Nagyfrekvenciás hegesztés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb hegesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 405 hegesztő közül! Korrekt nagyfrekvenciás hegesztés árak — 7200-13500 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

61 hegesztő most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nagyfrekvenciás hegesztés Budapesten?

7200 - 13500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  13400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szakszerű korekt

Öntvény hegesztés gyorsan. Helyszíni kiszállás kérésre, széles referenciákkal. Alumínium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is. Gyors munkavégzés.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  14800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Correct and professional mechanics, I can recommend to anyone, with reasonable prices and they speak English as well.

Ipari precíziós lézerhegesztés, kézi visszamunkálás, 10 éves tapasztalattal, garanciával. Ipari precíziós lézerhegesztés, kézi visszamunkálás akár helyszíni kiszállással. Gyors reakció. Emelkedő minőség. Megbízhatóság. Rugalmas...

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Most voltam először. Segítö kész. De szerintem drága.

Használja ki a robothegesztés nyújtotta előnyöket! Kérjen egyedi árajánlatot még ma. Nagy szilárdságú alumínium alkatrészek speciális hegesztése 50 éves szakértelemmel. Önálló termékfejlesztés. Megbízható beszállító. 3D mérési megoldások. Egyedi- és sorozatgyártás.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  13300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, udvarias szakértő csapat. Megtalálták és kijavították azt a hibát, amit másik szervízekben hiába kerestek.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Karbantartás. Felújítás. Megvalósítás.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  8200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A munkát kifogástalan minőségben elvégezte. Meg vagyok vele elégedve, jó szívvel tudom Őt ajánlani!

Hegesztés Pest megyében, nagy precizitással, korrekt áron. Vas-, acél-, alumínium- és saválló anyagok, szerkezetek, korlátok hegesztése.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  12800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan és jól dolgoznak elfogadható árak mellett.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás. Komplex tervezés.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  9500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem szoktam értékelgetni, de most megteszem. Tegnap este Gázszerelőt kerestünk. Úgy látszik, hogy délután és este nem szeret senki dolgozni! Kb. fél kilenc körül egy ismerősünk ajánlásával megkaptuk Csikós úr telefonszámát (ha ő nem tud rajtunk segíteni, akkor senki sem címszóval) Elmondtam neki a bajomat, hogy borzasztóan csörög-csattog/ durrog és nagyon büdös égett szag jön a kazánunkból. A következő választ kaptam tőle: „Kérem, adja, meg a címét felöltözők beülök a kocsiba és oda megyek.” Megmondom őszintén én és a párom nem hittünk a fülünknek azt hittük szórakozik velünk. Kijött szétszerelte a cirkónkat és valami fehér lapot visszatett a helyére, ami be volt esve oda ahol látjuk az égést utána összeszerelte a készülékünket. 30 percet volt még itt, leellenőrzött mindent, hogy minden jól és biztonságban működjön. Csak ajánlani tudom, és még egyszer köszönjük szépen Attila és a jövőbeni munkálatokkal biztos, hogy téged fogunk megkeresni! Emberségből jeles köszönjük a segítséget : Péter és Móni

Minden ami fém! Kapuk korlátok,elötetök kissebb lakatos munkákat is vállalok,zárcsere, kissebb hegesztések. Nálam a kis munka is számit hivjon bizalommal!

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  12200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

👍👍👍👍🤛✔

Vállalok kapuk,kerítések,előtetők stb. Legyártását-beszerelését. Hívjon bizalommal!

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  8100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt!

Axe Saw
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hegesztő szakemberektől?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő nagyfrekvenciás hegesztés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagyfrekvenciás hegesztés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a nagyfrekvenciás hegesztés átlagára 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hegesztők - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hegesztőt Budapesten?

Most 285 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAGYFREKVENCIÁS HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk hegesztőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hegesztőt megbíznod ha erre van szükséged: nagyfrekvenciás hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi hegesztő segítségét?

Egy profi hegesztő a nagyfrekvenciás hegesztés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor hegesztőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas