Lakás fertőtlenítésre van szükséged Budapesten és környékén?

Fertőtlenítő specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fertőtlenítő specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fertőtlenítő specialistákat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 181 fertőtlenítő specialista közül válogathatsz. Korrekt lakás fertőtlenítés árak: 3200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fertőtlenítő specialistat Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest közelében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

27 fertőtlenítő specialista most online

Gabriella

Gabriella

A környeken vagyok.

Kinga

Kinga

erdekel.

Henrietta

Henrietta

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás fertőtlenítés Budapesten?

2600 - 4800 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fertőtlenítő specialistat!

Több, mint 20 éves tapasztalat a Takarítás területén. Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Budapest és környékén. Épület takarítás, irodatakarítás és irodaházak takarítása, Iskolák, intézmények napi,- és nagytakarítása, szállodák, hotelek takarítása, áruházak napi,- és nagytakarítása, autószalonok napi szintű takarítása illetve nagytakarítása, üzlethelyiségek, vendéglátó egységek napi, - és nagytakarítása, egészségügyi létesítmények, kórházak, klinikák napi, - és nagytakarítása, üzemi területek napi, - és nagytakarítása, sportlétesítmények napi, - és nagytakarítása, ablaktisztítás, portaszolgálat.

 • Lakás fertőtlenítés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ!

Fanni
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal vàllalok takarítást illetve zàrszerelést kisebb hàzkörüli munkàkat.

 • Lakás fertőtlenítés

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Béla szimpatikus volt, de nem volt ott a munkavégzés ideje alatt. Az emberei kókány munkát végeztek. Az aláalapozás betonzsalujáhozhoz rissz-rossz lambériákat, deszkákat szedtek össze a kertből, ezért a beton hasas lett. Ezt vésőgéppel karcsúsították. A betonalapban több helyen rések vannak, a beton folytonossága nem egyenletes és a kritikus sarkokra nem került anyag. A terasz alátámasztását pillérekkel oldották volna meg amire vasgerendát raknak. A pillérek téglái töröttek, néhol kimozognak, a vasgerenda nincs aláékelve ezért nem is tartja a támasztandó felületet. Érthetetlen okokból a habarcs alatt nikecel található. Többszöri megbeszélés után sem jöttek visszajavítani. Mással kell visszabontatnom és újraépítenem. A kertben szétszórták a szemetet, csikkeket. A zsaludeszkákat széthagyták nem hordták vissza a megbeszélt helyre. A sóderről nem is beszélve. A kiásott földet egy rozoga támfalra hányták ami az első eső után természetesen kidőlt. Mikor visszajöttek az otthagyott betonkeverőért és nem tudtak bejutni érte, leszakították a kaput és bedöntötték a jelzőkerítést amit úgy is hagytak a földön. Szép volt fiúk!

Zsuzsa
3 éve

Sziasztok 6 eve takaritok pipere takaritas ejszaka vagy nappali ahogyan onnek meg felel

 • Lakás fertőtlenítés

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,nagyon szépen dolgozik,csak ajánlani tudom mindenkinek.

Erzsébet
3 éve

Takarítás, üzemeltetés irodáknak, ipari létesítményeknek, üzemeknek, ingyenes felméréssel. Költséghatékony munkaszervezéssel, professzionális csapattal állunk rendelkezésre. 10 éves tapasztalat. Bevizsgált tisztítószerek. Költséghatékony takarítás.

Milyen takarítónő árak:

 • Bevásárlás - 2000 Ft /óra
 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 500 Ft-ig /㎡
 • Festés utáni takarítás - 690 Ft-tól 900 Ft-ig /㎡
 • Lakás fertőtlenítés

  2300 Ft

Henrietta O. - Lakás fertőtlenítés Budapesten - 1

9 vélemény / értékelés 4.5

😍😘 nagyon szeretem a csapatot, nekünk rendkívül megkönnyítik az életünket! Mindenkinek csak javasolni tudom őket! 😘

Réka
3 éve

Csíkmentes ablaktisztítás, megfizethető áron, magánszemélyeknek, cégeknek. Online árajánlat készítés, bankkártyás fizetési lehetőség a helyszínen. Online árajánlat. 

Lakás és családi ház takarítás árak 2022-ben:

 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Riasztórendszer telepítés - 165928 Ft /egység
 • Bútor összeszerelés - 10000 Ft-tól 100000 Ft-ig /egység
 • Lakás fertőtlenítés

  1700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás.

Kitti
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat lakás fertőtlenítésra?

Rendelj lakás fertőtlenítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Lakás fertőtlenítés Budapest egész területén