Lakás fertőtlenítésre van szükséged Budapesten és környékén?

Fertőtlenítő specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fertőtlenítő specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fertőtlenítő specialistákat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 197 fertőtlenítő specialista közül válogathatsz. Korrekt lakás fertőtlenítés árak: 3000 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fertőtlenítő specialistat Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest közelében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

30 fertőtlenítő specialista most online

Gabriella

Gabriella

A környeken vagyok.

Kinga

Kinga

erdekel.

Henrietta

Henrietta

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakás fertőtlenítés Budapesten?

2400 - 4500 Ft/óra

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fertőtlenítő specialistat!

Több, mint 20 éves tapasztalat a Takarítás területén. Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Budapest és környékén. Épület takarítás, irodatakarítás és irodaházak takarítása, Iskolák, intézmények napi,- és nagytakarítása, szállodák, hotelek takarítása, áruházak napi,- és nagytakarítása, autószalonok napi szintű takarítása illetve nagytakarítása, üzlethelyiségek, vendéglátó egységek napi, - és nagytakarítása, egészségügyi létesítmények, kórházak, klinikák napi, - és nagytakarítása, üzemi területek napi, - és nagytakarítása, sportlétesítmények napi, - és nagytakarítása, ablaktisztítás, portaszolgálat.

 • Lakás fertőtlenítés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ!

Fanni
10 hónapja

Több éves szakmai tapasztalattal vàllalok takarítást illetve zàrszerelést kisebb hàzkörüli munkàkat.

 • Lakás fertőtlenítés

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Béla szimpatikus volt, de nem volt ott a munkavégzés ideje alatt. Az emberei kókány munkát végeztek. Az aláalapozás betonzsalujáhozhoz rissz-rossz lambériákat, deszkákat szedtek össze a kertből, ezért a beton hasas lett. Ezt vésőgéppel karcsúsították. A betonalapban több helyen rések vannak, a beton folytonossága nem egyenletes és a kritikus sarkokra nem került anyag. A terasz alátámasztását pillérekkel oldották volna meg amire vasgerendát raknak. A pillérek téglái töröttek, néhol kimozognak, a vasgerenda nincs aláékelve ezért nem is tartja a támasztandó felületet. Érthetetlen okokból a habarcs alatt nikecel található. Többszöri megbeszélés után sem jöttek visszajavítani. Mással kell visszabontatnom és újraépítenem. A kertben szétszórták a szemetet, csikkeket. A zsaludeszkákat széthagyták nem hordták vissza a megbeszélt helyre. A sóderről nem is beszélve. A kiásott földet egy rozoga támfalra hányták ami az első eső után természetesen kidőlt. Mikor visszajöttek az otthagyott betonkeverőért és nem tudtak bejutni érte, leszakították a kaput és bedöntötték a jelzőkerítést amit úgy is hagytak a földön. Szép volt fiúk!

Zsuzsa
egy éve

Sziasztok 6 eve takaritok pipere takaritas ejszaka vagy nappali ahogyan onnek meg felel

 • Lakás fertőtlenítés

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,nagyon szépen dolgozik,csak ajánlani tudom mindenkinek.

Erzsébet
egy éve

Takarítás, üzemeltetés irodáknak, ipari létesítményeknek, üzemeknek, ingyenes felméréssel. Költséghatékony munkaszervezéssel, professzionális csapattal állunk rendelkezésre. 10 éves tapasztalat. Bevizsgált tisztítószerek. Költséghatékony takarítás.

Milyen takarítónő árak:

 • Bevásárlás - 2000 Ft /óra
 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 500 Ft-ig /㎡
 • Festés utáni takarítás - 690 Ft-tól 900 Ft-ig /㎡
 • Lakás fertőtlenítés

  2300 Ft

Henrietta O. - Lakás fertőtlenítés Budapesten - 1

9 vélemény / értékelés 4.5

😍😘 nagyon szeretem a csapatot, nekünk rendkívül megkönnyítik az életünket! Mindenkinek csak javasolni tudom őket! 😘

Réka
egy éve

Csíkmentes ablaktisztítás, megfizethető áron, magánszemélyeknek, cégeknek. Online árajánlat készítés, bankkártyás fizetési lehetőség a helyszínen. Online árajánlat. 

Lakás és családi ház takarítás árak 2022-ben:

 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Riasztórendszer telepítés - 165928 Ft /egység
 • Bútor összeszerelés - 10000 Ft-tól 100000 Ft-ig /egység
 • Lakás fertőtlenítés

  1700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás.

Kitti
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat lakás fertőtlenítésra?

Rendelj lakás fertőtlenítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Lakás fertőtlenítés Budapest egész területén