Fürdőszoba kialakítása Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 518 fürdőszoba felújító közül, 13600-25500 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba kialakítása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

78 fürdőszoba felújító most online

József

József

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fürdőszoba kialakítása Budapesten?

13600 - 25500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás fürdőszoba felújítás, Wc burkolás, 4-5 nap felújítási munkaidő, ablak gittelés, padlólapozás

 • Fürdőszoba kialakítása

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

😊

Fürdőszoba felújítás? - 5 napon belül újjá varázsoljuk fürdőszobádat. - 5 Év Munkagarancia. Fürdőszoba Felújítás - Generál Kivitelező.20+ Év Szakmai tapasztalat. Versenyképes árak. 3D Egyedi Látványtervek. Elégedettségi Garancia. 20+ Év Tapasztalat. Akár 5 nap alatt. Főbb szolgáltatásaink: Vas kád felújítás; Wc burkolás, 8x napos határidő, mázolás

 • Fürdőszoba kialakítása

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szerencsém volt, sürgősen kellett egy fürdőszoba és wc felújítás. Egy időpont lemondása miatt el tudták vállalni. Pontosan a megbeszélt időpontban jöttek és fejezték be a munkát. Gyönyörű minőségben dolgoztak, tisztaságot hagytak maguk után. 1 hét múlva már használatba tudtam venni az új fürdőszobát. Végig kapcsolatban voltunk a kérdéses pontoknál. A felméréskor kiadott árajánlatot pontosan tartották. Mindenkinek ajánlom őket, én már beszéltem velük a következő üteméről.😊 Köszönök mindent.

Referenciák · Galéria · Ajánlatkérés · Elérhetőségeink Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Legjobb árak, ajtó mázolás

 • Fürdőszoba kialakítása

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Tisztelt Burkolók! Jól szervezett, átgondolt, pontos munkát végeztek, 100%-ig megbízható emberekkel, határidő tartással, előre megbeszélt tisztességes árakkal. Köszönöm a gyors munkát! Mari néni Zuglóból (unoka fiókjáról)

Nadiia M
2 éve

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatásaink: Kád lefolyó csere; Panel wc felújítás; Teljes fürdőszoba felújítás. fűrészporos tapétázás

 • Fürdőszoba kialakítása

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, precíz, korrekt szakember, jó szívvel ajánlom.

Fürdőszoba felmérést áttettük online felületre: Videóhívás formában is! Nyáron még van szabad kapacitásunk fürdőszoba felújításra: Hívj minket bizalommal! Régiből az újba mész. Ingyenes felmérés. Új fürdőszoba 5 nap alatt. Mi mindent megcsinálunk. Szolgáltatásaink: Fürdőkád felújítás; Wc burkolás; Legjobb árak. fal glettélés

 • Fürdőszoba kialakítása

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható cég!

Fürdőszobák felújítása. Vízszerelés, burkolás, bontás akár rövid határidővel is. Válasszon minket, annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát!. Pontos határidők. Pontos árkalkuláció. Budapesti cég. Szakképzett csapat. Főbb szolgáltatásaink: Lábas kád felújítás; Wc csempézés, Fürdőszoba felőjítás Gyorsan, lazúrozás

 • Fürdőszoba kialakítása

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük Zoltánnak és csapatának az igényes és pontos munkát. Nagyon szép lett a konyha a kamra és az előszoba is.Teljes mértékben elégedettek vagyunk vele. Minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt, időben kezdték el és fejezték be a munkát, nem volt csúszás az időben és az ár sem változott a munkálatok végeztével. Csak ajánlani tudom őket mert megbízható és profi szakemberek.

igényelhető tető, konyha, fürdőszoba felújításra vagy napelem, klíma telepítésre. THM:3,1% Használd ki az akár 3 millió Ft állami támogatást, igényeld induló díj akciónkkal! ingyenes előtörlesztés. folyósítási díj nélkül. végig fix 3% kamatozással. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, csík makulatúrázás

 • Fürdőszoba kialakítása

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Zoltán egy munkájára igényes, megbízható, profi csapattal dolgozik, az előzetesen megbeszélt tervek és árak alapján. Pontosan érkeznek, tartják a lefektetett határidőket. Gyorsak, tisztán dolgoznak, vègtelenül precízek. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fürdőszoba felújító szakemberektől?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító fürdőszoba kialakítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba kialakítása: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a fürdőszoba kialakítása átlagos díja 16000 - 30000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - hogyan választhatunk Budapesten?

Budapesten a fürdőszoba kialakítása szolgáltatáshoz már 432 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fürdőszoba felújítót Budapesten?

Jelenleg 332 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA KIALAKÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek fürdőszoba felújítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált fürdőszoba felújítót keresned amennyiben a következőre van szükséged: fürdőszoba kialakítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fürdőszoba felújító?

Egy jó fürdőszoba felújító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: fürdőszoba felújító?

Ha profi fürdőszoba felújító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fürdőszoba kialakítása és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas