Tetőszigetelés felújítás Budapest területén!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 394 tetőszigetelő közül! Korrekt tetőszigetelés felújítás árak — 8000-15000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

59 tetőszigetelő most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tetőszigetelés felújítás Budapesten?

8000 - 15000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

Vállaljuk régi tetők cserép forgatását, fóliázását , lécezését, kitűnő minőségben. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, tettéligetelést és palatető felújítást. Garancia. Ingyenes árajánlat. 20 év szakértelem. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Tetőszigetelés felújítás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel!

 • Tetőszigetelés felújítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szybka obsługa ok.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás. Megfizethető árak! Hívjon bizalommal! Akár 15 év garancia!

 • Tetőszigetelés felújítás

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő, kedves kiszolgálás. Megfelelő készlet, gyors rendelés. Jó árak.

A STEICO ZELL befújt hőszigetelés kiválóan alkalmas bármely épületszerkezet szigetelésére. Hatékony és ideális megoldás a szabadon fújt rácsos tetők...

 • Tetőszigetelés felújítás

  8600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható,korrekt,rugalmas cég.Csak jókat tudok írni.Segítőkészek,jó hangulat.

A tetőjavítás nem várhat, hívjon bizalommal az ország bármely pontjáról! Minőségi munka, korrekt árak, garancia az elvégzett javításra. Tetőjavítás. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés.

 • Tetőszigetelés felújítás

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Több éves jól működő közös együtt működésünk van az ácsolunk kft-vel! Családi házak tetőszekezetét, készítik részünkre, mint alvállalkozók, munkájuk korrekt, minden esetben a megbeszéltek és a válalás szerint járnak el. Csak ajánlani tudom, minőségi munkát végeznek! Vistyán János Ép-Med Szolg. Kft

Csapatunkban megtalálható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakember is! Express bádogos munkálatok!

 • Tetőszigetelés felújítás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bár összességében kedvesek, kiszolgálásban és vevőcentrikusságban még javulhatnának. Egy 3x1 méteres tetőfedő lemezért mentem be. A helyben készített árajánlat nem volt a legoptimálisabb, nekem kellett kitalálni, hogy hogyan lenne jobb, esztétikailag és árban egyaránt. Majd a vásárlás után nekem kellett a tetőfedő polikarbonát lemezen egy egyméteres vágást elvégezni, azt is szigorúan csak "kapun kívül", az út szélén. Közben megjegyezték, hogy olyan autóval kellett volna jönni, hogy beférjen a 4 méteres lemez. Ez nem egy profi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőszigetelő szakemberektől?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő tetőszigetelés felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőszigetelés felújítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a tetőszigetelés felújítás átlagos díja 8000 - 15000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Budapesten a tetőszigetelés felújítás szolgáltatáshoz már 420 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőszigetelőt Budapesten?

Jelenleg 323 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐSZIGETELÉS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tetőszigetelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőszigetelőt hívnod ha a következőre van szükséged: tetőszigetelés felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőszigetelő?

Egy megbízható tetőszigetelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőszigetelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas