Gyomlálásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kertészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kertészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 160 kertész közül válogathatsz. Korrekt gyomlálás árak: 11200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kertészt Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapest közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

24 kertész most online

Violetta

Violetta

A környeken vagyok.

Zsuzsanna

Zsuzsanna

Ma is elvallalom.

Mónika

Mónika

erdekel.

Mennyibe kerül a gyomlálás Budapesten?

9000 - 16800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

János H.
János H. 1152 Dunaharaszti Online

Kertfenntartásra, kertépítésre vagy kerttervezésre van szüksége? A Garden King átfogó szolgáltatásokat nyújt az Ön egyedi igényeinek teljesítésére.

  • Gyomlálás

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Bár jómagam nem veszek igénybe kerészt. Úgy látom, hogy nagyon ért a munkájához. Gyönyörű külső exteriorokat épít. Nem érzem igazságosnak ezt a lepontozást a hölgytől egy időpont miatt, valakitől, akit tehát nem számolhatunk ügyfélnek, mivel nem történtek munkálatok és 0 forintot fizetett és semmihez semmi köze. Jobb lenne, ha a Jószaki vezetősége törölné az ilyen rosszindulatú kritikákat.

Anna
2 éve

Új kertek építése, meglévők átalakítása, fenntartása, egyedi elképzelések megvalósítása. Teraszok, támfalak, feljárók, kerti utak, kerítések építése.

  • Gyomlálás

    2200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Felhivott az említett szakember, elmondtam a kérésem, és megbeszéltünk egy időpontot. Majd a várható találkozó előtt bejelentkeztem, hogy akkor pontosítsuk a dátumot, ez megtörtént, alkalmazkodva hozzá az ő igényének megfelelően!

Gabriella
2 éve

Növényekhez tápoldatok, műtrágyák, növényekhez táprudak, gyeptrágyák készletről. Több 1000 termékünket azonnal raktárról szállítjuk, országosan. Minőség. Kedvező árak.

  • Gyomlálás

    1600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, pontos. Határidő előtt sikerült a locsolórendszert kiépíteni.

Luca
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat gyomlálásra?

Rendelj gyomlálást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Gyomlálás Budapest egész területén