Ágy összeszerelés Debrecenben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbakat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Bízza ágyainak összeszerelését a debreceni szakértőkre! 75 szakemberünk garantálja kiváló minőségű szolgáltatásunkat Debrecenben. Ha szakembert keresel Debrecenben és nem tudod, hogyan kezdj neki, hagyd, hogy mi segítsünk! Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a közelben található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, véleményeit és további információkat is kérhetsz! És mindez INGYEN van! Szeretnél minőségi szolgáltatást? Keress minket most és bízd a szakemberekre a feladatot!

11 ágyösszeszerelő most online

Tamas

Tamas

A környéken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszállás.

arpad

arpad

Érdekel.

Mennyibe kerül az ágy összeszerelés Debrecenben?

2900 - 5400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyösszeszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyösszeszerelőt!

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Ágy összeszerelés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szép, megbízható munkát végeztek, pontosan dolgoztak. A beépítésnél is nagyon segítőkészek voltak.

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Ágy összeszerelés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon aranyosak az eladók

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Ágy összeszerelés

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat. Kiszállítás és szerelés. Akár 3 napon belül.

 • Ágy összeszerelés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Ágy összeszerelés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Senkinek nem ajánlom! Előre egyeztett időpontban a főnökkel levolt beszélve a tarifa h az első 3 órát fixen ki kell fizetni ami a weboldalon 6000 ft. Telefonba ez már 7000 ft volt vagyis a 3 óra 21000 ft ami fix de semmilyen rejtett költség nincsen ugyebár... gondotlam 3 óra alatt siman meglesz! Készen is lett csak azt felejtették közölni h van egy 7000ftos kiszállási díj is.. vagyis 28000 lett a vége 21 helyett rejtett költségek nélkül... vagy adjon megfelelő tájékoztatás a kedves főnök a megbízónak vagy a weboldalát frissítse mert igy erősen lehuzosos szaga van.... vagy ne szallitson butorokat max csak a postan leveleket. Kösz

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágy összeszerelés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy összeszerelés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben az ágy összeszerelés átlagos ára 2400 - 4500 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Debrecenben?

Most 48 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: ágy összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ágy összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas