Konyha felújítása Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 469 kivitelező közül, 45200-84800 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a konyha felújítása! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

70 kivitelező most online

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Mennyibe kerül a konyha felújítása Budapesten?

45200 - 84800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Konyha felújítása

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, de kalkulálj úgy velük, hogy félóra munkáért (Ventillátor lapát tisztítás) 35ezret kérnek. Aztán zsidónak neveznek ha sokallod.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád felújítás; Plafon vakolás; Csövek festés. Ház külső/belső felújítás

 • Konyha felújítása

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a megbeszéltek alapján, precízen és időben elvégezte a munkát. Köszönjük

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Konyha felújítása

  1800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kellemes hangulatú és jó emberek

Alex Nagy
2 éve

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron. Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Feladatok amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Kézi vakolás; Fürdőszoba kialakítása. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Konyha felújítása

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó minőségű termékek találjatóak a bontott ajtók és ablakok között. Felkészült, segítőkész kollégák.😀

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Bízza otthona felújítását profi szakemberekre. Generálkivitelezés magas minőségben. Fő profilunk: Tapétázás; Gépi vakolás; Lábazat festés. Lakásfelújítás

 • Konyha felújítása

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon kérdeztem rá műszaki adatokra. Nem tudtak rá válaszolni, kérték küldjem el a kérdéseket email-ben. Válasz csak újbóli megkeresésre jött: Cégünk túlterheltsége miatt sajnos nincs időnk értelmetlen kérdéseket megválaszolni."

Korrekt, megbízható, összeszokott csapat. 15 év tapasztalat, kattintson referenciáinkhoz. Családi házak és lakások teljeskörű felújítása, bővítése vagy átalakítása. Főbb szolgáltatásaink: Parketta lakkozás; Gipszkartonozás tetőléccel; Plafon festés. Teljeskörű kivitelezés

 • Konyha felújítása

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Készségesek, gyors kiszolgálás nagy választék.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Kézi vakolás; Wc felújítás. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Konyha felújítása

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagy a választék, kedvező árak, segítőkész személyzet.

Kőműves munkálatok, lakásfelújtás, új építés. Összeszokott, profi csapat több éves tapasztalattal. Fő profilunk: Parketta javítás; Aluminium radiátor festés; Erkély műkő felújítás. Válasszon minket

 • Konyha felújítása

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb szakember a szakmájában. Minőségi munka, nagy tapasztalat és hozzáértés.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest.... Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Gépi vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Családi házak felújítása

 • Konyha felújítása

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Elég király

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kivitelező szakemberektől?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező konyha felújítása közben Budapesten

Konyha felújítása Budapesten

A Qjob felületen regisztrált, konyha felújítást végző szakemberek kiváló minőségben és határidőre elvégzik a konyhája felújítását Budapesten. A weboldalon megtalálja azon szakembereit, akik készek kedvező áron elvégezni minden szükséges felújítási munkálatot. A feladat létrehozása és a munka megrendelése csupán pár percet vesz igénybe. Amit követően a szabad kapacitással rendelkező kivitelezők felveszik Önnel a kapcsolatot.

Hogyan hozzam létre a feladatot vagyis a megrendelést? 

Konyha felújítást a weboldalunkon tud megrendelni. Töltse ki az űrlapot és írja le a munka részleteit. Eredményeként a következő előnyöket élvezhet: 

 • bármilyen budapesti címre történő ingyenes kiszállás rövid időn belül 
 • a megrendelőnek megfelelő időpontban történő kiszállás a helyszínre 
 • az árak és díjak egyeztetésének lehetősége 

Az oldalunk szakembereinek nagy tapasztalata van a konyha felújításokban, a felújításhoz szükséges eszközeik pedig mindig kéznél vannak. Jól ismerik bármilyen konyha stílus sajátosságait és professzionális szinten kezelik a falfelületeket.

Egy Budapesti konyha felújítása az oldalunkon regisztrált kivitelezők segítségével minden követelmény betartásával valósul meg. A modern konyhák stílus jellemzői közé tartozik a minimalizmus, a téglaburkolat megléte, beton és fa anyagok felhasználása. A teljes összhangot a magas mennyezet és a megfelelő dekor adja meg. De bármilyen más, egyedi konyha felújítást is megvalósítják!

Konyha felújítási költségek

Terv kidolgozása

5.000 Ft/nm

Gázszerelő 

10.000 Ft-tól

Falak és mennyezet felújítása 

3.000 Ft/nm

Padló lerakása

2.000 Ft/nm

Konyhabútor készítése

50.000 Ft/fm

Munkalap 

3.000 Ft/óra

Konyha felújítás négyzetméterenként

20.000 Ft/nm

Hogyan határozható meg a munkadíj?

A felületünk szakemberei új vagy régi építésű épületekben elvégzik a konyha felújítását. A felújítás során minden szükséges munkálatot kedvező áron végeznek el. A következő tényezők befolyásolhatják a költségeket:

 • felújítás sürgőssége 
 • konyha felújítás nehézségi foka és a munkálatok volumene 
 • a konyha átalakítás jóváhagyása
 • a foglalkoztatott kivitelező munkások száma 

Egyes mesterek a díjaikat négyzetméteráron határozzák meg és csak az elvégzett munka mennyiségét számolják. Minden ehhez hasonló részleteket mindenképp érdemes előre megbeszélni a szakemberrel. Ahhoz, hogy az ötletei megvalósuljanak és a konyha felújítás profin legyen kivitelezve, érdemes csakis magasan képzett szakértőkhöz fordulni. Rendelje meg a Budapesti lakásának konyhája felújítását a Qjob szakemberektől, így számíthat a precízen és kedvező áron kivitelezett végeredményre.  

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha felújítása: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a konyha felújítása átlagos ára 56000 - 105000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Budapesten?

Most 342 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA FELÚJÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő munkával bízható meg bátran: konyha felújítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

A jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas