Túlsúlyos áru fuvarozás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 73 fuvarozó közül! Korrekt túlsúlyos áru fuvarozás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 fuvarozó most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Norbert

Norbert

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a túlsúlyos áru fuvarozás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett, mindent egy nap alatt csinált, annak ellenére, hogy sokáig nem tudtam használni a fényképezőgépemet. Senki sem tudta kitalálni, mi a probléma. Nagyon köszönöm a minőségi kivitelezést a garanciával együtt. Ha bármilyen problémám lesz, újra kapcsolatba fogok lépni vele. nagyon udvarias, pontos és telefonon tájékoztatott, amint a gépet megjavították. Köszönjük szépen!

Péter vagyok. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Minőségi Alkatrészek. Akár 1 Órán Belül. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Szerviz futár.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, korrekt és segítőkész dolgozók. Bármilyen szakmai és gyakorlati kérdésre szakszerű választ kaptam. Jó volt náluk vásárolni. Csak így tovább!!!

Ferenc S.
Ferenc S. 3100 Salgótarján Online

Tisztelt Érdeklődő! Vállaljuk háztartási gépek teljeskörű szerelését, javítását. Hívjon minket bizalommal! Szerelő, gyors és pontos munkavégzés. Ingyenes kiszállással.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mindent elmagyarázott. Segítőkész szakember. Ajánlom

Kedves érdeklődő! Kérje munkatársaink segítségét.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom! Abszolút 5 csillag! Precíz, megbízható jó áron dolgozó szakember.

Péter M.
Péter M. 3100 Salgótarján Online

Cégünk márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor rövidebb határidővel és költséghatékonyan végzi számos jól ismert gyártó (NIKON, SONY, CANON, PANASONIC, FUJI, OLYMPUS, PENTAX) digitális fényképezőgép és objektív javítását. Keressen minket bizalommal!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon okos szakember, profi és egyszerűen csak pozitív és kedves ember. Mindenkinek ajánlom őt, ha fotós felszerelés javításáról van szó!

Norbert N.
Norbert N. 3104 Salgótarján Online

Analóg fényképezőgépek javítása

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerű mesterember, a jelenlétemben javította meg, bár el kellett mennem egy javítóműhelybe. De 5500 Ft-tal kevesebbet, mint amit a többiek ajánlottak!

Csaba vagyok. Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal! Indesit Ariston Gorenje Bosch Zanussi Electrolux Szakszerviz.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Ma voltak nálam, és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt megrendelők! Fő profilunk:, iphone 6s akkumulátor csere, iphone 8 plus akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás

Munkáim:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, telefon üvegcsere, telefon lcd kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű. Az ezermester takaros és figyelmes a részletekre. Ingyenesen megtisztította a hangszóróit. Nagyon ajánlom.

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A diagnosztikát ingyen végezte el. A villanymotor cseréjét eredményezte 18000 Ft körül. A javítás túl drága volt, visszautasítottam. összeszerelte az objektívet, és visszaküldte.

Üdv! Péter vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: nemzetközi állatszállítás, lószállítás országosan, akvárium szállítás. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (élő hal szállítás, ló szállítása, malactáp) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Teherautóm: furgon Hivatásunk a költöztetés!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ugyanaz, mint a lentebb is leírtak.... 3 napja küldözgetik, hogy ma mikor hozza a futár a csomagot, majd sikertelen átvételi értesítés érkezik este... Az egyik legócskább szállítócég, ennek fényében nevetséges a szlogenjük is. Az "egy csomagnyi amatőrizmus" jobban illene rájuk... Ez egyébként rendszeres, ha sprinterrel adnak fel nekem, már fogom a fejem... Érdekes, a GLS mindig pontosan hozza, pedig nyilván több megrendelésük van. A mai értesítőben már egy létező telefonszámot sem sikerült megadniuk a futárhoz, mivel a számon nincs előfizető... Tényleg szánalmas.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem László. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, lakás ingatlan költöztetés, épületen belüli rakodásvagy lakás átrendezés, gyógyszer szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Velkosklad.... není pro laickou veřejnost

Hello, én Attila vagyok és fuvarozással foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Teherautóm: furgon Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix lakás lomtalanítás 15000 ft/alkalom zsákos sittszállítás – 8000 ft/m3 a szemét lerakási díj – 2500 forint/m3.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szimpatikus srácok, mindig olyan sofőrt kapok tőlük akire nyugodt szívvel bízom az autóm!:)

Sándor vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: veszélyes áruk, teherfuvarozás, mobilház szállítás. Igény esetén csomagolással. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Fuvarozás sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 6000 ft/h 8000 ft/óra (csak óra díj, nincs egyéb költség) Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó csapat,gyors munkavégzés,ügyfélbarát hozzáállás.Csak ajánlani tudom a srácokat(Attila Dávid és Cseke Atya)

Tamás vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapesti vagyok. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: lomtalanítás 3000 ft/m3 1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 30000 ft-tól. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors és rugalmas cég. Nagy hellyel rendelkezik, oldal és rámpás rakodás is lehetséges. Kedves személyzet és fiatalos lendületes morál jellemző erre a cégre. Flottájuk nagy részét fiatal Volvo nyerges vontatót teszik ki, de aki DAF barát annak is kedvez a cég mert van pár darab ilyen típusú járművük is.

Gábor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Telefont nem veszik fel, vissza nem hívnak, amatőr szervezés, felelősséget nem vállalnak, le velük a piacról!

Üdv! Az én nevem László és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! élő állat szállítása kisáruszállító gépjárművel, építési anyagok (csempe padlólap gipszkarton zsákos anyagok stb), költöztetés vasárnap is vállalok. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra költöztetés országosan - 9500 ft/óra felni (2db) - 5000 ft. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Mindig kedves, korrekt!!!

Üdvözöllek! Zoltán vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Árak: autószállítás – 130 ft/km-től budapesten belül – 8000 ft-tól Nincs kiállási díj.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Precízek, gyorsak, pontosak, és nem utolsó sorban jó áron dolgoznak. Rosszat enm tudok róluk mondani, nagyon jó munkát végeztek, abszolút megéri!

Üdvözlöm! Ferenc vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Árak: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra raklapos áruszállítás, max. 150 kg/raklap-ig – 7000 ft/raklap Nincs kiállási díj.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmasak és segitőkészek és ami a lényeg pontosak! Köszönök mindent! Hatalmas Ajánlás! 10 Csillag!

Dr. Matt
2 éve

Üdvözöllek! Dénes vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: teherautóval 2 személlyel - 12500 ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) 125 ft/km. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Yardımcı oluyor ilgileniyorlar

Üdvözlöm! János vagyok, tapasztalt fuvarozó. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000.-ft/óra költöztetés – 6000 ft/h 8000 ft/óra (csak óra díj, nincs egyéb költség) Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható cég, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdv! Balázs vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: csomagolás, pianínó szállítás, bevásárlás házhozszállítás. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, zongora szállítás, lomtalanítás, nagy csomag szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Árak: km díj – 160 ft 2000 kg - 2700 kg-ig 200-270 ft/km Nincs kiállási díj.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Sziasztok az a hejzet hogy sajnos a libegöt csak mesziröl láta. Mert az fkfzrt nél dolgozok muszaki mentösként és épott volt egy kukás auto defektje és aszt cseréltuk le

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem László. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: zöldhulladék elszállítás, sittes konténer bérlés, tuskómarás Az év bármelyik napján kereshetsz. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.- Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Hivatásunk a költöztetés!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, pontos ,megbízható !!Csakis ajánlani tudom .

Üdv! Sándor vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: 20% kedvezmény az alapárakból, felépítmény színpadtechnika szállítás, szállítási sérült mosógép. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom: visszaszállítás, bútorok csomagolása, ablak szállítás. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás – 2500 ft/m3 sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szakértelem, korrektség, megbízhatóság.

Üdv! Miklós vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: közúti lószállítás, fóliazsákos halszállítás, malac tejpor. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (zöldhulladék elszállítás, sittes konténer bérlés, tuskómarás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Hivatásunk a költöztetés!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nem lehet bankkártyával fizetni.🤦‍♂️

Üdv! Gusztáv vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: kisállat szállítás, belföldi lószállítás, szállítás állatorvoshoz 0-24. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez teherautó 2 rakodóval 7000 huf/h költöztetés – 5500 ft/h 130 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A költözést sajnos el kellett halasztanom, de a csapat nagyon rugalmasan kezelte az egészet. A kommunikáció tökéletes volt, mind telefonon, mind e-mailen keresztül, az ügyintézők kedvesek és rugalmasak voltak mindvégig.

Sziasztok! 😊🙂 Norbert vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: autószállítás – 120 ft/km-től tréleres szállítás – megbeszélés szerinti időpontban és díjszabással. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ár rövid határidővel érkezik a helyszínre ❗ Jaaah mellesleg meg is javítják az elromlott autót. 100% ❗❗❗

Hello, György vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés - 2500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Utánvéttel szerettem volna kiegyenlíteni a megrendelt terméket. Mikor a fizetésre és átvételre került a sor a futár a kifizetendő összeg elmondása után megkérdezte, hogy mennyiből adjon vissza? Tájékoztattam, hogy a pontos összeget szeretném visszakérni, mivel nem kaptam rá felhatalmazást, hogy borravalót adjak. Végül apróhiányra hivatkozva maradt plusz pár száz ft a zsebében. Maga a hozzáállása bosszant az alkalmazottnak, nem a pár száz ft hiánya, melyet csak úgy a semmire otthagytam. Egyébiránt a kapott tájékoztató e-mailben rögzített délutáni kézbesítés helyett kora délelőtti lett. * Mai napon, 2022.04.06-án a Csomagpiac Kft. ügyintézője telefonon felvette a kapcsolatot velem, a fent leírtakkal kapcsolatban. A telefonos beszélgetés folyamán elmondta, hogy a futár kollégájuk nem ilyen szándékkal szerette volna feltenni kérdését. Továbbá elnézésem kérik a történtekkel kapcsolatban. Telefonhívásuk célja, hogy cégük minél jobb szolgáltatást tudjon nyújtani.

Hello, én László vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti vagyok. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000.-ft/óra költöztetés – 30000 ft-tól teherszállítás - 7500 ft/óra . Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profi hely ilyenek kéne lenni a tőbbinek is.

Szia, Miklós vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix teherautó 2 rakodóval 7000 huf/h 12000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) vidékre ford transittal (teherautó) 140,- ft/km. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szorgos es vidam csapat, elmeny volt veluk koltozni, legkozelebb is oket hivom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fuvarozó szakemberektől?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó túlsúlyos áru fuvarozás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Túlsúlyos áru fuvarozás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a túlsúlyos áru fuvarozás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Budapesten a túlsúlyos áru fuvarozás szolgáltatáshoz már 95 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fuvarozót Budapesten?

Ebben a pillanatban 73 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÚLSÚLYOS ÁRU FUVAROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek fuvarozót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fuvarozót keresned ha szükséged van erre: túlsúlyos áru fuvarozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fuvarozó?

Egy jó fuvarozó pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: fuvarozó?

Ha egy megfelelő fuvarozó segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A túlsúlyos áru fuvarozás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas