Lakás ózon tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb takarítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 138 takarító közül válogathatsz. Korrekt lakás ózon tisztítás árak: 3200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapest környékén dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

21 takarító most online

Ágnes

Ágnes

Ma is elvallalom.

Anita

Anita

Ma is elvallalom.

Novák

Novák

erdekel.

Mennyibe kerül a lakás ózon tisztítás Budapesten?

2600 - 4800 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Több, mint 20 éves tapasztalat a Takarítás területén. Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Budapest és környékén. Épület takarítás, irodatakarítás és irodaházak takarítása, Iskolák, intézmények napi,- és nagytakarítása, szállodák, hotelek takarítása, áruházak napi,- és nagytakarítása, autószalonok napi szintű takarítása illetve nagytakarítása, üzlethelyiségek, vendéglátó egységek napi, - és nagytakarítása, egészségügyi létesítmények, kórházak, klinikák napi, - és nagytakarítása, üzemi területek napi, - és nagytakarítása, sportlétesítmények napi, - és nagytakarítása, ablaktisztítás, portaszolgálat.

 • Lakás ózon tisztítás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ!

Fanni
2 éve

Takarítás, üzemeltetés irodáknak, ipari létesítményeknek, üzemeknek, ingyenes felméréssel. Költséghatékony munkaszervezéssel, professzionális csapattal állunk rendelkezésre. Költséghatékony takarítás. Bevizsgált tisztítószerek. 10 éves tapasztalat.

 • Lakás ózon tisztítás

  1600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen és gyorsan dolgoznak igazán szep munkát végeznek 100%-ban meg vagyok a szolgáltatással elégedve, jó az ár-érték, profi és gyors munka. Csak ajánlani tudom.

Georgina
2 éve

35 éves megbízható nő vagyok. Takarítást, nagytakarítást, idősgondozást, kertészeti munkákat vállalok.Kertészeti munkára szakirányú végzettséggel (kertrendezés,fűnyírás,növényvédelem stb) Gyermekekre is vigyázok akár a saját otthonomba is (Taksony) Rugalmas vagyok délelött, délután vagy hétvégén is. Gyermekfelügyelet a saját otthonomban 800 ft/óra,kiszállással 1000 ft/óra. Hétvégén és éjszakára is. 

 • Lakás ózon tisztítás

  1200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm Miklósnak az elvégzett munkát, minden a terv szerint történt és elégedett vagyok az eredménnyel. :)

Ágnes
3 éve
babysitterkedést, idősgondozást vállalok tapasztalattal.
 • Lakás ózon tisztítás

  1800 Ft

Mária R. - Lakás ózon tisztítás Budapesten - 1

6 vélemény / értékelés 4.5

Teljes jó az együttműködésünk.

Dóra
2 éve

Minőségi, olcsó, csíkmentes ablaktisztítás lakásban, házban Budapesten és Pest-megyében. Online felmérés, bankkártyás fizetési lehetőség a helyszínen. 17 év tapasztalat.

Takarítási árlista:

 • Napi takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Riasztórendszer telepítés - 165928 Ft /egység
 • Lakás ózon tisztítás

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Mindig ide viszem tisztíttatni a toll-pehely ágyneműket.Közelben van.

Anna
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat lakás ózon tisztításra?

Rendelj lakás ózon tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Lakás ózon tisztítás Budapest egész területén