Gyeptrágyázásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kertészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 164 kertész közül válogathatsz. Korrekt gyeptrágyázás árak: 10400 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kertészt Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

25 kertész most online

Sasvári

Sasvári

Ma is elvallalom.

Nikolett

Nikolett

erdekel.

Mária

Mária

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gyeptrágyázás Budapesten?

8300 - 15600 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat. Ömlesztett árú szállítás, sóder, töltő-termő föld, zúzott kő, sitt szállítás, teherautó.

  • Gyeptrágyázás

    2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom!

Ani
3 éve
Zsolt N.
Zsolt N. 1055 Gödöllő Online

Professzionális épületbontás, földmunka és tereprendezés, környezetbarát munkavégzés! Minőségi munka, garanciával! Hívjon bizalommal! A legjobb ár, és minőség. Hívjon minket most! Házbontás, épületbontás. Azonnali kezdés, gyorsan.

  • Gyeptrágyázás

    1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható embernek ismertem meg. Szépen dolgoznak. A megbeszéltek szerint készített el mindent. Ha felmerültek kérdések mindig egyeztetett velünk, hogy azt kapjuk, amit elképzeltünk. A határidőt is tartotta.

Renáta
3 éve

Földmunka alapásás tereprendezés. Vállajuk utak építését. szerkezetkész ház. Alaptól a tetőig. Keressen bizalommal. Megépítjük álmai házát.

  • Gyeptrágyázás

    1500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors munka, de kisebb hiányosságokkal

Bernadett
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat gyeptrágyázásra?

Rendelj gyeptrágyázást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Gyeptrágyázás Budapest egész területén