Gyümölcsfa ültetésre van szükséged Budapesten és környékén?

Kertészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kertészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 212 kertész közül válogathatsz. Korrekt gyümölcsfa ültetés árak: 8600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kertészt Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapest környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

32 kertész most online

Eszter

Eszter

Ingyenes kiszallas.

Nóra

Nóra

A környeken vagyok.

Alexandra

Alexandra

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gyümölcsfa ültetés Budapesten?

6900 - 12900 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Több éves tapasztalattal rendelkező kertészek az Ön szolgálatában. Kertészeti szolgáltatások kedvező áron. Ingyenes helyszíni. Felmérés.

  • Gyümölcsfa ültetés

    2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Előző napon telefonon megerősítette, hogy másnap mikor jönnek, pontosan érkezett, a megbeszéltek alapján mindent megcsinált, gondos munkát végzett, mindent rendben, tisztán hagyott maguk után

Krisztina
3 éve

Rendszeres és alkalmi fűnyírás minőségi gépekkel, nagy tapasztalattal. Keressen minket! Ha kíváncsi eddig elvégzett munkáinkra, megtekintheti referenciáinkat bemutató képeinket. Fűnyírás. Fűkaszálás. Emelőkosaras-munkák. Bozótirtás.

  • Gyümölcsfa ültetés

    2800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló szakértelemmel, pontos, gondos, precíz árajánlatot adott, a kért kertrendezési munkákra. Pld.referencia fotókról választhattunk magaságyást.

Luca
3 éve

Szerezzen Gyomirtás Füvesítés Előtt. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Gyomirtás Füvesítés Előtt. Eredmények több forrásból. 100+ millió látogató.

  • Gyümölcsfa ültetés

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tervszerű ütemezéssel dolgozik, modern gépekkel, és hány nap, hány fővel.

Andi
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat gyümölcsfa ültetésre?

Rendelj gyümölcsfa ültetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Gyümölcsfa ültetés Budapest egész területén