Víz fűtés szerelés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Víz fűtés szerelés? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 548 fűtésszerelő közül, akár 12000-22500 Ft/alkalom áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a legmegfelelőbb szakemberre Budapesten és környékén! Nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz, mindez pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot és válogass a legjobb árajánlatokból!

80 szakember, aki végzi a víz- és fűtésszerelést most online

László

László

A környeken vagyok.

Lóránd

Lóránd

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a víz- és fűtésszerelést Budapesten!

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24

 • Víz fűtés szerelés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Minden van!

Izidor
3 éve

30 év tapasztalat. Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás

 • Víz fűtés szerelés

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

Csaba
3 éve

Beltéri, kültéri csőtörés esetén hívjon minket bizalommal 1 óra alatt elhárítjuk

 • Víz fűtés szerelés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Senki ne hívja őket! Kijöttek egy vagyonért, rosszul csinálták meg a munkát, utána meg amikor hívtam őket, hogy jöjjenek vissza megcsinálni, letiltották a számomat!

Dániel
2 éve

Vízvezeték Szerelő Most Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal...

 • Víz fűtés szerelés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Az Úr időben érkezett, hozzáértően, felesleges kosz nélkül végezte a munkát. A hibát a lehető leggyorsabban elhárította. Reális áron dolgozik!

Alajos
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Víz fűtés szerelés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Profiktól Garanciával! Csuromviz Kft.

 • Víz fűtés szerelés

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

ijen cég minek reklámoza magát ha nem fizeti ki az emereket már voltt tapaszalatom enél a cégnél

Bence
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki víz- és fűtésszereléssel foglalkozik?

Rendelj szakembert most - víz- és fűtésszereléshez! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen! Javítsd otthonodat most! Kattints ide!

Egy szakember, aki végzi a víz- és fűtésszerelést, víz fűtés szerelés közben Budapesten