Reluxa takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb takarítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 256 takarító közül válogathatsz. Korrekt reluxa takarítás árak: 3300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapest környékén található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

38 takarító most online

Andrea

Andrea

Ma is elvallalom.

Gyöngyi

Gyöngyi

erdekel.

Maja

Maja

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a reluxa takarítás Budapesten?

2600 - 5000 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Molnár Anikó vagyok, 20 éves gyakorlati tapasztalat után, 7 évvel ezelőtt  léptem, a takarító kisvállalkozók Magyarországi piacára.
Évről évre lassan de biztosan növekedve, ügyfeleim elégedettségi vissza jelzése és hosszútávú együttműködési igénye ösztönöz arra, hogy a minőségi szolgáltatást helyezzem előtérbe.  Ennek érdekébbben tudásomat folyamatosan fejlesztem, valamint dolgozó munkatársaimat rendszeresen oktatom, munkájukat személyesen ellenőrzöm.
Minden dolgozónk erkölcsi illem és etikett oktatást kap, valamint friss egészségügyi kis könyvvel és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik.
Titoktartási szabályzat, a megbízási szerződésben és a munkavállalói szerződésben is az első pontok között szerepel. Ügyfeleimmel rendszeresen a személyes és távkapcsolatot fenntartom, így minden fontos kérdés és kérés teljesítése időben megvalósul.

 • Reluxa takarítás

  1700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Edina
2 éve

A burkolat környezetében lévő növényekben, bútorokban egyéb tárgyakban kárt nem okozunk. A megfelelő technológiával és eszközökkel térköve újra az eredeti színeiben pompázik. Vizes homokfúvással. Speciális eszközökkel.

Milyen takarítónő árak:

 • Bútor összeszerelés - 3000 Ft-tól 5000 Ft-ig /óra
 • Operációs rendszer telepítése - 5000 Ft-tól 10000 Ft-ig /darab
 • Számítógép portalanítás - 5000 Ft-tól 15000 Ft-ig /alkalom
 • Reluxa takarítás

  1400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Két kabátot adtam le. 1 hét múlva értük mentem, hozahoztam, kicsomagoltam őket, majd észleltem, hogy a zsebében felejtett zsebkendő érintetlen, az egyiken lévő izzadság folt és szag megmaradt, valamint nem a tisztítószer, hanem a saját szekrényem illata van rajtuk, magyarán nem lettek kitisztítva. Visszavittem őket, persze az alkalmazott ragaszkodott ahhoz az állításhoz, hogy ezeket kipucolta és volt szerencsém különböző elméletekkel is megismerkedni, amelyek azt taglalták, hogy az izzadságfolt/szag miért nem jött ki a tisztítás során és miért nincs tisztítószer illatuk. Végül sértődötten visszavette a kabátokat, hogy újra" kitisztítja őket.

Marika
3 éve

Kedves Érdeklődők!  Nagy tapasztalattal rendelkező 6 főből álló csapatunk, magas színvonalú, munkájára és önmagára igényes, dolgozni szerető és tudó csapat várja új megbízóit apartmanok, magán lakások illetve festések utáni takaritasokra.

 • Reluxa takarítás

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Alkalmazkodó, ez pozitív, az alkalmazottja nem jelent meg a munkán, ezt nem ellenőrizte.

Renáta
3 éve

 Preciz gyors munka vègzèsel válalom a munkáimat

 • Reluxa takarítás

  2700 Ft

Andrea P. - Reluxa takarítás Budapesten - 1

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tisztességesen végzi a munkáját, meg lehet benne bízni.

Andrea
3 éve
{name}- Takarítás hatékonyan, megfizethető áron cégeknek és magánszemélyeknek

Takarítási árlista:

 • Ablakmosás - 2000 Ft-tól 3000 Ft-ig /darab
 • Felújítás utáni takarítás - 690 Ft-tól 900 Ft-ig /㎡
 • Lépcsőház takarítás - 10000 Ft-tól 20000 Ft-ig /alkalom
 • Reluxa takarítás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedettek vagyunk a Carpetcleanhu munkáját illetően, rendkívül gyorsan és nagyon szép végeredménnyel dolgozott. Látni, hogy egyben képviseli a szakszerűséget, a minőséget, a megbízhatóságot és mindezek mellett még emberileg is nagyon szimpatikus. Ezentúl rendszeresen rá fogjuk bízni a szőnyegek karbantartását. Köszönjük!

Lea
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat reluxa takarításra?

Rendelj reluxa takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Reluxa takarítás Budapest egész területén