Felújítás utáni takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb takarítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 246 takarító közül válogathatsz. Korrekt felújítás utáni takarítás árak: 3200 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapest közelében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

37 takarító most online

Pástyán

Pástyán

Ma is elvallalom.

Nikolett

Nikolett

erdekel.

Judit

Judit

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a felújítás utáni takarítás Budapesten?

2600 - 4800 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

A környezeti szennyeződéseket alapos és vegyszermentes eltávolítását vállaljuk. Ajánlatkéréshez kattintson honlapunkra, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Korrekt árak:

 • Lakás takarítás - 250 Ft-tól 300 Ft-ig /㎡
 • Felújítás utáni takarítás - 800 Ft-tól 1200 Ft-ig /㎡
 • Ózonos fertőtlenítés - 3490 Ft-tól 35000 Ft-ig /alkalom
 • Felújítás utáni takarítás

  1200 Ft

Éva H. - Felújítás utáni takarítás Budapesten - 1

10 vélemény / értékelés 4.5

Good quality car wash.

Julianna
2 éve

Bízza ránk raktárának, logisztikai központjainak takarítását.Képzett, felkészült takarítók. Komplett facility management szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére {city}.

 • Felújítás utáni takarítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt, rugalmas, kedves Csapat. Magas minőségű munkavégzéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hajnalka
2 éve

Budapesten, és Pest megyében vállalunk szőnyeg, és kárpittisztítást, valamint autó kárpittisztítást, ablakpucolást. Karcher, Bissell gépekkel dolgozunk, minőségi vegyszerekkel!  Szőnyegtisztítás : 1200 Ft/m2 (nagyon szennyezett szőnyegek esetén felár lehetséges)  Padlószőnyeg tisztítás: 700 Ft/m2-től Kárpittisztítás: érdeklődjön telefonon, emailben, vagy üzenetben.  Ablaktisztítás: Normál szennyeződés esetén 250 Ft/m2 Nagyon szennyezett (festékes, zsíros, stb) ablakoknál 350 Ft/m2 30m2 alatt 7500Ft+m2 ár kiszállási díj!  A tisztításokat helyszínen végezzük!  Nagyobb megrendeléseket is tudunk vállalni (irodák, vállalatok, stb) személyre, és helyre szabott árakkal! Átutalással is lehet fizetni!

 • Felújítás utáni takarítás

  2800 Ft

Agnes K. - Felújítás utáni takarítás Budapesten - 1

10 vélemény / értékelés 4.9

Precíz, alapos munkát végzett, amiben megegyeztünk, azt maradéktalanul elvégezte. Ráadásul korrekt áron! Szerencsére hosszú távon is sikerült megegyeznünk, köszi, Kinga!

Adrienn
3 éve

Igényelje a professzionális lakástakarítás szolgáltatásunkat akár már 6500Ft-os áron. Áraink tartalmazzák a speciális tisztítószereket. Ingyenes előkonzultációt is biztosítunk! képzett szakemberek. állandó kedvezmények. professzionális takarítás.

Korrekt takarítás i árak:

 • Térburkolás - 6000 Ft /㎡
 • Szegélykövezés - 3000 Ft-tól 5000 Ft-ig /méter
 • Régi tapéta eltávolítása - 800 Ft-tól 2000 Ft-ig /㎡
 • Felújítás utáni takarítás

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom mindenkinek, aki olcsón és megbízhatóan akar utazni

Mária
3 éve

Referenciával rendelkezem és lakáskulcsokkal.:) A munkavégzés módját és az árakat az első találkozásnál beszéljük meg ,előzetes megtekintés után.számlával rendelkezzem. karácsonyi nagytakarításra is lehet már időpontot egyeztetni. Ügyfeleink között szerepel közjegyzők és közjegyzői iroda, ügyv

 • Felújítás utáni takarítás

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Heti szintű takarításhoz kértem segítséget. Telefonon megbeszéltünk egy időpontot és gyors helyszíni felmérés után meg tudtunk állapodni egy kedvező árban. Azóta minden héten nagy segítséget jelent a munkája. Gyorsan, szépen és precízen dolgozik. Szívesen ajánlom!

Gábor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat felújítás utáni takarításra?

Rendelj felújítás utáni takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Felújítás utáni takarítás Budapest egész területén

Mennyibe kerül egy felújítás utáni takarítás?

A felújítás mindig sok takarítást igényel a munkavégzés befejezése után. Különböző takarítók és cégek vannak szakosodva erre a folyamatra, akik vagy órabérben dolgoznak ami átlagosan 2500-3500.-Ft-ig terjed de van minimum óra díja ami 4 óra így 10.000.-Ft fölött kell számolni.

Vannak olyanok is, akik négyzetméter árban vagy munkafolyamatok után kérik meg az árát ami valamilyen szinten lehet, hogy kedvezőbb hiszen bele futhatunk az óradíjasnál olyanba aki elhúzza a munkaidőt.

Árral viszont itt nem tudunk számolni ez esetben hiszen a munkafolyamattól is függ. Egy magán takarító 25.000 forintot elkér egy 50m2 ház festés utáni takarításért. Tehát elmondható az, hogy a felújítás utáni takarítás árak átlagosan 10.000 és 35.000 forint között mozognak.

Csináljam meg én vagy bízzam szakemberre?

Fontos kérdés szokott lenni az emberek számára viszont a vélemények igen megoszlóak szoktak lenni ez több mindentől függ.

Vannak olyan helyzetek amikor nem szükséges, mint például, ha egyszerű álmennyezetet rakatunk fel hiszen se nem porolnak se nem koszolnak más esetben viszont egy csempézés után igen nagy tud lenni a kosz ilyenkor érdemes szakemberre bízni a takarítást munka megvédése érdekében is.

Azt gondolnánk egy egyszerű csempézés lerakják és kész hát nem. A burkolásba sajnos nem szokott bele tartozni sokszor a fuga teljes körű letakarítása így foltos marad amihez nem biztos, hogy mindenkinél van otthon olyan tisztító szer amivel el lehet tűntetni vagy például egy teljes körű felújítás fenti példa alapján egy 50m2-es ház teljes takarítása akár több napot is igénybe vehet míg egy rendes szakember a megfelelő szerszámokkal és vegyszerekkel pár óra alatt gyönyörű széppé varázsolhatja a lakását.

Hogyan válasszak szakembert?

A választás is sok mindentől függ, például az ármeghatározás nagyon fontos, hogy mégis mennyit tudunk ráfordítani? Ha takarítót keresel, akkor a Qjob online platform tökéletes megoldás! Ott nem csak takarító szakembert lehet találni de a felújításhoz is találsz szakembert.

Az oldalon talált referenciáknak és adatoknak köszönhetően gyorsan és megbízhatóan megtalálhatod a megfelelő szakembert. Regisztráció után szűréssel és pár kattintással akár értékelések alapján is választhatsz mivel minden egyes elvégzett munka után értékelést kap a munka adó és a munkáltató is.