Elektromos főzőlap beszerelés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 101 háztartásigép szerelő közül! Korrekt elektromos főzőlap beszerelés árak — 7600-14300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

15 háztartásigép szerelő most online

Mihaly

Mihaly

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Bertalan

Bertalan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektromos főzőlap beszerelés Budapesten?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Országosan. Márkafüggetlen szervíz.

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Precíz, gyors kiszolgálás.

A megoldások embere vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás. Budapest környéki településekre is kiszállok!

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontos és határidőt tartó TV javítást kaptam.

Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid határidőn belül vállalajuk a nálunk vásárolt készülék kiszállítását és telepítését! Akciós árak. Ingyenes házhozszállítás. Rendkívüli kedvezmények. Raktárról azonnal. MINDEN NAP BIZTONSÁGBAN!
 • Elektromos főzőlap beszerelés

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Halihó! Én ma voltam bent egy iPhone 6S készülék összetört kijelzője miatt. Nagyon gyorsan segítettek a bajomom. A készülék kifogástalan lett! Gyorsak és korrektek voltak.Az ügyfélreferens hölgy rettenetesen kedves volt és bájos! Én csak ajánlani tudom Őket! Szép napot! Big Like!

Tisztelt Érdeklődő! TV javítás több, mint 25 éves tapasztalattal! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek , hozzáértők. Kellemes árak.

Üdvözlöm! AEG, Electrolux és Zanussi tűzhely. Egyes gáztűzhelyekre most 10% kedvezmény! Könnyű rendelés mobilról. Élethű vásárlás. Az Ország Boltja 2019. Típusok: Mosógépek, Hűtőgépek.

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt sszakértő szerelő👌 Csak hozzá járok bár messze van a város másik végéből de megéri

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Elegáns, helytakarékos és még a vízmelegítési szokásait is megtanulja! Ismerje meg, milyen a kényelem, ha okos készülékek biztosítják! 7 évi garanciavállalás. Garantált kényelem.

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem tudnak a klímákról semmit sem, nem ismerik őket.

Üdvözlöm a profilomon. Márkafüggetlen háztartási gép javítás. 20 éves tapasztalatunk a magyarországi forgalmazásban lévő, szinte minden típusú mosógépre, mosogatógépre, szárítógépre és villanybojlerre vonatkozik a régitől egészen a legújabbakig. Széles spektrumú alkatrész bázissal dolgozunk. Mindig törekszünk a legtöbb hibát helyszínen, rövid időn belül kijavítani.

 • Elektromos főzőlap beszerelés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szinte azonnal válaszolt a felkeresésemre és hamar meg is csinálta a munkát. Korrekt volt és megbízható.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi háztartásigép szerelő szakemberektől?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő elektromos főzőlap beszerelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektromos főzőlap beszerelés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az elektromos főzőlap beszerelés átlagos ára 7600 - 14300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Háztartásigép Szerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 95 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAPELLENZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: napellenző javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a napellenző javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: háztartásigép szerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A napellenző javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas