80 literes bojler bekötés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 92 bojler szerelő közül! Korrekt 80 literes bojler bekötés árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

14 bojler szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a 80 literes bojler bekötés Budapesten?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Üdv Tibor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Díjmentes állapotfelmérés.

 • 80 literes bojler bekötés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Inkorrekt cég, akik gátlástalanul elkérik a pénzed és még a készüléked sem javítják meg, ráadásul nem is keresnek. Tapasztalatból beszélek, kerüljétek őket!

Üdvözlöm a profilomon. TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Nyugdíjas kedvezmény. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható.

 • 80 literes bojler bekötés

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és jó munka. Köszönöm.

Budapest dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk. Keressenek bizalommal.

 • 80 literes bojler bekötés

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget! Már normálisan töltődik a telefon.🔧😊

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása. Gépsorok...

 • 80 literes bojler bekötés

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész Szakember! Udvarias kiszolgálás!

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Országosan. Bankkártyás fizetés. . Garancia a javításokra.

 • 80 literes bojler bekötés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértés és precíz munka!

András, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat. Országosan. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • 80 literes bojler bekötés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Júniusban bejelentettem egy Samsung hűtő hibát (nem garanciás, fizetném a javítást), amit többszöri hitegetés után hetekkel később végül sikerült felmérni. A vélt hibára megrendelték az alkatrészt, aminek a cseréjével, illetve annak időpontjával megint csak hitegettek, végül megelégelve a dolgot, elmentem Szekszárdra az alkatrészért, de kiderült hiába, mert nem ez okozza a hűtő hibáját. Erre azt a választ kaptam, hogy oké, akkor rendelnek hozzá másik alkatrészt, akkor valószínű, hogy az lesz a hiba vagy az elektronika. Hetekig újabb csönd, majd érdeklődésemre megtudtam, hogy megérkezett már az alkatrész, majd következő héten jönnek. Ennek is már 3 hete….. Megbízhatatlan bagázs!

Kedves érdeklődő! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és...

 • 80 literes bojler bekötés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás, gyors és hozzáértő szervíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bojler szerelő szakemberektől?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő 80 literes bojler bekötés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

80 literes bojler bekötés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a 80 literes bojler bekötés átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 120 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést INJEKTOR TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk bojler szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: injektor tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az injektor tisztítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: bojler szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Injektor tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas