Tablet kijelző javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 132 tablet szerelő közül! Korrekt tablet kijelző javítás árak: 7600-14300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

20 tablet szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet kijelző javítás Budapesten?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

 • Tablet kijelző javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Javított a tv gyorsan t minőség. Köszönjük szépen!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

 • Tablet kijelző javítás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló mesterember! Mindent gyorsan és minőségben, elfogadható pénzért! Ajánlom!!!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

 • Tablet kijelző javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Mindent kijavítottam, most már minden televízió tökéletesen működik. Ajánlom!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

 • Tablet kijelző javítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ahogy az audiofilek mondják - "meleg cső" szolgáltatás a szakembertől! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tablet szerelő szakemberektől?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet kijelző javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tablet kijelző javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a tablet kijelző javítás átlagos ára 7600 - 14300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tablet Szerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tablet szerelőt Budapesten?

Most 124 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok tablet szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: tablet kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tablet szerelő segítségét?

Egy megbízható tablet szerelő a tablet kijelző javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: tablet szerelő?

Ha profi tablet szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tablet kijelző javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas