Konyhai munkalap beépítés Budapest területén!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaimunkalap-beépítő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Konyhai munkalap beépítés Budapesten - Több mint 405 szakember választható. Tegye otthonát kényelmesebbé és szebbé velünk! Keressen minket még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémádat, és a Budapesten és környékén elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, megtekintheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat kérhetsz! Minden INGYENES! Szeretne többet megtudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

59 konyhaimunkalap-beépítő most online

Lenard

Lenard

Ma is elvállalom.

Lenard

Lenard

A környéken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konyhai munkalap beépítés Budapesten?

3800 - 7200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaimunkalap-beépítőok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaimunkalap-beépítőt!

Mindenféle javítás, szerelés egy mester kezéből. Bízza a munkát szakemberre. Telefonáljon most!

 • Konyhai munkalap beépítés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Sérülésmentesen hozták meg a bútort. Korrekt áron.

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Ülőgarnitúra, kanapé, heverő, franciaágy, fotel áthúzás, kárpitozás, felújítás.

 • Konyhai munkalap beépítés

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon csúnyán átvert minket! Mikor kijött felmérni a munkát(külső ajtó felszerelése), bizalmat ébresztett bennünk, azt mondta meg lehet oldani.Csak szerelnie kellett volna, beszereztük az ajtót attól a cégtől akit ajánlott, direkt előtte felhivtam, jó- e a méret? Azt monta rendben, elvittükba műhelyébe.Kérte szerezzünk be kilincset is, és igérte beszerzi nekünk a zárat.Feketeleves: kiderült közben, hogy az ajtónk kisebb, nem szólt vigyük vissza cserélni időben legalább, hanem azt mondogatta majd ő "megtoldja" (?!). ELTELT 3 ÉS FEL HÉT!!!! Minden héten igérte hogy jön, aztán hazudozott össze-vissza éppen miért nem ér rá, pedig tudta hogy fontos(kisgyerek miatt, fázunk). Elegünk lett, elmentünk az ajtónkért,semmit nem csinált vele. Ennyit a becsületről, és a megbizhatóságáról.NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Háztól-házig ingyenes, akár azonnali kiszállással Budapest területén belül! Felújítjuk & megjavítjuk a régi, sérült bútorát: Közel 30 éves tapasztalat. 1991 óta. Budapest és környéke.

 • Konyhai munkalap beépítés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás.

 • Konyhai munkalap beépítés

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom a céget, ha professzionális hozzáértőket keresel. Gyönyörűen dolgoznak minőségi anyagokból, és a felmérés is pontosan történik. Igényeknek megfelelően készítenek el mindent, emellett tanácsot is adnak, ha szükséges. Ha asztalos, akkor Bútor Pontok!

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka.

 • Konyhai munkalap beépítés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Egyáltalán nem vagyok elégedett a munkájával, elfuserált konyhaszekrény. Sok igergetés sok idō és sok hiba rengeteg pènz. 35 ismeretség Után nagy csalódás.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Konyhai munkalap beépítés

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Szép, megbízható munkát végeztek, pontosan dolgoztak. A beépítésnél is nagyon segítőkészek voltak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi konyhaimunkalap-beépítő szakemberektől?

Rendelj konyhaimunkalap-beépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos konyhai munkalap beépítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a konyhai munkalap beépítés átlagos ára 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Budapesten a konyhai munkalap beépítés szolgáltatáshoz már 419 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Most 322 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: konyhai munkalap beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas