Klima bekötése szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 86 klímaszerelő közül! Korrekt klima bekötése árak: 7000-13200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 klímaszerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

dr.

dr.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klima bekötése Budapesten?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Profi szakemberre van szükséged sürgősen Sürgősen kell a segítség? Hívj minket most, és akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád, hogy megkezdjük a munkát! Hívj minket most!

 • Klima bekötése

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profik és végtelenül segítőkészek. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a gyors és szakszerű segítséget! Csak ajánlani tudom őket! Ha lehetne, 10 csillagot adnék.

Kedves érdeklődő! Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással. Hívjon minket! Klímakompresszor javítás, felújítás - szállítással és fél év garanciával.

 • Klima bekötése

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Felháborító és mélységesen elszomorító, hogy egy ilyen cég hivatalos márkaszevizként üzemelhet! Saját maguknak is ellentmondó szakvéleményekkel próbálják bebizonyítani a készülék garanciájának elvesztését, majd felajánlják, hogy irreálisan magas összegért hajlandóak megjavítani a telefont, nem rendeltetés szerű használatra hivatkozva, mondván végül azt, hogy a garancia csak ezután él majd tovább. Nevetséges és egyben megdöbbentő az a tény, hogy a készülék gyártója és a forgalmazója is képes a nevét adni mindehhez. Továbbá az is, hogy ilyen egyáltalán létezik még a mai világban!!! Agyrém!!!

A megoldások embere vagyok. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit. igényes, minőségi munka. Garancia. Alkatrész...

 • Klima bekötése

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Profi-gyors munka. Kedves kiszolgálás! Ajánlom!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma. Az Ország Egész Területén. Márkafüggetlen Szerviz. Márkák: AEG, Bosch, Electrolux, Indesit.

 • Klima bekötése

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom.

Budapest dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Klima bekötése

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Hozzáértő, segítőkész, kedves szakember. Nagyon jó áron és gyorsan dolgozik. Megbízható. Mindenkinek tudom ajánlani.

Üdv Gyula vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép-Mosogatógép-Szárítógép-Kávégép szerviz. Ha gépei össze esküdtek Ön ellen jó helyen van. Keressen bizalommal!

 • Klima bekötése

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Elég sok mindennel foglalkoznak

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Gázszerelés, kazán szerelés, cirkó, kazán, konvektor javítás Budapesten 0-24-ben! Az idén még nem ellenőriztette gázkészülékeit? Keressen minket! Bontás és helyreállítás.

 • Klima bekötése

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors a kapcsolatfelvétel, gyorsan is dolgoznak és nagyon jó áron! Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi klímaszerelő szakemberektől?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klima bekötése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klima bekötése: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a klima bekötése átlagos díja 7000 - 13200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok klímaszerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 149 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA TÖLTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: klíma töltés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a klímaszerelő?

A jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha profi járműklíma-szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A klíma töltés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas