Nagy csomag szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 80 teherszállító közül! Korrekt nagy csomag szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 teherszállító most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

Szállítás 0-24

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nagy csomag szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözöllek! Gábor vagyok, fuvarozó. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. km díj – 160 ft 2000 kg - 2700 kg-ig 200-270 ft/km Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nagy csomag szállítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük. Mindig pontosan jelentek meg, és olyan megbízhatóak, hogy többször is őket vettük igénybe. Először vidékről, később meg Pesten belül költöztünk. Én mindenkinek ajánlanám őket!

Sz Feri
2 éve

Jó napot! Az én nevem Dancs és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: kerékcsere, műszaki hibaelhárítás, bérautó. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h 2db gumi felnivel - 8000 ft

 • Nagy csomag szállítás

  7500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Rendben van. Sok parkoló hely. Ingyenes wc. Jegy autómata.

Péter N.
2 éve

János vagyok. Megjavítom mosógépét már az első kiszállásnál, munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári Ariston alkatrészeket építünk be.

 • Nagy csomag szállítás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, szakértői kiszolgálás, szépen felrakták az üvegfóliát a telefonomra, illetve a fóliát a tabletemre.

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Fagyasztószekrények javítása és cseréje. Klarstein. Prémium minőségű termékek, csak nálunk. A német Klarstein márka stílusos háztartási gépeket kínál. 3 Éves Jótállás. Garantált kiszállítás. Professzionális csapat. Ingyenes kiszállítás. Eredeti német termékek.

 • Nagy csomag szállítás

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Készséges tájékoztatás, gyors munka. Törött Samsung Galaxy J5 kijelzőmet 3 óra alatt kicserélték.

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Nagy csomag szállítás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyakran találkozom javítási szolgáltatásokkal, és a legtöbb esetben a szétszerelés után új árat kell fizetnem, mert valamilyen rejtett hiba miatt. Meglepő módon ezúttal más volt a helyzet. Az összeg, amelyben az elején megállapodtunk, ugyanaz az ár volt, mint amit fizettünk, bár volt még némi plusz munka, amit el kellett végezni. Az is tetszett, hogy a fényképezőgépet a jelenlétemben javították, ami elég ritka. Ajánlom őt, mint professzionális DSLR-javítót.

gabor8308
2 éve

Digitális és analóg fényképezőgépek alkatrészeinek tisztítása és karbantartása

 • Nagy csomag szállítás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nincs kétségem afelől, hogy ő a legjobb abban, amit csinál, és köszönöm neki a pénzt, bár láttam már sok embert, aki jobban ért a munkájához. Az én ajánlásom.

Üdvözlöm! István vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés - 2500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Nagy csomag szállítás

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ráfér egy csere a libegő székekre.

Lóránd vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: zsákos építési törmelék elszállítás, lomtalanítás kézi rakodással, avar gyűjtés. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Nagy csomag szállítás

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Barátságtalan alkalmazottak

Adorján vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! autószállítás – 100 ft/km-től budapesten kívül – (vidék) 8000 ft + 150 ft/km-től Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nagy csomag szállítás

  6600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Az elmúlt időszakban sokszor költöztünk. Nem volt kérdés a pozitív benyomások után, hogy ha költöztetőre van szükségünk, akkor a Servitius szolgáltatását vesszük igénybe. Bátran ajánlom őket bárkinek. 🙂

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én György vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Hétfőtől-vasárnapig! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Nagy csomag szállítás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nem értem, hogy miért kell este 10 után kifejezetten hangosan filmet vetíteni. 2019-ben vagyunk. Mindenkinél van szinte okostelefon és tablet / laptop. Nyilván nem én fogom megszabni az Önök vállalkozásának szabályait, de nem lenne egyszerűbb wifit biztosítani az utasoknak? És mindenki eldönti mit szeretne. Aludni, filmezni. Hajnali fél 1-ig forgolódtam a buszon és közben örökké valóságnak tűnt az utazás a fantasztikusan értelmes Mad Max című film lövöldözése, gyilkolászása alatt. A körülöttem ülők is kivoltak, panaszkodtak. 1, azaz egy fő nézte a filmet, a többiek aludtak. Volna. Persze néma gyereknek az anyja se érti a szavát. A buszon utazók nagy része azért utazik Önökkel, mert vagy látogatni volt, vagy kinn dolgozik Németországban. Fáradt mindenki, éjszaka van, aludnának az emberek, valaki munkába is áll másnap reggel Budapesten /köztes városokban. A 22:00 is necces, de miért nem lehet csak egy filmet vetíteni és utána pihenni hagyni az utasteret? Mad Max... keressenek rá Google-ban. Ha láttak már értelmetlen és undorító filmet, akkor ez az. Fogok még Önökkel utazni, de az Isten szerelmére, menjünk el a wifi felé és hagyjuk el azt a verziót, hogy amit a sofőrök kitalálnak pendrivon hozni az a film BÖMBÖL hajnalig. Ha maradnak a filmek, akkor pedig egy átlagban elfogadott filmet vetítsenek kérem. Köszönettel: Végel Tamás, egy az egész napját zombiként túlélő utasuk

Üdvözlet! István vagyok. Budapesti vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet.

 • Nagy csomag szállítás

  7400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

They did a really good job.

Szia, Zsolt vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. sertés, 0-24 kutyaszálíltás, kutyakennel eladás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Az alapdíj: teherautóval 2 rakodóval - 11000 ft/h költöztetés – 6000 ft/h 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Nagy csomag szállítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Volt már szerencsém egy pár szállitó céghez! De a Fitty-trans KFT. az akire csupa pozitívat tudok mondani! Segítőkészek. És nagyon pontosak! És a szállítmányra rettenet nagy odafigyeléssel jöttek. Még egyszer itt is szeretném nekik megköszönni a munkájukat! Sajnos csak 5 csillagot lehet itt adni! De én azt dupláznám!!!! 10 csillag

Szekszárd dolgozom, megyében is! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Szakszerű felmérés. Precíz kivitelezés. Pontos határidők. Minőségi alapanyagok. Ingyenes kalkuláció. Többszáz elégedett ügyfél.

 • Nagy csomag szállítás

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Körülményes információ csere után telefonon feladat ár és időpont egyeztetést követően időben nem jelent meg a munka elvégzésére. Az ígért munkavégzés időpontjában felhívtam és tiszteletteljes érdeklődésemre kioktatás és a elvégzésétől történő visszalépés volt a reakciója. Nem megbízható, nsm szolgáltató hanem bosszantó

Bálint M.
Bálint M. 3109 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal! Indesit Ariston Whirlpool Zanussi Electrolux Szakszerviz.

 • Nagy csomag szállítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész a szervizes.A határidő sem a világ vége.

Attila K.
Attila K. 3141 Salgótarján Online

Tisztelt megrendelők! A javításokat az ügyfelek otthonában önállóan kell elvégezni, Mosó, Mosogató gépek, Hűtő, Fagyasztó készülékek, Szárító gépek, Villany sütők, tűzhelyek, főzőlapok egyaránt szerepelnek a javításra váró készülékek soraiban.

 • Nagy csomag szállítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias ,elözékeny szolgáltatás mindenigényt kielégít.Csak ajánlani tudom.

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

 • Nagy csomag szállítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen a problémám megoldását és sok más tanácsot és felvilágosítást! Most már biztosan elmegyek hozzá a "fájós barátommal" :) Nagyon kedves ember és profi.

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Nagy csomag szállítás

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával. Azonnal és félreérthetetlenül azonosította a problémám forrását. Elmagyarázta és megmutatta, mi a baj. Minden eszköze kéznél volt. Gyorsan és jól működött! Ajánlom őt, mint tapasztalt szakembert.

Sziasztok! 😊🙂 István vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. teherautóval sofőrrel - 7500 ft/h költöztetés 8000 ft/óra tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra + kiállási díj. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nagy csomag szállítás

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Király hely,semmit nem kellett várni

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Csaba vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti vagyok. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraink: lakás lomtalanítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/alkalom m3 inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 35000 ft-tól Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Nagy csomag szállítás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gondoltam hosszú idő újra adok nekik egy esélyt a megújulás után, de kár volt. Hiába az új név: a szolgáltatás minősége nem javult, de lehet még rosszabb is lett. Az, hogy az ügyfélszolgálat gombra kattintva azt a választ kapom, hogy várjak még 20-30 percet az ételemre, egyenesen egy vicc.

Üdvözlet! Áron vagyok. A telephelyem Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Szolgáltatásaink: autómentő bérlés, autómentés-trélerezés, helyszíni defektjavítás Áruházból házhoz ( stb.) Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Általában 3,5 tonnás autó 2 rakodóval 7500 ft/óra költöztetés országosan - 7500 ft/óra 1 munkatárs (sofőr) - 5500 ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Nagy csomag szállítás

  7600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szépen köszönöm a szolgáltatást !nagyon ügyesek gyorsak rugalmasak és precizek a srácok (Attila, Lénárd,Dávid) csak ajánlani tudom a srácokat azt kaptam amit a szolgáltatásban olvastam róluk. Csilaggos 5-ös

Attila vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Az árak a következőek: 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 4 db gumi, felnivel - 12000 f. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Nagy csomag szállítás

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat, megbízhatóság és korrektség jellemzi őket.

Jó napot! Az én nevem László és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! autószállítás -120 ft/km-től tárolás - 2000 ft/nap Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Nagy csomag szállítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Klasszikus 'BKV'-s hely. Nem jobb,de nem is rosszabb a többi üzemeltetett helytől.

Sándor vagyok és expressz fuvart vállalok! Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: autószállítás 140 huf/km sos szervíz 7 800 ft-tól. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nagy csomag szállítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Számíthattam rátok a múltban, a jelenben és tudom, hogy a jövőben is így lesz. Mindegy, hogy éjjel, vagy nappal, itthon vagy külföldön, angyalként repültök segítséget nyújtani. Köszönöm a gyors, precíz, mosolygós szolgáltatást!

Üdv! Az én nevem Gyula és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapesti vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. teherautóval sofőrrel - 7500 ft/h költöztetés 8000 ft/óra tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra + kiállási díj. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Nagy csomag szállítás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Utólag most tudok írni, mert ráérek. Mindent rendben ment. Meg vagyok elégedve a munkájukkal.

Sziasztok! 😊🙂 László vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapesti vagyok. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. lomtalanítás - 2500 ft/m3 sittszállítás 16000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) a szemét lerakási díj – 2000 forint/m3 Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Nagy csomag szállítás

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segitökèsz dolgozók!Gyors rakodás!

Üdvözlöm! Norbert vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (személyre szabott tarifák, fotelágy, nemzetközi szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Hétfőtől-vasárnapig! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nagy csomag szállítás

  7500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Megéri felülni és végigjárni vele Tihanyt.

Szia! Én Zoltán vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. gyógyszeripar, tehertaxi szolgálat, kerékpár szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Az árak a következőek: km díj – 160 ft autó bikázás budapest – 6000 ft-tól. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Nagy csomag szállítás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon rendeltem meg a költöztetést (mert vidéken tartózkodtam) és ennek ellenére is gyorsan, gördülékenyen ment a költöztetés. Profi csapat. Csak ajánlani tudom

Üdvözöllek! Csaba vagyok, fuvarozó. Budapesti vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: szállítási eszközök, teherfuvarozás, építőanyag szállítás Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra fuvarozás költöztetés – 8500 ft/óra 130 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Nagy csomag szállítás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

minden a megbeszéltek szerint.5-ös

Szia, Zoltán vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. szállítás hitelkártyával, kis költöztetés, költöztetés kisteherautóval is vállalok. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Nagy csomag szállítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Beautiful view over budapest 😂

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító nagy csomag szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagy csomag szállítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a nagy csomag szállítás átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Budapesten a nagy csomag szállítás szolgáltatáshoz már 104 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 80 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAGY CSOMAG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned akkor, ha a következőre van szükséged: nagy csomag szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

Egy jó teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: teherszállító?

Ha profi teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A nagy csomag szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas