Csőtörés javítás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Csőtörés javítás: Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass a valós árajánlatokból! Válassz 514 csatornázó közül, az árak 12000-22500 Ft/alkalom között változnak. Az árak függnek a feladat nehézségétől és a szakember tapasztalatától. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a csőtörés javítására! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, ne aggódj! Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek valós árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! Válassz minket, és bízd ránk a csőtörés javítását!

82 vízvezeték-szerelőnek most online

László

László

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelőknek Budapesten!

Debrecen vízvezeték szerelés. Gyors segítség! Hívjon bizalommal! Debrecen és környékén.

 • Csőtörés javítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, tiszta, hatékony.

Péter
3 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról. Fő szolgáltatási területünk Budapest és Pest megye.

 • Csőtörés javítás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A lehető leghamarabb elvégezte Kovács Zoltán a munkát. Semmi piszkot nem hagyott maga után. Udvarias, tárgyilagos, jó tanácsookal látott el. Elvégzett munkája után garanciát vállalt.

Menyhért
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kútkamerázás.

 • Csőtörés javítás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem vállalt felelősséget az elrontott szerelesert

Andor
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

 • Csőtörés javítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Türhetetlen magatartást tanúsítottak, amit nem tudok szó nélkül hagyni és látom, hogy nem véletlenül egy csillagot kaptak 6 szavazat alapján. Időpontot kértem december elején mellék vízmérő cserére, amit meg is kaptam december közepére (ez eddig rendben is van). A megbeszélt időpontban kijött egy hölgy, aki az adminisztratív munkát végezte és egy szerelő. Bejöttek az udvarba és mutattam nekik az aknát ahol a vízóra található és ennél a pillanatnál jött el az amire nem számítottam. Szó szerint fogok idézni: Ugye nem gondolom komolyan, hogy kora reggel ilyen hidegben egy koszos aknába fogom leküldeni a szerelőt?" (Nem tudtam, hogy csak tiszta meleg lakásban lehet a mellékvízmérő.)

Aladár
2 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Csőtörés javítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Megoldások Centruma.Tudjuk a problémádra a megoldást Biztonságos Segítség a vészhelyzetben. Víz-Gáz-Fűtésszerelés kiszállás DÍJTALAN ha a javítást kéred Budapest...

 • Csőtörés javítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

KEVÉS SZAKEMBERREL VOLTAM EDDIG ENNYIRE ELÉGEDETT.BOLDOG VAGYOK,HOGY ÖNT VÁLASZTOTTAM.NAGYON KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL AJÁNLOM MINDENKINEK!

Miklós
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi vízvezeték-szerelőtől?

Szereljen vízvezetéket egy tapasztalt szakemberrel! Kérje ajánlatukat most INGYEN és azonnal! Garantáltan csak a legjobbak ajánlatai érkeznek. Ne habozzon, rendelje meg most!

Egy vízvezeték-szerelőnek, csőtörés javítás közben Budapesten