Nyaraló felújítás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 512 kivitelező közül, 9000-17000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a nyaraló felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

77 kivitelező most online

adam

adam

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nyaraló felújítás Budapesten?

9000 - 17000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Nyaraló felújítás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható. Ezek jutnak eszembe először, ha Attilára gondolok. A kislányom születése miatt időszűkében voltunk, így különösen fontos volt hogy ne habókra mondja a mester, hogy elvállalja és ne majd jövök"-re intézze a kazánjavítást és a fűtési rendszer karbantartását.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Lakótelepi erkély felújítás. Házfelújítás

 • Nyaraló felújítás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kollégájuk a megbeszélt időben érkezett, felelősségteljesen, körültekintően dolgozott. Korrekt tájékoztatást adott. Köszönöm a munkáját!

Ricsi Obi
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Szakértelem. Megbízhatóság. Minőség. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Dekorációs falfestés; Ajtó festés. Bontás

 • Nyaraló felújítás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olcsó ár kitünő minöség

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Nyaraló felújítás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tamás egy nagyon alapos, átgondolt, pontos, precíz, szakember! Szívesen ajánlom mindenkinek!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Plafon gipszkartonozás; Gépi festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Nyaraló felújítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Hegesztés technikai szaküzlet és szerviz.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Garanciával. Generálkivitelezés. Feladatok amiket vállalok: Teljes körű felújítás; Gipszkarton szerelés fa szerkezetre; Meszelés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Nyaraló felújítás

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

10 perces telefonos beszélgetésünk alatt megtaláltam és javítottam a hibát, amit előtte 3 másik víz-gáz-fűtésszerelő "szakember" egy egész délutánon keresztül hiába keresett. Ez sajnos ezeket a szakikat is minősíti... Csikós Attila Zoltánnak viszont jár az 5 csillag! Köszönöm a segítséget! :)

Lakásfelújítás Budapest keresése. Azonnali, személyre szabott találatok. A legjobb találatok a Lakásfelújítás Budapest. Itt megtalálja velünk amit keres! A teljes áttekintés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház festés. Házfelújítás kőzetgyapottal

 • Nyaraló felújítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tegnap este hívtam fel telefonon, mert a fűtőtestem nem fűtött. Ma reggel 7 órára beszéltük meg,hogy kijön. Pontosan érkezett, gyorsan elhárította a problémát. Köszönöm szépen!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Mennyezet glettelés; Csövek festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Nyaraló felújítás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Belső vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Nyaraló felújítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek. Nagy választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kivitelező szakemberektől?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező nyaraló felújítás közben Budapesten

Nyaraló felújítása  

A Qjob.hu weboldalon gyorsan megtalálhatja azt a magán dolgozó budapesti szakembert vagy céget, aki minőségileg és megfizethető áron kivitelezi a vidéki kertes ház vagy nyaraló felújítását. A profi kivitelezők a megbeszélt időpontban felmérik az elvégzendendő munkálatok volumenét, elvégzik a szükséges kalkulációkat és ezek alapján összeállítják a szerződést. Ezt követően a korszerű technológiák és a modern építőanyagok felhasználásával elvégzik a szükséges felújításokat. A munkálatokat a jóváhagyott terv és költségkeret szerint, járulékos költségek nélkül végzik. 

Munkálatok típusai és a szakemberek díjazásai

A portálunk szakemberei a budapesti nyaralók és kertes vendégházak átalakítását, felújítását vállalnak. Rendelje meg a szolgáltatásaikat, amennyiben kulcsrakész belső felújítási munkálatok elvégzését szeretne. Az alapvető felújításon belül a Qjob weboldalon regisztrált szakemberek a következőket munkálatokat vállalják:

 • régi burkolatok bontását és a tapéták leszedését
 • vakolást, festést 
 • hidegburkolást a konyhában, fürdőszobában
 • fa nyílászárók festését
 • padlóburkolatok cseréjét, szegélyek felrakását
 • régi szaniterek bontását, és az újabb felszerelését 

Nyaralóban felújítási munkálatok költségei

Festés ára

2.000 Ft/nm

Bontás ára

2.400 Ft/nm

Szigetelés átlagos ára

6.000 Ft/nm

Burkolás árak

3.000 Ft/nm

Nyílászárók beépítése munkadíj

6.000 Ft/nm

Tetőfelújítás munkadíj

7.600 Ft/nm

A részleges felújítás, amelyet az oldalon található szakembereink végeznek, a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer egy hétvégi ház, nyaraló megújulásának. Ami az alapvető felújítási árakat illeti, a Qjob szakemberek által végzett alapvető tisztasági munkálatok olcsóbbak, mint más típusú felújítási munkálatok. Az ilyen munkálatok ára a szakembereinknél átlagosan 5000 ft/m2 között mozog. Egy budapesti nyaraló felújításakor a portálunk szakemberei figyelembe veszik a legújabb technológiákat és trendeket. A kulcsrakész nyaraló felújítása esetén mindez a következő munkálatokat magába foglalja:

 • belsőépítészeti terv elkészítését, a lakótér újratervezését
 • falak,födémek, padlóburkolatok teljes vagy részleges bontása vagy cseréje; 
 • ház újrahuzalozását, fűtésrendszer korszerűsítését 
 • szigetelést és a külső homlokzat kezelését, burkolását 
 • mennyezet, falak kiegyenlítését,, tapétázást, dekor glettelést 
 • ajtók, ablakok beépítését
 • felújított terület takarítását

A teljeskörű felújítás ára a portálunkon található szakember árlistájában átlagosan 10.000-25.000 ft/m2 ár körül mozog. A külső és belső munkálatokat a szakemberek az építőipari szabályokban rögzített normák szerint végzik. Az oldalunkon található szakik készek a megrendelő által biztosított anyagokkal dolgozni, de igény esetén elvégzik a szükséges anyagbeszerzést megbízható helyen, nagykereskedelmi, kedvezményes áron. Ezenkívül a felületünkön regisztrált szakemberek szükség esetén segítenek kiválasztani a bútorokat vagy akár rendelésre legyártják azokat. Az így készült bútorok tökéletesen illeszkednek a helyiséghez, a stílushoz, betöltik a funkciójukat és majd több évtizeden át szolgálnak. A kivitelezőinkkel együttműködve számíthat a nyaraló teljes körű külső és belső felújításra, magas szintű kivitelezésre, egyéni megközelítésre és kifogástalan minőségre.

A Qjob felületen keresztül történő szakember keresés előnyei 

A weboldalon megtalál minden fontos információt a nyaraló felújításához. Az árlistákból, amelyeket a szakemberek a személyes profiljukhoz mellékelnek, megtudhatja, hogy mennyibe kerül egy felújítás (az árak négyzetméteráron és teljes felújításra vonatkozólag vannak feltüntetve).

A portálunkon gyorsan találhat felújítást végző magán szakembert, vagy építőipari céget. Töltse ki egy rövid jelentkezési lapot, amiben felsorolja a várható munkálatokat és feltünteti a kívánt határidőt. A feladatra hamarosan jelentkeznek azok, akik készek megcsinálni a munkát. Önnek csak ki kell választania azt a szakembert, akinek az árajánlata és az együttműködési feltételei leginkább szimpatikusak. 
 
Önállóan is megkeresheti, kiválaszthatja szakembert. Tekintse meg az oldalunkon regisztrált felújítási szakemberek profiljait, nézze meg a portfóliójukat, olvassa el a korábbi megrendelők visszajelzéseit, akik már igénybe vették az adott szakemberek szolgáltatásait. Válassza ki közülük azt, aki a legkedvezőbb áron, kiváló minőségben és időre elvégzi a nyaralója felújítását. 
 
 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nyaraló felújítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a nyaraló felújítás átlagos díja 3200 - 6000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Budapesten a nyaraló felújítás szolgáltatáshoz már 446 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 343 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NYARALÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakásfelújítás kivitelezőt keresned ha a következőre van szükséged: nyaraló felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a nyaraló felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: nyaraló felújítás?

A nyaraló felújítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas