Sövénynyírásra van szükséged Budapesten és környékén?

Kertészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kertészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 195 kertész közül válogathatsz. Korrekt sövénynyírás árak: 11000 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kertészt Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapest környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

29 kertész most online

Adrienn

Adrienn

erdekel.

Kármen

Kármen

Ma is elvallalom.

Brigi

Brigi

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a sövénynyírás Budapesten?

8800 - 16500 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb kertészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Hibátlanul működő, Takarékos öntözőrendszerek tervezése és kivizelezése. Tervezés | Profi megoldások | Kötelezettségmentes árajánlat. Magyar tulajdon. Hatalmas raktárkészlet.

  • Sövénynyírás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden ok

Kovács
2 éve

Teljeskörű faápolás, fadiagnosztika. Gallyazás, koronaalakítás, nagyméretű fák kezelése. Idős, nagyméretű fák gondozása, műszeres vizsgálata 1999 óta. Mert minden fa érték. Árajánlat 48 órán belül. 25 éves tapasztalat. Egyszerű árajánlatkérés.

  • Sövénynyírás

    1700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, körültekintő, nagy szaktudású

Kitti
2 éve

Favágás extrém környezetben? Hívjon most minket árajánlatért! Felmérjük és megoldjuk! Útban vannak a faágak vagy szeretné megformázni? Bízza ránk, gyorsan és tisztán...

  • Sövénynyírás

    2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem tudok gyengeségekről.

Barbara
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat sövénynyírásra?

Rendelj sövénynyírást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Sövénynyírás Budapest egész területén