Medence fertőtlenítésre van szükséged Budapesten és környékén?

Fertőtlenítő specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fertőtlenítő specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fertőtlenítő specialistákat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 208 fertőtlenítő specialista közül válogathatsz. Korrekt medence fertőtlenítés árak: 2500 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fertőtlenítő specialistat Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapest környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

31 fertőtlenítő specialista most online

Mariann

Mariann

Ma is elvallalom.

Réka

Réka

A környeken vagyok.

Szakter

Szakter

erdekel.

Mennyibe kerül a medence fertőtlenítés Budapesten?

2000 - 3800 Ft/óra

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fertőtlenítő specialistat!

Alaptevékenységünkbe zöldterület karbantartási munkák és különféle takarítási feladatok tartoznak. Társaságunk fejlődését mutatja, hogy jelenleg közel 100.000 m2 területen végzünk folyamatosan takarítási, zöldterület karbantartási, és a téli időszakban hóeltakarítási, síkosságmentesítési feladatokat. Minden tevékenységünket környezettudatos módon végezzük és a lehető legjobb ár-érték arány biztosításával kívánjuk megvalósítani megrendelőink részére. Szakképzett és megbízható szakembergárdánk segítségével garantáljuk, hogy egyetlen feladat sem marad ellátatlanul, partnereink mindig biztonságban tudhatják magukat, amit Társaságunk teljes körű felelősségbiztosítása is garantál.

 • Medence fertőtlenítés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A leg ocsmanyabb ceg ahol valaha dolgoztam csalok a fizetest is nehezen adjak oda a teruletvezetok lenezik ocsmanyul beszelnek a dolgozoikkal tehat egy undorito ceg ugy ahogy van soha az eletbe mem mennek oda

Az elválalt munkát precízen lelkiismeretesen végzem el. Keressen  bizalommal.

 • Medence fertőtlenítés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg vagyok elégedve Niki munkájával. Mindig pontosan érkezik, precízen dolgozik. Alapos és megbízható. Sokszor segített már nekem.

Zsuzsi
2 éve

Vállalok családon belüli szakemberekkel takarítást, épületbontást, költöztetést, lomtalanítást. Rég óta dolgozunk együtt megbízhatóak vagyunk és nagyon pontosak.  Magunk után csak tiszta és rendezett munkát hagyunk. Köszönöm, hogy meg keress a munkával kapcsolatban.

 • Medence fertőtlenítés

  1700 Ft

Alexandra K. - Medence fertőtlenítés Budapesten - 1

5 vélemény / értékelés 4.8

Személyesen nem találkoztunk, az emberei nem voltak teljesen tisztában a feladatokkal. Majdnem mindent elvégeztek végül, de többszöri nekifutásra.

Réka
2 éve

Takarítás, üzemeltetés irodáknak, ipari létesítményeknek, üzemeknek, ingyenes felméréssel. Költséghatékony munkaszervezéssel, professzionális csapattal állunk rendelkezésre. Bevizsgált tisztítószerek. Költséghatékony takarítás. 10 éves tapasztalat.

Takarítónő szakemberek árai:

 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 500 Ft-ig /㎡
 • Festés utáni takarítás - 690 Ft-tól 900 Ft-ig /㎡
 • Apartman takarítás - 15000 Ft-tól 20000 Ft-ig /alkalom
 • Medence fertőtlenítés

  1100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Katasztrófák. Szólni kell azért, hogy a csempe nem csak addig tart, amíg felér a karja? Hogy az ajtó mögött is kell porszívózni? Hogy a szegélyléc is koszos? Hogy egy üvegnek két oldala van? Hogy az ablaknak van kerete? Hogy az ajtó toknak teteje is van? 1 dolgot kértem kb. 20x, hogy ne csináljanak meg, nagyon fontos. Hát csak elkezdik, majd letagadják, hogy nem szóltam. Nem is értem miért fizettem.

Megbizható ablaktisztító. Magas ablakok tisztítása.

Takarítás i és hálózatépítési árak:

 • Riasztórendszer telepítés - 165928 Ft /egység
 • Bútor összeszerelés - 10000 Ft-tól 100000 Ft-ig /egység
 • Kamera rendszer telepítése - 224280 Ft /egység
 • Medence fertőtlenítés

  2300 Ft

Vivien V. - Medence fertőtlenítés Budapesten - 1

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, megbízható. Mindenkinek ajánlom :)

Emma
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat medence fertőtlenítésra?

Rendelj medence fertőtlenítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Medence fertőtlenítés Budapest egész területén