Wc tartály bekötése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Találd meg a legjobb vízszerelő szakembert Budapesten a Qjob segítségével! Válassz 527 közül, árak 4000-7500 Ft/db-ig. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönts! A szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal, miután megosztod velünk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Többé nem kell aggódnod a WC tartály bekötése miatt, bízd ránk a feladatot és élvezd a kényelmet! Árak függnek a feladat bonyolultságától és az esetleges anyagszükséglettől.

76 wc tartály csatlakoztatása most online

János

János

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Budapesten!

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Precizitás. Megbízható munkavégzés. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje, Csapok cseréje.

 • Wc tartály bekötése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Idopontra jott, megbizhato es baratsagos, tudom ajanlani mindenkinek

Tamás
2 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna

 • Wc tartály bekötése

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a gyors segítséget!

Vízvezeték Szerelő MOST Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal Vízvezetékszerelő.

 • Wc tartály bekötése

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, preciz, professzionális, korrekt szolgáltatást kaptam Kovács Zoltán úrtól. Garanciát is adott a végzett szolgáltatásra.

Izidor
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna építés.

 • Wc tartály bekötése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Dkeszi

Károly
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

 • Wc tartály bekötése

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Türhetetlen magatartást tanúsítottak, amit nem tudok szó nélkül hagyni és látom, hogy nem véletlenül egy csillagot kaptak 6 szavazat alapján. Időpontot kértem december elején mellék vízmérő cserére, amit meg is kaptam december közepére (ez eddig rendben is van). A megbeszélt időpontban kijött egy hölgy, aki az adminisztratív munkát végezte és egy szerelő. Bejöttek az udvarba és mutattam nekik az aknát ahol a vízóra található és ennél a pillanatnál jött el az amire nem számítottam. Szó szerint fogok idézni: Ugye nem gondolom komolyan, hogy kora reggel ilyen hidegben egy koszos aknába fogom leküldeni a szerelőt?" (Nem tudtam, hogy csak tiszta meleg lakásban lehet a mellékvízmérő.)

Aladár
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Wc tartály bekötése

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi WC tartály csatlakoztatására?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a wc tartály kiömlő szelepét?

A wc tartály kiömlő szelepének cseréje egyszerű folyamat. Először is, zárja el a vízellátást a tartályhoz, majd ürítse ki a tartályt. Ezután távolítsa el a régi szelepet és helyezze be az újat. A legtöbb wc tartály kiömlő szelepe általában 1000-2000 forint közötti áron kapható a barkácsboltokban vagy online. Ne felejtse el újra bekapcsolni a vízellátást és ellenőrizze a szelep működését.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cseréljem ki a wc tartály öblítési gombját?

Ahhoz, hogy cserélje a wc tartály öblítési gombját, először ki kell kapcsolni a vízszolgáltatást a wc-hez. Ezután távolítsa el a régi gombot és helyezze be az újat a tartály fedelébe. Végül kapcsolja vissza a vízszolgáltatást és tesztelje az új gomb működését. A wc tartály öblítési gombjainak ára általában 500-2000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a wc tartály kiömlő csöve?

A wc tartály kiömlő csöve általában a wc-ben található, és a falban fut lefelé a szennyvízcsőbe. Ha problémája van a kiömlő csővel, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki meg tudja javítani a problémát. Az árak változóak lehetnek, de általában 10 000-20 000 forint közötti áron lehet elvégezni a javítást.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért zajos a wc tartály?

A wc tartály zajos lehet több ok miatt, például a csaptelep vagy a töltőszelep meghibásodása miatt. A probléma megoldása érdekében javasolt a csaptelep vagy a töltőszelep cseréje. A csaptelep ára általában 1000-5000 forint között van, míg a töltőszelep ára 2000-6000 forint lehet. Ajánlott szakember segítségét kérni a probléma megoldása érdekében.

Olvas