Teljes körű panel fürdőszoba felújítás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 396 fürdőszoba felújító közül! Korrekt panel fürdőszoba felújítás árak — 19900-37400 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

59 fürdőszoba felújító most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Marton

Marton

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panel fürdőszoba felújítás Budapesten?

19900 - 37400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Fürdőszoba felújítás. A lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Vállaljuk bármilyen fajta lakások teljes körű felújítását. Keressen minket bizalommal! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Wc csempézés, teljes körű lakásfelújítás, laminált parkettázás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a konyha burkolást. Ahogy megígérték időben kezdték a munkát, és a megbeszélt időben be is fejezték. Nem Ők adták a legolcsóbb árajánlatot, viszont írásban, részletesen leírva kaptam 1 nap alatt. Köszönöm a precíz munkát!!!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés. Fő profilunk: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba Kivitelezés - 10 nap, ajtó gittelés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló munkát végez, csak ajánlani tudom mindenkinek. Pontosan érkezik, nem magyarázkodik és nem tér el a megbeszélt ártól. Igazi ritkaság manapság.

Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van Főbb szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Lakótelepi wc felújítás; teljes körű lakásfelújítás. beton festés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagy választék.

Fürdőszoba felújítás? - 5 napon belül újjá varázsoljuk fürdőszobádat. - 5 Év Munkagarancia. Fürdőszoba Felújítás - Generál Kivitelező.20+ Év Szakmai tapasztalat. Versenyképes árak. 3D Egyedi Látványtervek. Akár 5 nap alatt. 20+ Év Tapasztalat. Elégedettségi Garancia. Szolgáltatásaink: Kád felújítás; Wc burkolás, teljes körű lakásfelújítás, helyreállítás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nevükhöz méltóan profi burkolást végeztek, és kifogástalanul elkészítették fürdőszobánk burkolatát. Pontosan jelentek meg, határidőre végeztek, tiszta és minőségi munkát végeztek. Korrekt volt a csapat minden tagja, ha kérdés merült fel előre feltették. Csak így tovább!

Kérdezd szaktanácsadónkat hidegburkolás, vízszigetelés, vagy hőszigetelés témákban. Szolgáltatásunk ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár. lakásfelújítás. házfelújítás. Feladatok amiket vállalok: Fürdőszobai csempe csere; Wc csempézés, Fürdőszoba Kivitelezés - 10 nap, ajtó mázolás

 • Panel fürdőszoba felújítás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hosszú keresgélés után találtam rá Zoltánra, aki rövid határidővel, korrekt és részletes írásos ajánlattal vállalta a munkát, amitől a fizetett végösszeg csak az általam kért módosításokkal tért el. A munkálatok előtt segített a csempe beszerzésében, közben pedig velem folyamatosan egyeztetve dolgozott csapatával, rugalmasan és udvariasan állva minden felvetésemhez, így munkájuk eredménye pontosan az elképzeléseimnek megfelelő lett :) és nem utolsó sorban a munkát pontosan határidő szerint kezdték és fejezték be. Amennyire tartottam az egésztől az ismerőseimtől hallott történetek alapján, annyira bátran mondhatom a saját tapasztalataim alapján, a lakásfelújítás nem egy rémálom! :)

Lakás-és Házfelújítás | Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Minőségi építőanyagok. Gyors Precíz Muka. Minőségi munkavégzés. Precíz Munkavégzés. Amiket vállalok: Lábas kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszobák átalakítása, papír aljzat készítés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Viszonylag rövid határidővel vállalták a lakásom teljes burkolási munkálatainak kivitelezését. Korrekten tájékoztattak, írásbeli árajánlatot kaptam (ami ma szinte csoda számba megy!). A munkafolyamatot precízen és tisztán (!) végezték. Ha kérdésem volt, vagy változtatni szerettem volna az eredeti elképzelésemen, rendkívül rugalmasan álltak hozzá ezekhez is! A kivitelezéssel, minőséggel, szakmai hozzáállással egyaránt nagyon elégedett vagyok! Ezúton is köszönöm a szuper munkát! Mindenkinek ajánlom Őket!

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Szolgáltatásaink: Akril kád felújítás; Wc felújítás, 4-5 nap felújítási munkaidő, falfestés

 • Panel fürdőszoba felújítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép munkát végeztek, maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon megkedveltem a csapatot, precízek, hatékonyak. (az alkoholnak még a szagától is írtóznak!) Minden nap percre pontos érkezés. Nagy az összhang, szép a végeredmény. Köszönöm

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fürdőszoba felújító szakemberektől?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító panel fürdőszoba felújítás közben Budapesten

Panel fürdőszoba felújítás Budapesten 

Használja bátran a Qjob weboldalt, ha fürdőszoba felújításra van szüksége Budapesten. Itt megtalálja a legjobb kivitelező, burkoló szakembereket. A felületen regisztrált felújítást végző szakemberek és az erre szakosodott vállalkozások professzionális szinten felújítanak a panel fürdőszobája belső terét, új stílust kölcsönöznek neki, sokkal kényelmesebbé és széppé teszik azt.

A kivitelező, burkoló szakemberek a következő munkálatokat elvégzik a fürdőszoba felújításon belül:

 • bontás
 • tisztasági festés,burkolás
 • teljeskörű felújítás 
 • prémium kivitelű panel fürdőszoba felújítást

Az egyénileg dolgozó kivitelező, burkoló vállalkozók magas minőséget nyújtják fürdőszoba felújításakor. Kedvező áron elvégzik a fürdőszobája teljeskörű felújítását Budapesten és annak a vonzáskörzetében.

Felújítási munkálatok sajátosságai 

Annak ellenére, hogy a fürdőszoba felújítási munkálatai nagyon sokrétűek lehetnek és rengeteg különbség van köztük, a szakemberek általában összeállítják egy alap ajánlatot, ami a következő munkálatokat tartalmazza:

 • elavult burkolatok eltávolítása és bontása 
 • a felhasználandó építőanyag beszerzése 
 • falfelületek és mennyezet kiegyenlítése, glettelése
 • tisztasági festés, burkolás, csempézés
 • konnektorok, kapcsolók, pont lámpák beszerelése

A legolcsóbb felújítások egyike csak a tisztasági festés elvégzése. A tisztasági festés nem feltételez nagyobb átalakításokat, mégis egy friss és megújult fürdőszoba teret kapunk a végén. Ez a felújítás nem érinti az villanyszerelést, a vízszerelést és a falak szerkezetét (bontás, átalakítás) sem. A tisztasági festés esetén a felújítást végző kivitelezők és szobafestők, burkolók munkájában nagy hangsúlyt kap a minőségi belső és befejező munkálatok magas szintje. A következőket végzik el: 

 • falfelületek és mennyezet kiegyenlítése, festés 
 • eltávolítják és újra lefektetik a szegélyeket
 • elvégzik a padlóburkolat cseréjét, régi csempék cseréjét

Egy teljeskörű felújítás elvégzése már összetettebb. Minden területre kiterjedő munkálatokból áll: 

 • panel fürdőszoba újratervezése és átalakítása 
 • fürdő nyílászáró cseréje 
 • glettelési és vakolási munkálatok 
 • vízszerelés és szaniterek cseréje 

A felújítás során rendszerint átalakul a fürdő megjelenése. 

A szakemberek díjai 

Egy profi fürdőszoba felújítás a budapesti kivitelezők általi felméréssel kezdődik. Ezt követően megbeszélik, hogy szükséges-e az átalakítás, illetve milyen legyen. Ezt követi az árajánlat összeállítása. A végösszeg több tényezőtől függ: 

 • helyiség mérete (m2) 
 • a felújítás típusa 
 • határidők 
 • a belső munkálatok és felújítás során felhasznált anyagok ára 

A weboldalon regisztrált fürdőszoba kivitelezésre szakosodott szakemberek árai jóval alacsonyabbak, mint más cégek árai. Ismerje meg a szakértők árlistáját az oldalon!

Nem érdemes önállóan nekiesni egy panel fürdőszoba felújításnak. Sokszor fordul elő, hogy a végeredmény nem felel meg az elképzeléseknek és utólag csak időpazarlásnak és pénzkidobásnak bizonyul az egész. Bízza a fürdő felújítási munkálatait profikra. Ők figyelembe veszik minden kívánságát és sokkal kényelmesebb, korszerűbb fürdőszobát fog kapni. 

Amennyiben nincs pénzügyi lehetősége vagy nem tervez nagyobb felújítást, a szakemberek elvégezhetnek egy tisztasági festést a legjobb ár-érték arányban.

Fürdőszoba felújítási szolgáltatások ára lebontva

Falfestés, burkolás

2.000 Ft/nm

Wc csere

28.000 Ft/db

Zuhany beszerelése 

80.500 Ft/db

Kagyló beépítése

78.000 Ft/db

Burkolás

4.200 Ft/nm

Bojler beszerelés munkadíja

20.000 Ft

Teljes körű fürdőszoba felújítás átlagos ára

700.000 Ft

A Qjob.hu szakemberek előnyei 

A fürdőszoba felújítást előkészítő munkálatait inkább a profikra bízzuk. Az oldalunkon regisztrált fürdőszoba felújítást végző kivitelezők ingyenes felmérést végzik. Szintén a segítségükkel ki lehet választani a kedvező árú, jó minőségű építőanyagokat.  Több okból is érdemes nálunk regisztrált szakembereket választani a fürdő felújításához. A velük való együttműködésnek következők az előnyei: 

 • minden szükséges szerszámmal rendelkeznek 
 • segítenek akár egy egyedi ötlet megvalósításában 
 • az átlagárat négyzetméter alapján számítják ki 
 • gyorsan és profi szinten dolgoznak 

Amennyiben segítségre van szüksége a fürdőszoba felújítás kapcsán, töltse ki a weboldalon található rövid űrlapot. A szakember felveszi Önnel a kapcsolatot és megválaszol minden felmerülő kérdésre. A felületünkön bármikor megrendelheti a szakértők szolgáltatásait online.

A szolgáltatás megrendelése előtt nézze át a fürdőszoba felújítást vállaló szakik korábbi munkáit. Minden szakértő igyekszik a referenciákat feltölteni a személyes profiljában. Mindez pedig segít a megfelelő szaki kiválasztásában. Ha tetszik a profik ajánlata, akkor azt könnyen megvalósíthatja a segítségükkel. A legjobb eredményhez rendelje meg a felületen a Budapesti panel fürdőszoba felújítását. A portálunk emberei rövid időn belül és a legjobb ár-érték arányban elvégzik a szükséges munkálatokat.  

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel fürdőszoba felújítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a panel fürdőszoba felújítás átlagára 12000 - 22500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Budapesten?

Jelenleg 285 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk fürdőszoba felújítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fürdőszoba felújítót keresned akkor, ha erre van szükséged: panel fürdőszoba felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fürdőszoba felújító segítségét?

Egy megbízható fürdőszoba felújító a panel fürdőszoba felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: panel fürdőszoba felújítás?

A panel fürdőszoba felújítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy fürdőszoba felújítót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas