Zuhanykabin beszerelés Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Ne habozz tovább, bérelj fel egy tapasztalt vízvezeték szerelőt a Qjob-on, hogy a zuhanykabin beszerelése egyszerű és gyors legyen! Válaszd ki az 486 szakember közül, akik között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet! Az árak 24000-45000 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretnél beszereltetni. Azonban ne aggódj, valós árajánlatokat és véleményeket kapsz minden egyes szakembertől, így biztosan megtalálod az ár-érték arányban legjobb ajánlatot! Ráadásul mindezt DÍJMENTESEN teheted meg, és még további információkat is kérhetsz a szakemberekről, mielőtt döntést hozol. Ne várj tovább, bérelj fel egy szakembert a Qjob-on, és élvezd a zavartalan zuhanyzást a legjobb minőségű zuhanykabinokkal!

74 szakember, aki végzi a zuhanykabin beszerelését most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

26900 - 50400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zuhanykabin beszerelését Budapesten!

30 Nap Garanciával, Professzionális Gépekkel, Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szaktudás, Pontos Érkezés! Tiszta Munkavégzés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Zuhanykabin beszerelés

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Endrődy a minősített minősíthetetlen vállalkozó. Vízműves hivatalos minősített vállalkozó. Telefon tárcsáz. Flegma ki ha én nem hölgy a vonal túl végén: Haló" címen beleszól, se egy "ezt és ezt hívtad" se bemutatkozás, semmi.

Lőrinc
3 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Zuhanykabin beszerelés

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors,precíz

Aladár
2 éve

Csaptelek, mosdók cseréje, fürdőszobák felújítása. Bízza vízvezeték szerelőre! Szakmai felkészültség. Precizitás. Megbízható munkavégzés.

 • Zuhanykabin beszerelés

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, precíz, megcsinálta amit másik gázosnak nem sikerült. Köszönöm!

Dénes
3 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Zuhanykabin beszerelés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Víz-Fűtés-Csatorna-Megbízható rugalmas csapat. Biztosító álltál is elfogadott árakon! Házon kívűl vagy belül mi megoldjuk!

 • Zuhanykabin beszerelés

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profi szakember, alapos, kedves, kitakarít maga után, még a cipőjét is kérdés nélkül leveszi az ajtó előtt. Mindenkinek ajánlom.

Emil
3 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Zuhanykabin beszerelés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki a zuhanykabin beszerelését végzi?

Rendelj most zuhanykabin beszerelés szakembert percek alatt! Érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zuhanykabin beszerelését, zuhanykabin beszerelés közben Budapesten