Leylandi ciprus metszésre van szükséged Budapesten és környékén?

Kertészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kertészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 220 kertész közül válogathatsz. Korrekt leylandi ciprus metszés árak: 11200 Ft-tól. Bérelje fel a legjobb kertészt Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

33 kertész most online

Kriszta

Kriszta

Ma is elvallalom.

Köves

Köves

A környeken vagyok.

Dóra

Dóra

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a leylandi ciprus metszés Budapesten?

9000 - 16800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Több éves tapasztalattal rendelkező kertészek az Ön szolgálatában. Kertészeti szolgáltatások kedvező áron. Ingyenes helyszíni. Felmérés.

  • Leylandi ciprus metszés

    2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Előző napon telefonon megerősítette, hogy másnap mikor jönnek, pontosan érkezett, a megbeszéltek alapján mindent megcsinált, gondos munkát végzett, mindent rendben, tisztán hagyott maguk után

Krisztina
3 éve

Rendszeres és alkalmi fűnyírás minőségi gépekkel, nagy tapasztalattal. Keressen minket! Ha kíváncsi eddig elvégzett munkáinkra, megtekintheti referenciáinkat bemutató képeinket. Fűnyírás. Fűkaszálás. Emelőkosaras-munkák. Bozótirtás.

  • Leylandi ciprus metszés

    2800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló szakértelemmel, pontos, gondos, precíz árajánlatot adott, a kért kertrendezési munkákra. Pld.referencia fotókról választhattunk magaságyást.

Luca
3 éve

Szerezzen Gyomirtás Füvesítés Előtt. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Gyomirtás Füvesítés Előtt. Eredmények több forrásból. 100+ millió látogató.

  • Leylandi ciprus metszés

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tervszerű ütemezéssel dolgozik, modern gépekkel, és hány nap, hány fővel.

Andi
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat leylandi ciprus metszésre?

Rendelj leylandi ciprus metszést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Leylandi ciprus metszés Budapest egész területén