Vadászkutya kiképzésre van szükséged Budapesten és környékén?

Kutyakiképzőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kutyakiképző szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kutyakiképzőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 142 kutyakiképző közül válogathatsz. Korrekt vadászkutya kiképzés árak: 6200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kutyakiképzőt Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

21 kutyakiképző most online

Brigi

Brigi

Sok tapasztalatom van

Faustina

Faustina

A környeken vagyok.

Szilvia

Szilvia

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vadászkutya kiképzés Budapesten?

5000 - 9300 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kutyakiképzőt!

Németh Flóra a teljes nevem, első éves egyetemista vagyok. Kiskoromban vidéken éltem, ott több állatunk volt, így van tapasztalatom macskákkal, kutyákkal, teknősökkel és további házikedvencekkel.Sok szeretettel és törődéssel gondoznám a cicákat :)

  • Vadászkutya kiképzés

    2100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ!

Adriana
2 éve
Fló
Fló 1032 Budapest Online

A nevem Flóra, jelenleg fotográfiát tanulok egy OKJ-s képzésen Budán. Eredetileg egy kisvárosból költöztem fel Budapestre, kis korom óta imádom a várost. Lassan 10 éve van egy kutyusom, viszont sajnos neki otthon kellett maradnia, így hiányolom azt, hogy lehessen egy kisállat, amit megölelgethetek és megszeretgethetek. Nagyon pici korom óta szerettem volna egy cicát, viszont nekünk sosem lehetett, így a nagyszüleimnél találkozhattam csak kisebb és nagyobb cicákkal. Mái napig megpróbálok összebarátkozni bármilyen kóbor cicával, akit csak meglátok több-kevesebb sikerrel.

  • Vadászkutya kiképzés

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Laura
3 éve
Vera
Vera 1163 Budapest Online

16 éves vagyok, nemsokára 17. Sok helyen dolgoztam már, megbízható és pontos vagyok. Állatokkal nőttem fel. Akinek cica szőr van a ruháján rossz ember nem lehet.

  • Vadászkutya kiképzés

    1500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Anna
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat vadászkutya kiképzésre?

Rendelj vadászkutya kiképzést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Vadászkutya kiképzés Budapest egész területén