Akril kád beépítése Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tervezze meg álmai fürdőszobáját az Akril kád beépítésével! Szakember keresése Debrecenben most könnyebb, mint valaha. Bízza ránk a munkát, és élvezze a tökéletes végeredményt. Akril kádunk kiváló minőségű és tartós anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig élvezni fogja. Az árak intervalumokban mozognak, attól függően, hogy milyen méretű kádra van szüksége. Nálunk mindig megtalálja a legjobb ár-érték arányt. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és élvezze az új fürdőszobáját!

13 szakember, aki végzi az akril kád beépítését most online

István

István

Ma is elvallalom.

Richárd

Richárd

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

13800 - 25800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik az akril kád beépítését Debrecenben!

Csatornatisztítás mosogató, wc, mosdó. Womával is dolgozunk. Non-stop fix áron azonnal. Womás csatornatisztítás. Amenities: Csatornatisztítás womával, Kamerás csatornavizsgálat.

  • Akril kád beépítése

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt precíz munka!

Dezső
2 éve

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Csaptelep Szerelés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve.

  • Akril kád beépítése

    4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítség! Még este is számíthattunk rá, egy órán belül itt volt és megoldotta nekünk az eléggé makacs problémánkat. Korrekt munka, nagyon korrekt áron. Köszönjük szépen!

Flórián
2 éve

Eldugult a lefolyó? Nem folyik le a víz? Tapasztalt kollégánk azonnal tud segíteni Önnek. NoN-Stop hívhatóak vagyunk. Számunkra fontos az Önök elégedettsége. Olcsón Gyorsan 0-24. Ingyenes kiszállás. Non-Stop hívható! Olcsó Precíz Szolgáltatás. Gyors kiszállás.

  • Akril kád beépítése

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük az elvégzett munkát.

Bálint
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most akril kád beépítő szakembert percek alatt! Kérj árajánlatot az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi az akril kád beépítését, akril kád beépítése közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyire ellenálló az akril kádak a karcokkal és foltokkal szemben?

Az akril kádak általában ellenállóak a karcokkal és foltokkal szemben, de a használati szokások és a karbantartás módja nagyban befolyásolhatja a kád állapotát. Ajánlott védeni a kádat a durva vagy éles tárgyaktól, és időben eltávolítani a foltokat és szennyeződéseket. A megfelelő tisztítószerek és a rendszeres ápolás segíthet megőrizni az akr

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon kell telepíteni az akril kádat a padlóra?

Az akril kádat a padlóra speciális ragasztóval kell rögzíteni, amelyet a gyártó ajánl. Fontos, hogy az alap felülete sima, tiszta és száraz legyen, és az anyagot megfelelően időzített és egyenletes nyomással kell helyezni a helyére, hogy megfelelően tapadjon. Ajánlott szakember segítségét kérni a telepítés során.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt lehet beépíteni egy akril kádat a fürdőszobába?

Egy átlagos akril kád beépítése 2-3 órát vesz igénybe a szakembernek. Azonban a pontos beépítési idő függ a fürdőszoba méretétől, a kád típusától és a szükséges előkészületektől. Ajánlott szakember segítségét kérni a munka elvégzéséhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokat kell használni az akril kád rögzítéséhez?

Az akril kád rögzítéséhez általában fa- vagy acélvázat, valamint kádállványt használnak. Ezen kívül szükséges lehet csavarok, csavarhúzó, ragasztó és tömítőanyag. A pontos anyagok és eszközök attól függnek, hogy milyen típusú kádról van szó és milyen felületen lesz rögzítve. Ajánlott szakember segítségét kérni a kád helyes rö

Olvas