Wc felújítás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb vízszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 491 vízszerelő közül, 12600-23700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a wc felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

74 vízszerelő most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Marton

Marton

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a wc felújítás Budapesten?

12600 - 23700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Bármilyen munkát elvállalunk, többé nem kell aggódnia csempéi, falai és teteje épségéért Feladatok amiket vállalok: Panellakás fürdőszoba felújítás; Panel wc felújítás; Hívjon és megyünk. fal glettélés

 • Wc felújítás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Minden van és elég jó

Lakás-és Házfelújítás | Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Fő profilunk: Fürdőkád festés; Panel wc felújítás, Panellakás felújítása, ablak mázolás

 • Wc felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon ügyesen és gyorsan dolgozott a csapat. Ami nagyon fontos volt nekem, hogy mindig pontosak voltak, akkor jöttek, amikor ígérték, sosem késtek, rendesen végigdolgozták a napot, és tényleg igazán gyorsan befejezték a fürdő felújítását. Nagyon tetszett, hogy munka közben kifejezetten figyeltek a lakás többi részére, nem hagytak maguk után szemetet. Teljes mértékig elégedett vagyok a felújított fürdővel, nagyon szépen dolgoznak. Az is nagyon tetszett, hogy milyen barátságosak és kedvesek voltak. Bárkinek jószívvel ajánlom a csapatot, nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.

Festés, gipszkartonozás, burkolás. Minden részfeladatra rendelkezünk szakemberekkel. Ha például burkolás előtt vízvezetékeket, radiátorokat kell áthelyezni mi megszervezzük. Főbb szolgáltatásaink: Csempe felújítás; Panel wc felújítás; Fürdő felújítás 5 napon belül. ablak gittelés

 • Wc felújítás

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Probléma forrása: csőtörés egy 77 lakásos társasházban. Megoldás: Nagyon korrekt munka, ár - érték - minőség aránya kitűnő! Nagyra értékelem, hogy javítási alkatrészek rögtön rendelkezésre álltak nem a szokványos leforgás alapján zajlott a munka, hogy csőtörés felmérése, szerelvényboltból való vásárlás, majd hiba kijavítása, hanem nagyobb mennyiségű tartalék alkatrész a rendelkezésére áll a kisteherautóban. Ez manapság ritka!

Fürdőszoba felújítás. A lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk.... Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, 5x napos határidő, lakás festés

 • Wc felújítás

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Zoli és csapata rendkívül igényes és pontos munkát végeznek. Már az előzetes egyeztetés során is rendkívül precízek és megbízhatók voltak, majd a kivitelezés során is minden a megbeszéltek szerint kiváló minőségben zajlott. Csak ajánlani tudom őket.

Fürdőszobák teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók,... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád zománc javítás; Wc felújítás, 4-5 nap felújítási munkaidő, garázskapu festés mázolás

 • Wc felújítás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi kapcsolatkezelés, munkavégzés. Azt kaptuk, amit ígértek. Kiváló gépfelszereltség, korrekt munka, udvarias társaság. Elégedettek vagyunk.

igényelhető tető, konyha, fürdőszoba felújításra vagy napelem, klíma telepítésre. THM:3,1% Élj Te is a lehetőséggel és használd ki az akár 3 millió forintos állami támogatást. folyósítási díj nélkül. végig fix 3% kamatozással. ingyenes előtörlesztés. Feladatok amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Wc hátfal felújítás, 10x napos határidő, mennyezet festés

 • Wc felújítás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Zoli és csapata nagyon szép munkát végeztek a fürdőszobánk felújításával. Mindig pontosan érkeztek, elérhetőek voltak, minden kérdésünket megvalaszolták, maguk után tisztaságot hagytak és rugalmasan kezelték az egyéni kéréseinket is. A fürdőszobában minden elképzelésünket megvalósították, így szeretnénk nekik itt is megköszönni a szép és igényes munkát!

Lakás-és Házfelújítás | Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Gyors Ajánlatadás. Minőségi munkavégzés. Minőségi építőanyagok. Sokéves Tapasztalat. Amiket vállalok: Kád felújítás; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, kisebb munkát

 • Wc felújítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Unfer úr ès csapata cègnevükhöz hüen tènyleg profi munkàt vègeztek. A kapcsolat tartàs egyszerü volt, minden emailre ès telefonra vàlaszoltak, a hatàridöt percre pontosan tartottàk. Gyönyörü lett a fürdöszoba, nagy köszönet. Biztosan öket hívom majd a következö burkolàsi munkàra is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelő szakemberektől?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő wc felújítás közben Budapesten

WC felújítás Budapesten 

Ha egy igazán minőségi wc felújításra van szüksége, rendelje meg a Qjob felületen regisztrált profi vízszerelőktől a budapesti panel mosdó felújítását. Magán vízszerelő szakemberek és cégek profi segítséget nyújtanak irodai, ipari, családi vagy panel wc teljes körű felújítása során.

A szakemberek készek az önnek megfelelő időben elvégezni a wc javítási munkálatokat. A vízszerelők címre történő kiszállása díjmentes.Töltse ki az űrlapot az oldalon, és a szakember pedig megérkezik a megadott címre egy közvetlen felmérésre, feltételek megbeszélésére és az árajánlat készítéséhez. A beérkező megrendeléseket a nap 24 órájában fogadják, hétvégén is.

Felújítás fajtái

Rendelje meg a felületünkön regisztrált, szakképzett vízszerelőktől olcsó, de minőségi fürdő felújítást a legkedvezőbb feltételekkel. A szakemberek magasan képzett mesteremberek, akik rövid határidővel dolgoznak bármilyen felújítást is kelljen elvégezni: 

 • alacsony költségvetésű 
 • teljeskörű felújítás  
 • alap, tisztasági felújítás

A mesterek vállalják régi mosdók felújítását iskolákban, ipari létesítményekben, irodaépületekben is. Az iskolai vagy irodai mosdó felújítás munkálatai során a szakemberek figyelnek az ergonómiai szabályok és a normák betartására, emellett megbízható anyagokat használnak.

Fürdő, wc gyors felújítása 

A fürdőszoba és a wc gyors és részleges felújítása minimális időt vesz igénybe, amit az egyénileg dolgozó vízszerelők kedvező áron megcsinálják. A wc alapvető felújítása meghatározott munkálatok elvégzését jelenti, többek közt a következőket: 

 • falak belső munkálatai (színezés, burkolás) 
 • mennyezetet érintő szerelési munkálatok (szigetelő lerakása, álmennyezet) 
 • csempe, padló lerakása 
 • fűtőberendezések szerelése, csatlakoztatása 
 • vízszerelés
 • szaniterek, wc, kagyló beszerelése

Rendeljen kedvező áron a felújítási szolgáltatásokat az oldalunk ellenőrzött szakembereitől kedvező árú szolgáltatásaikat, akik garantálják kiváló végeredményt. A szakemberek érdeke, hogy a megrendelő számára a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsák a szolgáltatásaikat. Ennek következtében a legkedvezőbb feltételeket ajánlják az együttműködéshez.

Teljeskörű felújítás

A WC és fürdőszoba teljes körű felújítása átalakításokkal egy nagyon korszerű, de magasabb költségekkel járó felújítás. A munkálatok első fázisa az árajánlat készítése és a tervezés. A kivitelező, vízszerelő helyszíni felmérést végez, egyeztet a megrendelővel, meghallgatja az elképzeléseit és megtervezi a munkálatok sorrendjét. A wc aktuális állapotától függően a szakemberek következő munkálatokat végzik el:

 • falfelületek kiegyenlítése 
 • aljzatkiegyenlítés 
 • teljes vagy részleges felületkezelés, burkolás
 • szaniterek beszerelése, 
 • hidegburkolás (falak, padló csempézése) 
 • fűtőberendezések szerelése, csatlakoztatása

Egy WC felújításhoz, a mesterek minőségi anyagokat és profi szerszámokat használnak. Ennek köszönhetően gyorsan, precízen és kiváló minőségben végzik el munkájukat, bármilyen összetett is a kitűzött cél.

Mennyibe kerül egy jó felújítás? 

A felületünkön regisztrált kivitelező és vízszerelő szakemberek szép és gazdaságos kivitelben végeznek a wc és fürdő felújítást, ráadásul olcsón. A felújítás díja széles skálán mozog, mivel a végösszegre több tényező hat.

A felújítás négyzetméterre vonatkozó irányadó árait tekintse meg a weboldalon megtalálható árlistában. Egy kisebb wc alacsony költségvetésű felújításának pontos összege a következőktől függ:

 • a felújítás során felhasznált anyagok ára 
 • a kiegészítő munkálatokhoz bevont további szakemberek díjai (tervező, mérnök, designer) 
 • a fogyóeszközök ára 
 • helyiség mérete 
 • a munkálatok nagysága és összetettsége

Fürdő felújítási költségek

Falfestés, burkolás

2.000 Ft/nm

Wc csere

28.000 Ft/db

Wc tartály csere 

10.000 Ft/db

Kagyló beépítése

78.000 Ft/db

Wc csésze csere

18.000 Ft/db

Piszoár beszerelése

40.000 Ft/db

Wc helyiség felújítás ára átlagosan

150.000 Ft

Ahhoz, hogy megtudja mennyibe kerül egy kisebb méretű vizesblokk felújítása, hozzon létre feladatot vagy adjon le megrendelőt ezen a weboldalon. Az árlistákban levő irányadó árak alapján meghatározhatja a saját árát, amit kész kifizetni a felújítást végző kivitelezőknek és vízszerelőknek. Nem marad más hátra, mint megvárni a szakemberek válaszajánlatát, majd közülük kiválasztani azt a szakembert, aki a munkavégzés legoptimálisabb feltételeit kínálja. 

Az Qjob.hu szakembereivel történő együttműködés előnyei: 

Abban az esetben, ha Ön számára fontos a munkálatok minősége, forduljon az oldalunkon regisztrált, wc felújításra szakosodott szakemberekhez. A portálunk szakembereivel történő együttműködés számos előnnyel jár: 

 • helyszínre történő kiszállás a megfelelő időpontban 
 • a legrövidebb határidők 
 • felújítási munkálatok kedvező ára 
 • a hivatalos szerződés megkötése 
 • minden munkavégzés az egyéni igények és műszaki követelmények figyelembevételével történik 

A Qjob.hu weboldalon regisztrált szakember ellenőrzött, jó hírnévvel és pozitív értékelésekkel rendelkező mesterek. A rangsor alapján kiválaszthatja egyiküket. Az oldalunkon regisztrált budapesti mesteremberek minőségi és megfizethető felújítást fognak ajánlani mosdója (wc) átalakításához. 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Wc felújítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a wc felújítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Budapesten a wc felújítás szolgáltatáshoz már 451 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Budapesten?

Jelenleg 347 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WC FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált vízszerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: wc felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy megbízható vízszerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: vízszerelő?

Ha profi vízszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A wc felújítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas