Wc lefolyócső szerelése Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC lefolyócső szerelése: Válassz 510 vízvezeték szerelő közül! Élvezd a korrekt és versenyképes árakat, amelyek 6400-12000 Ft/db között mozognak! Találd meg a legjobb szakembereket Budapesten a Qjob segítségével. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan keresd meg a megfelelő szakembert! Csak ossz meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink ajánlatokat küldenek neked azonnal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket, és akár további információkat is kérhetsz tőlük, mielőtt döntenél. Az árak függenek a feladat bonyolultságától és az anyagoktól. De ne aggódj, a Qjob mindig biztosítja a legjobb árakat a legmagasabb minőségű szolgáltatásokhoz. Élvezd a díjmentes szolgáltatásunkat, és találd meg a legjobb WC lefolyócső szerelőt Budapesten!

73 szakember most online

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Ernő

Ernő

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Wc lefolyócső szerelése

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

Akár 1 órán belül. Bankkártyás fizetés is.Kutyabarát üzlet.Pozitív kedves kiszolgálás.

 • Wc lefolyócső szerelése

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos kiszállás. Lelkiismeretes munka.

Ferenc
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Wc lefolyócső szerelése

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Csőtörés, vízszerelés, vízvezeték szerelés éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is. Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is.Földmunkával is!

 • Wc lefolyócső szerelése

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mobiltelefonos megkeresésemre gyorsan reagált, a megbeszélt időpontban érkezett, alapos és tiszta munkát végzett. Próbált segíteni egy kivitelezési hibában is. Csak ajánlani tudom. Számlát és garanciát is kaptam. Köszönet érte!

Márton
3 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül.

 • Wc lefolyócső szerelése

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, kedves.

Szilárd
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Wc lefolyócső szerelése

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc lefolyócső szerelése közben Budapesten