Alaprajz tervezés Debrecen területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 81 építészmérnök közül, 3900-7400 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 építészmérnök most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Debrecenben?

3900 - 7400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Garancia. Prémium Minőség. Gyors beszerelés. Egyedi Konyha. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Alaprajz tervezés

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Van mindenféle, az árak is jók.

Lakásfelújítás 5 év írásos garancia Látványtervekkel, 3D-ben. Mérnöki Kamarai Tagság. 20 éve az építőiparban. Szolgáltatások: Lakásfelújítás, Családi ház felújítás, Építőipari szakképzés.

 • Alaprajz tervezés

  12000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló szakember!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Akár 24 órán belül. Fotorealisztikus képek. Álom lakás. Gyönyörű otthon. Színek, importálása.

 • Alaprajz tervezés

  11500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A legjobbak a szakmában.

Egész életemben mást sem szerettem, mint építeni, szerelni, megjavítani. Kézművesként az évek múltával az egyre bonyolultabb, nehezebb darabokat választottam, a mostani kedvenc a fa, beton, üveg. A lakásfelújításomnál csöppentem bele igazán a mély vízbe, itt burkoltam (csempe, padlólap, szeletelt tégla), egyedi bútorokat készítettem, kárpitoztam, egyedi lámpákat készítettem, és mindent, amit kellett.. Új szerelem született.. Jelenleg a munkám mellett villanyszerelőnek tanulok, és szabadidőmben a csodás építő hobbimnak élek

 • Alaprajz tervezés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Tervezesben a legjobbak

Küldj el egy alaprajzot a szobáról és mi elkészítjük ingyenesen az álomszoba 3D-s tervét. Nézd meg hogyan nézne ki gyermeked álomszobája. Tervezzük meg együtt gyermeke...

 • Alaprajz tervezés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Viszonylag rövid határidővel vállalták a lakásom teljes burkolási munkálatainak kivitelezését. Korrekten tájékoztattak, írásbeli árajánlatot kaptam (ami ma szinte csoda számba megy!). A munkafolyamatot precízen és tisztán (!) végezték. Ha kérdésem volt, vagy változtatni szerettem volna az eredeti elképzelésemen, rendkívül rugalmasan álltak hozzá ezekhez is! A kivitelezéssel, minőséggel, szakmai hozzáállással egyaránt nagyon elégedett vagyok! Ezúton is köszönöm a szuper munkát! Mindenkinek ajánlom Őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben az alaprajz tervezés átlagos ára 3800 - 7200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Debrecenben?

Jelenleg 53 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal kereshető meg: alaprajz tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök az alaprajz tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: építészmérnök?

Ha egy megbízható építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Alaprajz tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas