Varrógép állvány felújítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 89 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép állvány felújítás árak — 6400-12000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 varrógép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép állvány felújítás Budapesten?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Ha a hirdetésem elnyerte a tetszését, on bizalommal.
 • Varrógép állvány felújítás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Fantasztikus BRIGÁD ! Aranyos, jó pofa lány és fiúk a pult mögött. Maximális profizmus és szakértelem. Nyugodt lehet a főnök, mert ha nincs ott a vevőnek az az érzése mégis ott van.Köszönöm szépen a kiszolgálást. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Daniel M
2 éve

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve... ELMŰ-ÉMÁSZ regisztrált villanyszerelő.

 • Varrógép állvány felújítás

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors ügyintézés, pontos munka.

Kedves érdeklődő! Nem cserélgetünk feleslegesen alkatrészeket. Márkás, minőségi alkatrészeket építünk be.

 • Varrógép állvány felújítás

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A srácok jófejek, közvetlenek, a lehetőségekhez képest úgy gondolom, gyorsan meg is oldják a problémát, bár minden szerviz ilyen lenne :-)

Zoly A
2 éve

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Budapest legújabb segélyszolgálata gyorsan és hatékonyan megoldja a problémát. Rendelje meg akkucseréjét online és fizessen egyszerűen bankkártyával kollégánknál. Éjjel-nappal segítünk. Megbízható szakemberek. Év minden napján. Kártyás fizetés.

 • Varrógép állvány felújítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta náluk javíttatjuk az óracsoportokat. Rövid határidővel dolgoznak, nem volt még garanciális problémánk

Duit P
2 éve

Üdvözlöm! Mikród meghibásodott? Hozd be műhelyünkbe és mi gyorsan és kedvező áron megjavítjuk! Mikrohullámú sütő szerelőt keresel? Megtaláltad!

 • Varrógép állvány felújítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Mosógép, mosogatógép, mindig őt hívjuk. Precíz, profi és megbízható.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szervizünk vállalja mindenféle háztartási gép javítását azonnali kiszállással minden nap 7-22-ig. Budapesten és körzetében Ingyenes kiszállással.

 • Varrógép állvány felújítás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Egy porszívó tömítetlenségét egy "méltányossági tisztítással" akarnak elintézni? Ne nézzenek már madárnak. Rosszabb állapotban jött vissza a készülék,mint ahogy elküldtem.

Gábor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. Országosan. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Varrógép állvány felújítás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatatlan, hazug, tolvaj ember. Fenti állításaimat bizonyítani tudom. Előleget kért alkatrészekre. Elutaltam a kért összeget. Másnaptól elérhetetlen volt telefonon. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot egyéb módon .. Később még két-három alkalommal jelezte, hogy utalja a pénzt.. azóta utalja.. Tudomásom szerint nem én voltam az egyetlen megkárosított.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi varrógép szerelő szakemberektől?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép állvány felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép állvány felújítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a varrógép állvány felújítás átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Budapesten?

Most 106 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÜZEMANYAG RENDSZER TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek varrógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: üzemanyag rendszer tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi varrógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az üzemanyag rendszer tisztítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha varrógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas