Airbnb lakás takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb takarítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 273 takarító közül válogathatsz. Korrekt airbnb lakás takarítás árak — 2 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

41 takarító most online

Mezei

Mezei

erdekel.

Pástyán

Pástyán

Sok tapasztalatom van

Nikolett

Nikolett

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az airbnb lakás takarítás Budapesten?

1400 - 2700 Ft/óra

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Cégünk Budapest,Szentendre és Tahitótfalu környékén családi vállalkozásként kezdte, mind vállalatok mind magánszemélyek számára. Több éves fennállása óta garantált minőséget biztosítunk, a vállalt takarítási munka ,gyors és precíz elvégzésére , hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.

Tevékenységi körünkbe tartozik egyházak, raktárak, garázsok, sportcsarnokok, közintézmények, irodák, irodaházak, autószalonok, takarítása amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk igény szerint.

Fertőtlenítés a jelenlegi helyzetben , ózongenerátor használatával is kérhető. Cégünk leinformálható referencia kérhető partnereinktől!!!
Ingyenes felmérést vállalunk a helyszínen , valamint tanácsadással is szolgálunk, lépjen kapcsolatba velünk.

 • Airbnb lakás takarítás

  1100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Super

29 éves csecsemő és gyermeknevelő vagyok. Takarítást, házvezetést, 

 • Airbnb lakás takarítás

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Teljes mértékben elégedett vagyok.

Babett
egy éve

Takarítás,nagytakarítás,ablakpucolás egyéni megbeszélés és megegyezés alapján.Ma felhív holnap már megyek is. Budapestről is várok ajánlatokat és Pest megyéből is. Referenciát tudok adni.Keressen bizalommal!

 • Airbnb lakás takarítás

  1900 Ft

Mezei K. - Airbnb lakás takarítás Budapesten - 1

9 vélemény / értékelés 4.8

Ha van más, azt válaszd!

Hozzáértő és tapasztalt takarítási szolgáltatás {city} városában.Híjon vagy küldjön e-mailt! Otthonának megfelelő takarítás. Vegye fel a kapcsolatot a Irodatakaritas.hu céggel még ma.

 • Airbnb lakás takarítás

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Király

Rosalia
egy éve

Munkavégzés. Ingyenes Felmérés. Minőségi Eredmények. Gyors Kiszállás.

Takarítónő árak:

 • Kárpittisztítás - 8993 Ft-tól 14988 Ft-ig /darab
 • Napi takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Airbnb lakás takarítás

  1400 Ft

Judit V. - Airbnb lakás takarítás Budapesten - 1

5 vélemény / értékelés 4.7

Kedves kiszolgalas, gyors es szep munka. Csak ajanlani tudom!

Petriko
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat airbnb lakás takarításra?

Rendelj airbnb lakás takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Airbnb lakás takarítás Budapest egész területén

Mennyibe kerül egy Airbnb lakás takarítás?

Annak érdekében, hogy tiszta és gondozott lakásban tudjuk fogadni a nálunk megszálló vendégeket, fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a tisztaságra! Egy 40 nm-es Airbnb lakás takarítás árak átlagosan 14.000 Ft körül mozognak, emellett pedig egy fertőtlenítő takarítás sem haladja meg a 3.000 – 3.500 Ft-os óradíjat!

Az alap óradíj egy Budapesten lévő Airbnb lakás kitakarítására 2.500 – 3.000 Ft/óra/fő. Ebben az árban már szerepel az alap-, és a nagytakarítás is. Ha nagyobb koszt kell eltávolítani, esetleg mélyebb tisztításra van szükség, akkor a fertőtlenítő takarítás 3.500 Ft/óra/fő ártól már elérhető a szakembereknél.

Abban az esetben, ha padlószőnyeggel rendelkezik az ingatlanunk, a szennyezettség mértékétől függően 1.300 – 1.700 Ft-al számolhatunk a szőnyeg tisztításáért négyzetméterenként.

Óradíj helyett van lehetőségünk terület alapú árajánlatot kérni is, ebben az esetben az átlagos díjszabás 400 – 450 Ft/nm, így például egy 40 nm-es Airbnb lakás esetén 16.000 – 18.000 Ft-ot kell fizetnünk.

Amennyiben rendszeresen igényeljük a takarítást, úgy akár már 6.000 – 8.000 Ft-ot is spórolhatunk takarításonként, köszönhetően az alacsonyabb díjszabásnak.

Csináljuk magunk vagy bízzunk meg egy szakembert a feladattal?

Természetesen dönthetünk úgy, hogy saját magunk vállaljuk a lakásunk kitakarítását, de ebben az esetben számolnunk kell pár tényezővel. Többek között vegyük figyelembe, hogy nem feltétlenül rendelkezünk azokkal a gépekkel, amelyekkel egy takarító szakember igen.

Emellett szükségünk van a különböző tisztítószerek és felületkezelő (bőr, kárpit, fa) készítmények beszerzésére, amelyeknek ára darabonként 2.000 – 4.000 Ft-ba is kerülhet.

Abban az esetben, ha minden a rendelkezésünkre is áll, a legfontosabb tényező az idő. Nem feltétlenül van lehetőségünk két vendég érkezése között olyan precízen kitakarítani a lakást, mint ahogyan azt egy erre szakosodott szakember tenné. Emellett egy szakember akár az éjszaka közepén is elvállalja a feladatot.

Számos szakemberkereső portál nyitotta már meg a kapuit, ezek közül is a legnagyobb mértékben fejlődő platform a Qjob. Legyen szó akár bontásról, szállításról, korrepetálásról – vagy jelen esetben takarításról, minden bizonnyal a lehető leggyorsabban megtalálhatjuk rajtuk keresztül a szakemberünket!

Előnye egy szakemberkereső portálnak, hogy a takarító cégekkel szemben akár 20%-al is alacsonyabb árajánlatot kaphatunk! Így egy 40 nm-es lakás kitakarítása már 12.000 – 15.000 Ft-ért is elérhető a Qjob szakembereitől!

Hogyan válasszunk szakembert?

Miután ingyenesen regisztrálunk a szakemberkereső portálra, adjuk fel a hirdetésünket a takarítás megigénylésére. Fontos, hogy tüntessük fel a lakás paramétereit: mérete, ablakok és szobák száma. Alap – vagy pedig mélytisztítást igénylünk?

A jelentkező szakemberek profilját mindenképpen nézzük meg, hiszen a már elvégzett feladataikat után értékeléseket gyűjtöttek be, így mások véleménye referenciaként szolgálhat.

Kérjük be az árajánlatot, hogy dönteni tudjunk. Érdeklődjünk afelől, hogy mikor tudna leghamarabb nekiállni a takarításnak és hogy mennyi időt venne igénybe.