Zárlatos mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 95 mosógép szerelő közül! Korrekt zárlatos mosógép javítás árak — 7500-14100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

14 mosógép szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zárlatos mosógép javítás Budapesten?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Budapest dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Zárlatos mosógép javítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Hozzáértő, segítőkész, kedves szakember. Nagyon jó áron és gyorsan dolgozik. Megbízható. Mindenkinek tudom ajánlani.

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás. Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Több éves szakmai tapasztalat!

 • Zárlatos mosógép javítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Fénykézőgép Szervíz

Üdvözlöm! Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24. Ingyenes felmérés. 20 év + tapasztalat. Átlátható költségterv. Villámgyors kiszállás.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek, gyorsak! Ajánlom mindenkinek!

Lajos, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Villanybojlert, mosógépet, egyéb háztartási gépeket javítok. 20 éves szakmai tapasztalat.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Fontos a vevő, lelkiismeretes szakember, felelősséget vállal az elvégzett munkáért, ellát tanácsokkal. 😊

Tisztelt megrendelők! Lakásban, autóban irodában. Bárhol is van klímája bízza csak ránk. Klímatisztítás. Klímatisztítás országosan. Rövid határidővel, garanciával, kedvező árakkal.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak és pontosak udvarias és segítő készek...

Gyula Szabó
egy éve

Budapest dolgozom, megyében is! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. Több mint 15 féle típust javítunk. Melitta szerviz. Profi karos gép szerviz. Jura szakszerviz. Philips kávéfőző szerviz. DeLonghi kávéfőző szerviz. Kávégép tisztító tabletta. Jura tisztító tabletta.

 • Zárlatos mosógép javítás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan reagált a keresésemre, és már vasárnap kijött, teljes felszereléssel, és viszonylag rövid időn belül elvégezte a javítást.Korrekt áron dolgozik

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Javítás és forgalmazás, varrógépek a forgalmazótól.

 • Zárlatos mosógép javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves és tapasztalt gárda dolgozik itt. Szívesen ajánlom Őket minden körülmények között. Az áraik pedig messze a legjobbak a piacon! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi mosógép szerelő szakemberektől?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő zárlatos mosógép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárlatos mosógép javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a zárlatos mosógép javítás átlagos ára 7500 - 14100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Budapesten a futómű beállítás szolgáltatáshoz már 148 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 114 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: futómű beállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a futómű beállítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: mosógép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A futómű beállítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas