Bosch mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 114 mosógép szerelő közül! Korrekt bosch mosógép szervíz árak: 6500-12200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

17 mosógép szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Árpád

Árpád

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bosch mosógép szervíz Budapesten?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Üdv Tibor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Díjmentes állapotfelmérés.

 • Bosch mosógép szervíz

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Inkorrekt cég, akik gátlástalanul elkérik a pénzed és még a készüléked sem javítják meg, ráadásul nem is keresnek. Tapasztalatból beszélek, kerüljétek őket!

Üdvözlöm a profilomon. TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Nyugdíjas kedvezmény. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható.

 • Bosch mosógép szervíz

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és jó munka. Köszönöm.

Budapest dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk. Keressenek bizalommal.

 • Bosch mosógép szervíz

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget! Már normálisan töltődik a telefon.🔧😊

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása. Gépsorok...

 • Bosch mosógép szervíz

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész Szakember! Udvarias kiszolgálás!

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Országosan. Bankkártyás fizetés. . Garancia a javításokra.

 • Bosch mosógép szervíz

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértés és precíz munka!

András, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat. Országosan. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Bosch mosógép szervíz

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Júniusban bejelentettem egy Samsung hűtő hibát (nem garanciás, fizetném a javítást), amit többszöri hitegetés után hetekkel később végül sikerült felmérni. A vélt hibára megrendelték az alkatrészt, aminek a cseréjével, illetve annak időpontjával megint csak hitegettek, végül megelégelve a dolgot, elmentem Szekszárdra az alkatrészért, de kiderült hiába, mert nem ez okozza a hűtő hibáját. Erre azt a választ kaptam, hogy oké, akkor rendelnek hozzá másik alkatrészt, akkor valószínű, hogy az lesz a hiba vagy az elektronika. Hetekig újabb csönd, majd érdeklődésemre megtudtam, hogy megérkezett már az alkatrész, majd következő héten jönnek. Ennek is már 3 hete….. Megbízhatatlan bagázs!

Kedves érdeklődő! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és...

 • Bosch mosógép szervíz

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás, gyors és hozzáértő szervíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi mosógép szerelő szakemberektől?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő bosch mosógép szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bosch mosógép szervíz: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a bosch mosógép szervíz átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Budapesten a lambdaszonda tisztítás szolgáltatáshoz már 121 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Budapesten?

Most 93 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAMBDASZONDA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: lambdaszonda tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a lambdaszonda tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: bosch mosógép szervíz?

A lambdaszonda tisztítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas