Indukciós főzőlap munkalapba beépítés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 90 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap munkalapba beépítés árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

14 háztartásigép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap munkalapba beépítés Budapesten?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát...

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, profi kiszolgàlás. Akkumlàtor jöttem kicserèltetni, és 15 perc alatt elkészültek vele.

Tisztelt Érdeklődő! Csak új alkatrészekkel dolgozunk a gyártó utasításai szerint, írásos garanciával. Garanciát vállalunk az általunk beépített alkatrészekre és elvégzett munkára. Szolgáltatások: Ariston gázkazán szerviz, Vezérlés készítés, Garanciális beüzemelés. Fizetés már a helyszínen bankkártyával is!

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak, vásárló barátok, segítőkészek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlöm a profilomon. TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Nyugdíjas kedvezmény. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és jó munka. Köszönöm.

A megoldások embere vagyok. Miért válasszon minket? Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. DeLonghi kávéfőző szerviz. Jura vízkőoldó tabletta. Jura szakszerviz. Jura tisztító tabletta. Profi karos gép szerviz. Jura Claris vízszűrő. Melitta szerviz. Káros szenvedélyektől mentes vagyok (na jó Kávé azért legyen).

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Elégedetlen vagyok.. több hónapja várom, hogy visszajelezzenek egy videókártyával kapcsolatban. Legalább 5x hívtam fel és mindig csak hitegetnek. Nem ajánlom senkinek.

Üdvözlöm a profilomon. A lehető leggyorsabban megjavítjuk és már másnap vissza is küldjük neked! Rendeld meg oda-vissza szervizfutár szolgáltatásunk most kedvezményes 1.900 Ft-os áron! Akár azonnali javítás. Ingyenes állapotfelmérés. Magas szakértelem.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon barátságosan szervizelték meg a törött alkatrészt.

A megoldások embere vagyok. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, szakértő hely

Tisztelt megrendelők! A javításokat az ügyfelek otthonában önállóan kell elvégezni, Mosó, Mosogató gépek, Hűtő, Fagyasztó készülékek, Szárító gépek, Villany sütők, tűzhelyek, főzőlapok egyaránt szerepelnek a javításra váró készülékek soraiban.

 • Indukciós főzőlap munkalapba beépítés

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ahol a szakértelem rugalmassággal és segítőkészséggel párosul. Jól esik az embernek, mikor hirtelen elakad a munkában, hogy valaki nagyvonalúan és gyorsan a segít. Itt ez történt velünk. 😊

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi háztartásigép szerelő szakemberektől?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap munkalapba beépítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap munkalapba beépítés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az indukciós főzőlap munkalapba beépítés átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Háztartásigép Szerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Budapesten?

Most 103 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HIBAKÓD KIOLVASÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: hibakód kiolvasás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy háztartásigép szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: indukciós főzőlap munkalapba beépítés?

A hibakód kiolvasás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas