Radiátor légtelenítés Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor légtelenítés? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on a legjobb fűtésszerelők állnak rendelkezésedre! Válogass 509 szakember közül, árak 7200-13500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a legmegfelelőbb szakemberre Budapesten és környékén. Miért ne bíznád a feladatot a legjobbakra? Könnyedén hirdesd meg a feladatot és várd az árajánlatokat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és élvezd a megbízható szolgáltatást! Az árak a feladat bonyolultságától függnek, de garantáljuk, hogy a legjobb áron kapod meg a legjobb minőséget. Hajrá, próbáld ki most!

72 fűtésszerelő szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Radiátor légtelenítés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

csőtörése van? vagy csak csaptelepet cserélne? esetleg a wc okoz problémát?

 • Radiátor légtelenítés

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, tiszta munkát végzett. Legközelebb is őt hívjuk ha dugulás van.

György
2 éve

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Radiátor légtelenítés

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Radiátor légtelenítés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta, jò, munka jó áron .Csak ajánlani tudom.

Sámuel
3 éve

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül, Német Profi Gépekkel. Kamerás Ellenőrzés HD! +Mosó (250 bar), Gyors Kiszállás Garanciával! ÁFA Nélküli Kedvező Árak! Hívja A Legjobbat! Azonnali Kiszállás. Korrekt Árak. Profi minőség. Garantált munkavégzés.

 • Radiátor légtelenítés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlom senkinek!!!! Aki teheti kerülje el őket mert inkorrekt, módortalan, hazug, társaság.

Levente
2 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Radiátor légtelenítés

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi fűtésszerelő szakembertől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, radiátor légtelenítés közben Budapesten