Vízvezeték lefektetése a talajba Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték lefektetése a talajba? Ne keresgélj tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on vannak! Hirdesd meg a feladatodat és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 488 szakember közül, és érezd magad biztonságban! A korrekt vízvezeték lefektetése a talajba árak intervalluma 3200-6000 Ft/nm. Az árak függnek a feladat bonyolultságától és az anyagoktól. Ha Budapesten keresel szakembert, csak a Qjob-ot kell választanod! A szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, és segítenek megoldani a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatodat még ma!

80 vízvezeték-szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Ottó

Ottó

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

3600 - 6800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Budapesten!

Éjjel-nappal elérhető ügyelet. Mindennap, éjjel-nappal elérhető vízszerelő csapat. Kiváló szakemberek, profi géppark. Garancia. 24 órán belül számlarészletező a biztosításhoz. Díjmentes kiszállás Budapesten. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan, szakszerűen, rugalmasan dolgoznak. Nálunk 4 klímát szereltek fel, nem egyszerű helyen és helyzetben, de gond nélkül megoldották. Összeszokott kis csapat, mindenki érti a dolgát. Ami külön dícséretes, hogy tiszta munkát végeztek, semmi piszkot nem hagytak maguk után! Ha valaki biztosra megy, őket választja!

Antal
2 éve

Akár 1 órán belül. Bankkártyás fizetés is.Kutyabarát üzlet.Pozitív kedves kiszolgálás.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos kiszállás. Lelkiismeretes munka.

Ferenc
2 éve

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül, Német Profi Gépekkel. Kamerás Ellenőrzés HD! +Mosó (250 bar), Gyors Kiszállás Garanciával! ÁFA Nélküli Kedvező Árak! Hívja A Legjobbat! Azonnali Kiszállás. Korrekt Árak. Profi minőség. Garantált munkavégzés.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlom senkinek!!!! Aki teheti kerülje el őket mert inkorrekt, módortalan, hazug, társaság.

Levente
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csap és szaniter csere.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt volt . Telefonon kérdezett tőlem egy két dolgot és utána mondta hogy ő sajnos nem tud segíteni és elmondta hogy mit kell tegyek a dugulás elhárításáért. Ezt kővetően elköszöntünk egymástól és sok sikert kívánt . Szóval egy rendkívül korrekt szakembernek gondolom . Ezúton is köszönöm szépen neki a segítségét.

Benjámin
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Vízvezeték lefektetése a talajba

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi Vízvezeték-szerelőtől?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték lefektetése a talajba közben Budapesten