Konténerház szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 191 teherszállító közül! Korrekt konténerház szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

29 teherszállító most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

Szállítás 0-24

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a konténerház szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, telefon hangszóró tisztítás, telefon szoftver javítás, samsung telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás, kijelző csere

Munkáim:, xiaomi akkumulátor csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, telefon kijelző csere

 • Konténerház szállítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A fickó mindent jól és gyorsan csinált. Ő egy jó szakember. Újra igénybe fogom venni. Ajánlom!

Zoltán vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Keressen bizalommal!

 • Konténerház szállítás

  7100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Szegény állomásra is ráférne egy kis felújítás, és hát a teljes fogaskerekű vonalra is. A szerelvények már rég nosztalgia kategóriába tartoznak. Aki szeret élmény szerzés okán ilyen korú járműveken közlekedni, annak egy élmény. Aki napi szinten kell ezt tegye, annak egy rèmálom.

Zsolt Bandi
egy éve

Üdvözöllek! László vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. veterán autó szállítás, vontatás, kisteherautó mentés ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: gyüjtőedények értékesítése, hagyaték felvásárlása, telektisztítás Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Keressen bizalommal!

 • Konténerház szállítás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A jó pont hogy gyorsan kiadták a csomagomat. Személyes átvétellel kértem oda egy csomagot, egy héttel a megrendelés után bátorkodtam felhívni a pontot, ahol megkaptam a szokásos választ hogy küldünk sms-t ha megérkezik a csomag"

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Ferenc vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: csomagfelvétel kezelése, felépítmény színpadtechnika szállítás, építőanyag szállítás. Az év bármelyik napján kereshetsz. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! 3,5 tonnás autó – 5500.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak.

 • Konténerház szállítás

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Спасибо большое вам за помощь и поддержку

István vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra költöztetés országosan - 9000 ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Konténerház szállítás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kicsit nehezen ment a szállítás

Béla Papp
egy éve

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Gábor. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Az árak a következőek: teherautó 2 rakodóval 6000 ft/h bútorszállítás - 5000 ft/alkalom 150 ft/km + rakodó 2000 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Konténerház szállítás

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kedves Netpincér........bocsánat Food Panda, névváltozás után se lettél jobb, ezért kár volt. Remélem azért büszkék vagytok a teljesítményre.

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: műhelyek gyárak költöztetése, bútorok csomagolása, bútor költöztetés. Igény esetén csomagolással. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra pianinó szállítás – 24000.-ft-tól 120 ft/km (nincs óra díj). Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Konténerház szállítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan kiérkeztek a balesthez és elszállították az autót. Megvagyok velük elégedve. Legközelebb is őket hívom.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Árpád vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Az alapdíj: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval 7500 ft/óra költöztetés - 4500 ft/órától raklapos áruszállítás, max. 150 kg/raklap-ig – 7000 ft/raklap. Várom megkeresésed!

 • Konténerház szállítás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbízható és nagyon barátságos!!😊🕉

József vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (külföldi autószállítás és mentés, autóindítás, szerviz szolgáltatás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: szállítási eszközök, pianínó szállítás, teljes körű költöztetés Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap

 • Konténerház szállítás

  6600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nekünk, egy jakuzzit kellett bedaruztatni, ezzel kapcsolatosan tudok véleményt írni. Nagyon rugalmasak, gyorsak, precízek, árban igen kedvezőek, egyszóval SZUPER cég. Bárkinek jó szívvel ajánlom.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Mihály vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . 7,5 tonnás autó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra költöztetés - 4500 ft/h teherautó - 6000 ft/óra, rakodók 2000 ft/óra Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Konténerház szállítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbeszélt időben érkeztek. Megbeszélt időtartam alatt végeztek. Vigyáztak mindenre. Szivesen ajánlom a csapatott.

Üdvözöllek! Gábor vagyok, fuvarozó. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h vidékre fiat scudoval (kisbusz) 130,- ft/km + kiállási díj. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Konténerház szállítás

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Timp de asteptare 2-3 ore pt descarcare

Petru Groza
egy éve

Béla vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: háztartási gép szállítás, bútorok szét- és összeszerelése, rakodás. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/óra külföldi fuvar esetén az út költsége - 210 ft/km A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Konténerház szállítás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan ajánlom őket mindenkinek. Igazi jó fejek.

Üdvözlöm! Sándor vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Árak: 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól teherszállítás - 7500 ft/óra Nincs kiállási díj. Hivatásunk a költöztetés!

 • Konténerház szállítás

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A piros buszról tudok véleményt mondani, sajnos a dotto 110%-n ment arra nem tudtunk felülni. A piros busz egy csillagot sem ér. Nagy lehuzás az egész. Tihanyból szinte semmit sem lehet látni. Mi a révnél ültünk fel, egy hölgy invitált minket azzal, hogy az emeltről nagyon sokat látni és körbe visz minket. Az apátságnál fel és le is lehet szállni. Ebből semmi sem igaz. Nincs menetrend és üresen ment le a hajóállomáshoz, így a megállónál meg sem állva 25 embert hagyott ott. 50 percet várakoztunk. Mikor megkérdeztük tőle, miért nem ált meg, még neki állt feljebb. Flegma és türelmetlen ember vezeti ezt a buszt.

Péter vagyok és teherszállítással foglalkozok. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Nagy tapasztalatom van szállítással. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Áraink: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra pianinó szállítás – 24000.-ft-tól 2db gumi felnivel - 8000 ft Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Konténerház szállítás

  6600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szakszerű csapat, mindenben segítőkészek. Maximálisan elégedett vagyok.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Tamás vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Szolgáltatásaink: autógumik és felnik szállítása, szekrény, kerékpár szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Áraink: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Várom megkeresésed!

 • Konténerház szállítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Azért kedvelem, mert néhány csomagponttal ellentétben megkapom a feladóvevény harmadpéldányát, így a vevő felé könnyebb a bizonyítás, hogy a csomagot valóban az ő címére adtam fel és nem kell fotózgatni. Azért meg nem húznék le egy kisforgalmú írószer boltot, mert nem szerzett be százezrekért terminált, egyébként is előre kalkulálható, hogy mely helyeken van ilyen lehetőség vagy hol nincs.

l Nummus
egy éve

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem László. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás autó – 5500.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra . Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Konténerház szállítás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk. Egy quadot vettem és az ismerőseim ajánlották a Motoros angyalt. Estes felhívtam és másnapra már tudott is segiteni megvenni a tőlünk 200km-re kinézett quadomat! Nagyon korrekt áron! Köszönjük!

Üdv! Az én nevem Sándor és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000.-ft/óra fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra felni (4db) - 10000 ft A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Konténerház szállítás

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Extremely bad company. Do not expect that they will deliver on time. Moreover, you will not recieve any reason about delay..

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Mihály. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Az alapdíj: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval 7500 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) autógumi (2db) - 4000 ft. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Konténerház szállítás

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Это просто мега канатная дорога. Ее длина просто "вражає" Все рекомендуют посетить и обязательно проехать на этой канатке. И не забудьте, когда будете подъезжать к станции на верху, улыбаться))) там стоит фотоаппарат, который автоматически вас завпечатлит, но фото хорошего качества не ждите((( Такая же камера и внизу, при спуске))

Ábel
egy éve

Üdv Zsolt vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel. Klíma telepítés, karbantartás és javítás akár azonnal, kedvező áron. Légtechnika. Hőszivattyú telepítés. Klíma karbantartás.

 • Konténerház szállítás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nem csak gyors és egyértelmű tájékoztatást kaptam, de 4telefonom kijelző cseréjét 3órán belül kivitelezték, mondhatni korrekt áron. Amint elkészülteky már kaptam is az értesítést, s nem utolsó sorban megemlíteném az udvariasságukat és a precíz munkájukat is. Azt hiszem jól döntöttem, hogy Mogyoródról elmentem idáig, hogy velük javítassam a készülékeinket. Csak így tovább srácok 😏😉

Gyula vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Konténerház szállítás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szégyenteljes és gerinctelen cégvezetés...

Üdvözlöm! Mosogatógépszerelő szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Akár azonnali kiszállás. Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma!

 • Konténerház szállítás

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan elégedett vagyok velük, hiánypótlónak korrekt szakemberek a városban, látszik hogy értenek is ahhoz amit csinálnak, nem pedig csak profitot látnak az adott ügyfélben. Nekem speciel egy audio vezérlőt cserélték a laptopban nagyon korrekt áron, továbbá egy másik laptopban elvégezték a szükséges frissítéseket, hogy működjön a Win 10, amit otthoni körülmények között nem tudtam elvégezni. Ha lehetne 10 csillagot adnék!

Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítunk tűzhelyeket országosan.
 • Konténerház szállítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors munkát tapasztaltam korrekt áron.

Üdvözlet! László vagyok. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: ömlesztett áru fuvarozása kisáruszállítással, építőipari teherfuvarozás, költöztetés pakolással Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautó sofőrrel 6000.-ft/óra költöztetés - 5000 ft/h teherautó - 6000 ft/óra, rakodók 2000 ft/óra Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Konténerház szállítás

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Az épület a bejáratára mindenhol 100 Ft volt kiírva a gyermek jegy árára, ellenben a jegy, mint kiderült, 600 Ft-ba került. Elég nagy csalódás volt, egy kisebb csoporttal mentünk volna... :(

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. belföldi áruterítés, nehézgép szállítás, mobilház szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. lomtalanítás - 2000 ft/m3 sittszállítás 16000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 4 m3 - 44000 ft Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Konténerház szállítás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Ennél szemetebb, mocskos putrit még nem hordott a hátán a föld.

Üdvözlöm a profilomon. 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk.

 • Konténerház szállítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen, teljes mértékben elégedett vagyok a hozzáállással , a gyorsasággal. Sok sikert kívánok a további tevékenységükhöz !

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Ne várjon napokat kávégépére. A javítást meg is várhatja. 4.8 értékelést kaptunk. Cseregépet biztosítunk. 24 órán belül kiszállunk. 19 éve javítunk kávégépeket!

 • Konténerház szállítás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, megbízható és lelkiismeretes. Mindenkinak csak ajánlani tudom !!!!! :)

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Digitális, mechanikus varró- és hímzőgépek a háztartásba, valamint ipari célokra egyaránt! Varrógépek, hímzőgépek és azok alkatrészei, tartozékai - Cérnától a varrógépig minden!

 • Konténerház szállítás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos semmilyen kommunikacio nem volt, nem kaptam visszajelzest, arajanlatot, stb - hetekig en probaltam utana jarni hol vannak es mi tortenik a leadott eszkozokkel. Tobb mint 3 het utan tudtam elmenni ertuk, addig egyetlen egy hivast vagy uzenetet sem kaptam. Nem ertem. Sajnalom.

Tisztelt megrendelők! Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk! Ha nem forog a dob, ha nem indul, ha se kép se hang, ha zakatol HÍVJ és segítünk!

 • Konténerház szállítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A kért munkát nagy hozzáértéssel, egy órán belül elvégezte!

Árpád vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Több év garancia. Gyors kivitelezés. Profi csapat. Teljes körű telepítés.

 • Konténerház szállítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Profik, segítőkészek, és ügyfélbarát a szervizelésük. Ha van rá mód, igyekeznek pénztárcakímélő megoldást ajánlani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító konténerház szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konténerház szállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a konténerház szállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Most 191 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTÉNERHÁZ SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával bízható meg bátran: konténerház szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a konténerház szállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: teherszállító?

Ha egy megfelelő teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konténerház szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas