Kutya fogápolásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kutyaápolót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kutyaápoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kutyaápolókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 204 kutyaápoló közül válogathatsz. Korrekt kutya fogápolás árak: 5100 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kutyaápolót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapest közelében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

31 kutyaápoló most online

Zsuzsanna

Zsuzsanna

erdekel.

Szilvia

Szilvia

Ma is elvallalom.

Pástyán

Pástyán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kutya fogápolás Budapesten?

4100 - 7700 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kutyaápolót!

Réka
Réka 1204 Budapest Online

20 éves vagyok, és nagyon szeretem az állatokat! Én magam most jelenleg állatgondozói képzésen veszek részt, hogy minnél többet és minnél több állattal tudjak foglalkozni! Nekem is van cicám de ő nagyon messze van most tőlem. Keressetek bátran :)

  • Kutya fogápolás

    2700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Már kívülről is nagyon hivogató a kozmetika deisgn-ja, nem lehet nem észre venni a gyönyörű, jól megtervezett táblát. Belülről is minden szín, berendezési tárgy a helyén van, nem csak a praktikusság volt a fő szempont, hanem a minőségre és a látványra is adtak!

Petriko
3 éve

Öt éves korom óta vagyok jóba a cicákkal egy ma már 14 éves macska jóvoltából. Sajnos jelenleg ő már nem lakik velem és csak ritkán tudom meglátogatni, főképp ezért szeretnék szitterkedni.

  • Kutya fogápolás

    2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Hiába fürdetem otthon rendszeresen Tangót , soha nem volt még olyan pihe-puha a bundája, mint amikor a kozmetikában szépül. Megéri rendszeresen oda vinni, mert folyamatosan dícsérik, hogy milyen szép!

Renáta
2 éve
Nóri
Nóri 1237 Budapest Online

Király Nórinak hívnak. 21 éves egyetemista vagyok. Biológiát tanulok. Vidéken a szüleimnél van két cicám, illetve az albérletben is lakik velem egy cicus. Imádom őket. Legszívesebben a világ összes beteg és árva cicáját befogadnám, hogy segítsek rajtuk. Nagyon szeretek cicákkal lenni, ezért ez a cicaszitterkedés igazán nekem való.

  • Kutya fogápolás

    1700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves, és a kutyákkal is tud bánni. Még az én félős Tangóm is biztonságban érzi magát nála. Szépülés közben folyamatosan szeretve és dícsérve volt, így bátran ott mertem hagyni, amíg elkészült az új frizurája. Szeretem, hogy nem egy mintára készül minden kutya, hanem a kutya adottságait figyelembe véve hozza ki belőlük a legjobbat, természetesen a gazdi kívánságait figyelembe véve.

Andi
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kutya fogápolásra?

Rendelj kutya fogápolást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kutya fogápolás Budapest egész területén

Népszerű szolgáltatások Budapesten