Lépcső vinyl burkolás Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vinylburkoló lépcső szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Fedezze fel Budapestet a lépcső vinyl burkolás terén! 398 tapasztalt szakember közül választhat. Válassza a legjobbat és garantált minőséget kapjon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

63 vinylburkoló lépcső most online

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a lépcső vinyl burkolás Budapesten?

6800 - 12800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vinylburkoló lépcsők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vinylburkoló lépcsőt!

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Lépcső vinyl burkolás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Remek családi vállalkozás.

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat.

 • Lépcső vinyl burkolás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A munkafelmétrésre megbeszélt időpont 2x módosítása után sem jött el, előtte nem jelzett, telefont nem veszi fel, sms re nem reagál. 4 órát vett el az időmből. Az idő pedig az élet. Ugyanilyen hozzáállású ügyfeleket kívánok neki. Sokat!

Há Csé
2 éve

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Lépcső vinyl burkolás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ügyintézés, kedvező árak

Szeletelt Tégla Burkolás. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek. 100+ millió látogató. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Lépcső vinyl burkolás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Óriási választék, segítőkész dolgozók.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Lépcső vinyl burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megvagyok vele elégedve . Térkövet vettünk náluk, meg vagyunk velük elégedve !

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Szolgáltatás. Építési kémia. Piaci egység.

 • Lépcső vinyl burkolás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával, munkákkal. Többször volt már alkalmunk együtt dolgozni és minden munkát a pontosság, alaposság, precízség jellemezett. Már a kivitelezés megkezdése előtt, a felmérés is átgondolt, részletes. A munkakezdés pontos, a munkafolyamat alatt minden kérésünk figyelembe lett véve. A kivitelezés során és a munka vegeztével is a terület nagyon rendben és tisztán volt tartva. Köszönjük az elkészült burkolatokat. Jó szívvel ajánljuk a csapatot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vinylburkoló lépcső szakemberektől?

Rendelj vinylburkoló lépcső szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló lépcső vinyl burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lépcső vinyl burkolás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a lépcső vinyl burkolás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Budapesten a lépcső vinyl burkolás szolgáltatáshoz már 420 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Budapesten?

Ebben a pillanatban 323 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉPCSŐ VINYL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: lépcső vinyl burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: lépcső vinyl burkolás?

A lépcső vinyl burkolás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy burkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas