Porszívó szervíz: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 119 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó szervíz árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

18 porszívó szerelő most online

Mihaly

Mihaly

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó szervíz Budapesten?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Budapest dolgozom, megyében is! Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron.

 • Porszívó szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nem épp a legolcsóbban dolgoznak, de gyorsan és pontosan. Az ünnepek alatt kértem hogy hozzanak új bojlert Pestre és szereljék is fel. A következő munkanap már jött is, pontosan akkor amikor megbeszéltük. Számla és garancia is jár.

Szabolcs vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Digitális, mechanikus varró- és hímzőgépek a háztartásba, valamint ipari célokra egyaránt! Varrógépek, hímzőgépek és azok alkatrészei, tartozékai - Cérnától a varrógépig minden!

 • Porszívó szervíz

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, alapos és nagyon figyelmes, kedves!

Tisztelt megrendelők! Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Szerviz futár.

 • Porszívó szervíz

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors volt, precíz és korrekt.

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel. 20 éves tapasztalat.
 • Porszívó szervíz

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm a segítséget, hogy a közel 30 éves mikrohullámú sütő nem a kukába végezte és nem gyarapítottuk a háztartási hulladék szeméthalmazát.

Sawunkaaa
2 éve

Budapest dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Porszívó szervíz

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ha problémád van a laptopoddal ne ide hozd, mindenkinek újratelepítést ajánlanak, akármilyen problémád van vele.

A megoldások embere vagyok. Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása. Kedvező árak. Bankkártyás fizetés. Szakszerviz.

 • Porszívó szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt és megbízható csapat. Szuper javítási szolgáltatások.

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz.

 • Porszívó szervíz

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt kiszolgálás, mindenkinek ajánlom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi porszívó szerelő szakemberektől?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó szervíz: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a porszívó szervíz átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Budapesten a szélvédő polírozás szolgáltatáshoz már 187 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek porszívó szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 144 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek porszívó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: szélvédő polírozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a porszívó szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha porszívó szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas