehezítő körülmények (nincs közvetlen hozzáférés a vízvezetékhez, kis helyiség stb.) 

Az Ön megrendelésének teljes költségét a vízszerelő a helyszíni felmérés után mondja meg. A helyszínre történő kiszállást általában ingyenes, kivéve ha meggondolja magát és lemondja a megrendelt munkát. Külön árért a szakember elvégzi a berendezés (csap, zuhany csaptelep, bidé fedél) vásárlását és házhozszállítását, valamint segít készülék, márka, áruház választásban.

A Qjob vízszerelők előnyei 

Az oldalon csak Budapest ellenőrzött vízszerelői regisztrálnak, akik szakszerűen végzik a fürdőszobai, wc berendezések leszerelését, csőeloszlását és bekötését. A szakemberek magas színvonalú munkát végeznek: 

 • sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek 
 • minősítésüket dokumentumokkal és korábbi megrendelők visszajelzéseivel tudják igazolni  
 • a munkához profi szerszámokat és minőségi segédanyagokat használnak 

Az oldalon található Budapesti vízszerelők mindegyike személyes értékeléssel rendelkezik, melynek segítségével könnyen talál azt a legkeresettebb szakembert, akire nyugodtan rábízhatja a munkát. A rangsorolás a sikeresen elvégzett munkák száma alapján történik.

Vízszerelés költségei

Higiéniai bidé zuhany szett ára

30.000 Ft/db

Szerelés munkadíja

10.000 Ft

Bidé fedél (higiéniai) beszerelése

15.000 Ft

Wc csere

20.000 Ft/db

Bontás, burkolás

5.000 Ft/nm

Átlagos vízszerelő ár

10.000 Ft

Vízszerelő kiszállása

5.000 Ft

A képzett vízszerelői szolgáltatások megrendelésének módja

Az oldalon bármely szolgáltatás többféleképpen is megrendelhető. Ez lehet egy telefonhívás, vagy az oldalon található űrlap kitöltése, vagy a mobilapplikáció használata. A feladatot egy ajánlatkéréssel vagy egy fix, saját áron lehet közzétenni. Az első esetben a szakemberek maguk mondják meg az árat, az Ön feladata pedig a legkedvezőbb ajánlat kiválasztása. A második esetben azok a szakemberek jelentkeznek a munkára, akik elfogadják az Ön által megadott árat. A megrendelési módszertől függetlenül a bidé zuhany beépítés ára előnyös lesz!