Családi ház külső szigetelése Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Hőszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb hőszigetelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 73 hőszigetelő közül! Korrekt családi ház külső szigetelése árak — 6300-11900 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 hőszigetelő most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a családi ház külső szigetelése Debrecenben?

6300 - 11900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hőszigetelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hőszigetelőt!

Tetőket készítünk A-tól Z-ig, a megrendelő igényeitől függetlenül.Utólagos teraszépítés. Tetőjavítási és szerelési szolgáltatásokat nyújtunk.Tető javitás.Tetőjavítás támogatás. Fő profilunk: Tetőtér beépítés, az alapoktól, PIR Szigetelés Szuper Áron, Építkezés kezdése 7 hét alatt, Terasz Fedések kivitelezés, Ingyenes helyszíni felmérés

 • Családi ház külső szigetelése

  8500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Precíznek tűnnek és úgy adják elő magukat, mint akik mindenre odafigyelnek. Ez azt is jelenti, hogy a szükségesnél több dolgot próbálnak meg kijavítani néhol nem túl erős érvek alapján. Ennek hátterében az alkatrészekre épülő árkülönbségből származó bevétel növelése áll. Mérnökként és 3 részben általam javított jármű tulajdonosaként több alkalommal tapasztaltam itt, hogy félre akarnak vezetni. Párom autóján komplett fékcsere történt (tárcsák és betétek). Most körülbelül másfél év után az első féktárcsa teljesen eldeformálódott. Miután szétszedtem azt tapasztaltam, hogy szinte a leggyengébb alkatrészek kerültek felhasználásra. Mikor a javítás történt arra a kérdésemre, hogy milyen minőségre vonatkozik az árajánlat azt kaptam, hogy gyári Opel. Az opel nem gyárt fékeket (Ate, Bosch, stb. rendszereket épít be) válaszoltam. Újra feltettem a kérdést, mire azt a választ kaptam, hogy jó minőségű TRW termékeket fog használni. Most másfél évvel és egy életveszélyes fékhibával később kiderült, hogy ennél sokkal gyengébb minőségű alkatrészek kerültek beépítésre. Ki akarták velünk cseréltetni az autóban lévő amúgy kb 1.5 éves akkumulátort, ami azóta is megfelelően működik, a legnagyobb hidegekben is. Méréseket nem végeztek rajta, csak azt említették, hogy alacsony a savszint és ez már sosem lesz jó. Pótoltuk desztiláltvízzel, ahogy ezt szokás. Több furcsaságot is tapasztaltam, de ezekre már nem emlékszem. Korrektnek tűnnek, de ha az ember kicsit is ért hozzá, rájön, hogy ez csak marketing.

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Feladatok amiket vállalok: legnépszerűbb hangszigetelés, Fürdőszoba Bontás, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Zajvédelmi Megoldások, Optimális ár-érték arány

 • Családi ház külső szigetelése

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Fiatal, lelkes , precíz csapat! Megbeszélt időpontban megkezdték a munkát. Gyorsan nagyon szépen dolgoztak. Köszönöm szépen! Mindenkinek ajánlom aki megbízható szakembert keres. 😃

Vállalom kőműves munkák- valamint kerti munkák- lakás Felújítás csatorna kiépítés-Burkolás-Betonozás- egyéb munkálatok elvégzését amennyiben a felsoroltakat vagy egyéb mást szeretne felújítani keressen bizalommal Legolcsóbb hangszigetelés, Bontás, 37+ év szakmai tapasztalat, Tartós megoldás, BB energetikájú családi házak.

 • Családi ház külső szigetelése

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos a keresett alkatrészt,nem tudtak adni.Udvarasak,nem rajtuk múlt,régi az autóm

Több mint 15 év építőipari munka alatt legalább 200 ügyfél elismerését érdemeltük ki Feladatok amiket vállalok: Kandalló és kémény, Legjobb Hangszigetelő Anyag, 8 éves garanciával, IsoPLAAT Zajcsökkentő Renszer, Társasház, Panel Falbontás

 • Családi ház külső szigetelése

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Régebbi eset, de azota a közelébe se megyek! Az interneten 75e ftos alkatreszt (ugyanaz a gyártó, minden!) 110e ftért számláznak, es ezt 30e Ft munkadíjért szereltek be az autóba. Véleményem szerint ez gusztustalan lehuzas.

Több szakmában jártas ,nyugdíjas gépészmérnök.30 évig az építő íparban,mint vállalkozó dolgoztam. Korábban gépipari vállalkozó dolgoztam. Feladatok amiket vállalok: Előtető építése, Zsaluzat bérlés és beépítés, Kulcsrakész ház akár 8 hónap, Ajtó Hangszigetelés, 1 héten belüli árajánlat

 • Családi ház külső szigetelése

  11400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt gyors ügyintézés. Profi fényezés. A törött autón javítás után nem látszik mely elem lett cserélve, még a nap által kiszívott elemek színéhez is passzolt az új alkatrész.

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. ROCKWOOL hangszigetelés, Régi tetők teljes felújítása, 24 év tapasztalattal, Ajtó, ablak, szúnyogháló, Házépítés minden költséghez

 • Családi ház külső szigetelése

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt és megbízható, valamint kiváló autójavitó kisvállalkozás, megfizethető árakkal. Javítás mellett gépkocsi vizgaztatassal is foglalkoznak. Csak javasolni tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hőszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hőszigetelő családi ház külső szigetelése közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház külső szigetelése: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a családi ház külső szigetelése átlagára 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hőszigetelőt Debrecenben?

Most 60 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ KÜLSŐ SZIGETELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hőszigetelő?

Egy hőszigetelő a következő feladattal bízható meg bátran: családi ház külső szigetelése vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hőszigetelő?

Egy jó hőszigetelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: családi ház külső szigetelése?

A családi ház külső szigetelése és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy hőszigetelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas